- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi ImTheDevil
-
Özelden yazdım bakarsın. Format etmeden once dene.Bütün tuşları kullandım hatta kombinasyonlar dahil hiçbir moda güvenlik modu dahil girmiyor recovery moda alsam yine bir şekilde kurtarırım ama yok tuşa basınca reset atıp aynı yazıya geliyor sadece f2 yi görüyor e elimde format cd usb olmadan da biosa girmek bana bir şey kazandırmıyor
Aynı dert bende de var özelden yazacağın çözümü bana da sunarmısın lütfenÖzelden yazdım bakarsın. Format etmeden once dene.
Sana da mi aynı şey gönderildi. Gönderdiğim sayfa İngilizce. İstersen arkadaş bir denesin. Sonra gönderelim sana.[
Aynı dert bende de var özelden yazacağın çözümü bana da sunarmısın lütfen
Evet aynı hata bendede oldu istersen mümkünse şimdi atabilirsin bende denemiş olurum bir an önceSana da mi aynı şey gönderildi. Gönderdiğim sayfa İngilizce. İstersen arkadaş bir denesin. Sonra gönderelim sana.
efsane konu sahibide biz gulelim diye patlastimIşgın otu mu elindeki anlamadım. Güzel isim uydurmuş.
aynen iskin otu ama
efsane konu sahibide biz gulelim diye patlastim
evet canim anladim seni:Ben de güldüm zaten mesajında belirttim. Gerçekten emin olamadığım için sordum.
Bulut uygulamalar veya telefonunuz bilgisayardan daha güvenilir değil ki.Formatla kurtulur bence de bende takıntı mı dersiniz ne dersiniz bilmem delilik derecesinde gizlilik kuralları var asla kişisel bilgisayarıma bile kendi fotolarımı şu bu yüklemem sadece her şeyim telimde fotoğraflarım şu bu her ihtimale karşı iki ayrı bulut depoda ve forum siteleri hariç e devlet vs gibi önemli yerlerin şifresini otomatik iphone la koyuyorum ki bir anlık farkında olmadan başka yerden giremeyeyim diye ezberlemesi zor saçma şeyler yapıyor çünkü yani şifrelerimi ben bile bilmiyorum o yüzden içim baya rahat bu arada cidden hoş çocuk ☺☺☺
Bende anlayamadım problem bu hem antivirüs var hemde o pc de YouTube ve Netflix hariç hiçbir yere girilmedi nereden geldi çözemedimallah allah nasıl oldu ozaman ya koruması lazımdı ya da ben öyle biliyorum
Teşekkür ederim canım bakıyorumÖzelden yazdım bakarsın. Format etmeden once dene.
Datlu cocukmus
Eki Görüntüle 2618459 a
Neyse ki özel olarak kullanmadığın bir bilgisayarmis. İçinde önemli bir şey yoksa format at, kurtul virüsten.
Tüm şifrelerini de telefondan değiştir.
Çok uzun yıllardır masaüstü kullanmıyorum -belki on yıl olmuştur. O yüzden çok hakim değilim olaylara ama formatla kurtarilmicak bişi olduğunu sanmiyroum
muhtemelen yanlışlıkla bir reklama tıkladınız, aklıma başka birşey gelmiyor çünküBende anlayamadım problem bu hem antivirüs var hemde o pc de YouTube ve Netflix hariç hiçbir yere girilmedi nereden geldi çözemedim
Biostan formata gitmem için USB cd lazım yok kiVitali Kremez kendisine ait olmadığını söylemiş onun ismini kullanarak trolleyen birisi/birileriymis. Bir grup salak rus yapmış. Biostan format atabilirsin belki
Orası öyle ama bir bilg kaybım yok şu günlerde uğraşsasım yok hiçYour stupid PC,you idiot mu
Canı sıkılmıştır ama şikayet edin bence böyle her canı isteyen hacklerse ohooo
Bu insanlar boşluktan yapıyor bunları yaa aklı selim birisi hiç oturduğu yerden böyle günlerde yapar mı Allah akıl fikir versin herkese. Verilerinin kaybolmadığına sevindimOrası öyle ama bir bilg kaybım yok şu günlerde uğraşsasım yok hiç
İşin açığı kullandığım bulut uygulamalarından birini 2015 den beri kullanıyorum hiçbir sorun hack sistem çökmesi sisteme giren hiçbir şey görmedim telefon olarak ios a güveniyorum galibaBulut uygulamalar veya telefonunuz bilgisayardan daha güvenilir değil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?