- 20 Şubat 2014
- 870
- 219
- 123
- Konu Sahibi ImTheDevil
Oha hacklemiş Bi de mesaj atmış saydırmış 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk defa gordum boyle bisi. Geri almak istersen bisiler yap demis.. aptal falan demis :)) kufur etmis tabii bir de. kocasi ile birlikte yapmislar.bu nasil degisik bir mesaj... bu kadarini anladimBahsi geçen yazı da buEki Görüntüle 2618300
Aynı saatlerde pc de ne yapıyordunuz ? Ben tam youtube dayken oldu ve şöyle bir şey az önce çocuğun YouTube kanalında gezerken biri çocuğa yorum yazmış have you hacked my pc ? DiyeAynı saatte aynı sorunu bende yaşadım ne yazık ki
Bende şimdi ss aldım atacaktım aşağıdaki 9 yorumu açamıyorum siz açabiliyor musunuzBişey yapmıyordum oyundaydım cidden ve görüntü de olan şu bunu başkası adamın adını kullanarak yapıyormuş kendisi değil az önce tweet atti
Açıyorum bir kaç kişi daha aynı dertten muzdarip ama işe yarar bı yanıt almamışlarBende şimdi ss aldım atacaktım aşağıdaki 9 yorumu açamıyorum siz açabiliyor musunuz
Hiç öyle bir şeye bakmadımCorona haritasına falan tıklamis miydiniz peki? Üstte bir üye demiş ya. Benim saf annem bugün maşallah semt semt geziyordu haritada, Yarın bakayım telefonuna falan
Ben de baktım gezdim o sitenin baş harfi g ile başlıyordu. Korktum şu an.Corona haritasına falan tıklamis miydiniz peki? Üstte bir üye demiş ya. Benim saf annem bugün maşallah semt semt geziyordu haritada, Yarın bakayım telefonuna falan
Site ismi vermek yasak mıymış burada merak ettim hangi site kiBen de baktım gezdim o sitenin baş harfi g ile başlıyordu. Korktum şu an.![]()
Değil sanirim. Geomatikten bakmıştım ben. Tedirgin oldum şimdi.Site ismi vermek yasak mıymış burada merak ettim hangi site ki
Ben de oraya bakmıştım ekşide görüp. İnşallah bir iş açmaz başımıza, tedirgin oldumDeğil sanirim. Geomatikten bakmıştım ben. Tedirgin oldum şimdi.
Pc hiçbir şekilde güvenli moda alınmıyor alınmak istenince de kendini başan başlatıyorBana da link geldi bu ne ya diye tıkladım. Ama o sadece tr yi gösteriyordu. Saçma sapan ve acemice bi site. Ya veri topluyorlar ya bi şey bulaştırıyorlar Ancak bu virüs daha uluslararası bi linkten yayınlanmış olmalı.
Konu sahibi geçmiş olsun. Eğer birinden yardım alıp pc yi formatlayamayacaksanız şu sıralar pc yi güwnli modda başlatın son zamanlarda inmiş bi dosya olmalı o yüzden daha önceki bir tarihe sistemi yükleyin . Geçmiş olsun.
Not: şu wp gruplarının bi hayrını görmedim yaa hep zarar hep ziyan![]()
O yazı dışında birşey görüntüleyemiyprsunuz yaniPc hiçbir şekilde güvenli moda alınmıyor alınmak istenince de kendini başan başlatıyor
Maalesef şart oldu neyse ki hiçbir dosyam yoktu da zarar görmediO yazı dışında birşey görüntüleyemiyprsunuz yanio zaman format şart malesef.