- 1 Nisan 2021
- 1.585
- 1.478
- 83
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
.Ne yapmayı düşünüyorsunuz devam mı? Ben olsam yapamazdım sanırım ama neden hayır dediklerini de anlamıyorum erkek yapsa sorun yok ama kadın evlenip boşanınca....
Neden saklıyor ki
Bende üzüldüm hep içinizde aklınızda o kelimeler gezecek ailesine karşıda sevgi besleyemeyeceksinizDevam edemem kafamda bu cümlelerle ama çok üzgünüm eksik demesi. Başka kız mı yoktu anlamında konuşması ..
.
Erkek arkadaşımla 1.5 yıllık ilişkimizin sonunda evlenmeye karar verdik. Yani evlenme teklifi etti güzel bir organizasyonla.
Benim daha önce 2 aylık kısa bir evliliğim oldu şiddet gördüğüm için hemen bitirdim. Taşındım ev kurdum. Çalışıyorum memurum.
Erkek arkadaşımla tanıştık çok iyi anlaştık Allah var nazik anlayışlı saygılı biri. Çok iyi anlaşıyoruz. Günlerce yan yana olsak sıkılmadan eğlenebiliyoruz. Gülüyoruz. 1.5 yıldır en fazla 3-5 gün iş için ayrı kalmışızdır.
Kısa keseyim.. zaten hep bu boşanma durumumu anlatma taraftarıydım. Annesi ile tanıştırmak istedi hep. Ben de işler ciddiye binmeden bir karar almadan tanışmayı düşünmediğim için hep hayır derdim.
Evlenme kararı alınca tanışmadan önce annenlerle paylaş başkasından duymasınlar senden duysunlar gizli saklı tutulacak bişi değil. Ayıp değil günah değil sonuçta dedim. Bu hafta yaşadığımız şehire gelecekler erkek ark. Ziyarete benle de tanışmak istiyorlar dedim konuş.
İçime doğdu ya benim yanımda ara dedim aradı.
Neden beni seçmiş
Ne eksiği varmış onun
Evlenme teklif etmesi nişan demek değilmiş.
Ailelerin de rızası olması gerekirmiş
Anne babanın rızası olmadan olmazmış
İçine doğmuş bi sıkıntı varmış..
Bunun gibi cümleler. Öyle üzüldüm ki anlatamam anlatacak kelime bulamıyorum üzgünlüğümü
Ekleme:Benim erkek arkadaşımı kandırdığımı sandı hatta. Sana söyledi mi dedi. Evet söyledi en başından deyince şaşırdı. Neden ayrılmış dedi. “Sen napıcan neden ayrıldığını” deyince neden paylaşmıyor seninle dedi.
Ben biliyorum sebebini deyince de şaşırdı. Gelince konuşuruz dedi kapattı.
Yapacağım şey belli ama paylaşmaya geldim çok üzgünüm
Durun bakalım bir, kadın bir anda çat diye telefondan aranmış, adam hemen konuya dalmış boşanmış biriyle evleneceğim diye, zaten bir anne için çocuğunun ilk defa evlilik muhabbeti yapması falan hassas bir konu çünkü herkes çocuğu mutlu olsun ister. Bir anlık şokla kadın yanlış tepkiler vermiş olabilir, sevgiliniz annesinin yanına gidip bir de öyle konuşsun, hemen kestirip atmayın ayrılacağım diye. Birbirinize zaman tanıyın, aile işleri iyice sarpa sararsa o zaman yolları ayırırsınız. Zaten sevgiliniz yanınızda durmuyorsa boşverin öylesi adamı.
Canım benimde bi rahatsızlığım vardı.Ben hazır olunca ailene söylerim dedim ve nişanlım doktor..Çok sonralar öğrendiler rahatsızlığımı(ki rahatsızlığım öyle ahım şahım bi şey değil yani çok şükür diş ağrısı gibi birşey) ve o gün bu gündür oğlumuzu kandırdı diyip duruyorlar.Baştan söylemen çok iyi olmuş.Çünkü sürekli şekilde “hastasın, kandırdın oğlumuzu, boşanacaksınız, biz böyle birşey istemiyoruz vb” cümleler duymak insanı ciddi yoruyor.Allah yardımcın olsun.Erkek arkadaşımla 1.5 yıllık ilişkimizin sonunda evlenmeye karar verdik. Yani evlenme teklifi etti güzel bir organizasyonla.
Benim daha önce 2 aylık kısa bir evliliğim oldu şiddet gördüğüm için hemen bitirdim. Taşındım ev kurdum. Çalışıyorum memurum.
Erkek arkadaşımla tanıştık çok iyi anlaştık Allah var nazik anlayışlı saygılı biri. Çok iyi anlaşıyoruz. Günlerce yan yana olsak sıkılmadan eğlenebiliyoruz. Gülüyoruz. 1.5 yıldır en fazla 3-5 gün iş için ayrı kalmışızdır.
Kısa keseyim.. zaten hep bu boşanma durumumu anlatma taraftarıydım. Annesi ile tanıştırmak istedi hep. Ben de işler ciddiye binmeden bir karar almadan tanışmayı düşünmediğim için hep hayır derdim.
Evlenme kararı alınca tanışmadan önce annenlerle paylaş başkasından duymasınlar senden duysunlar gizli saklı tutulacak bişi değil. Ayıp değil günah değil sonuçta dedim. Bu hafta yaşadığımız şehire gelecekler erkek ark. Ziyarete benle de tanışmak istiyorlar dedim konuş.
İçime doğdu ya benim yanımda ara dedim aradı.
Neden beni seçmiş
Ne eksiği varmış onun
Evlenme teklif etmesi nişan demek değilmiş.
Ailelerin de rızası olması gerekirmiş
Anne babanın rızası olmadan olmazmış
İçine doğmuş bi sıkıntı varmış..
Bunun gibi cümleler. Öyle üzüldüm ki anlatamam anlatacak kelime bulamıyorum üzgünlüğümü
Ekleme:Benim erkek arkadaşımı kandırdığımı sandı hatta. Sana söyledi mi dedi. Evet söyledi en başından deyince şaşırdı. Neden ayrılmış dedi. “Sen napıcan neden ayrıldığını” deyince neden paylaşmıyor seninle dedi.
Ben biliyorum sebebini deyince de şaşırdı. Gelince konuşuruz dedi kapattı.
Yapacağım şey belli ama paylaşmaya geldim çok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?