bazen seninle konuşacak çok şey olduğumu düşünüyorum. seni hep güçlü gördüm şimdiye kadar bunuda her fırsatta dile getirdim,
ama özeline ait sorular sormak istemiyorum az çok hepimiz biliyoruz ana sorunu.
ama nasıl oldu da kopma noktasına gelebildiniz hala anlamış değilim, üstelik bu kadar aşıkken birbirinize :uhm:
karşı taraf ama bu kim olursa olsun,beklentilerimizi yüksek tutmamamız lazım hatta
hiçbirşey beklemememiz lazım...neden mi??
çünkü hayal kırıklığı yaşamamak için...
kişi başkasını kendi gibi görürmüş,ama çokta yanılırmış...
işte yanılmamak için,hayal kırıklığı yaşamamak için
kim olursa olsun karşı taraftan beklenti içine girmeyeceksin...
eğer beklemediğin anda bir adım gelirse,süpriz olur ve sevinirsin...
ama o adım gelmezse de zaten beklemiyordum,ne üzüntü ne de sevinç....
aynı durumda bizim gibiler kayıtsız kalamaz,karşılığı kocaman bir SIFIR olsa bile...
ama derler ya işnsanoğlu çiğ süt emmiş diye...
sen varsan herşey var,
sen mutluysan, hayatın tadı var,
amacın varsa ve yaşadıkların yıkmadıysa
bence mutluluk ve başarı her zaman seninledir...
sonuçta herkes kendi hayatını ve
alnına yazılanı yaşıyor...
başkalarının seni üzmesine müsaade etme lütfen...
sevgiler...
Aslında birikimlerin sonucu bu!
Sadece patladım biranda..:tomato:
İnsan olduğumu hatırladım,hatırlattım..
Aşkımdan da onun aşkından da ufacık şüphem yok..
Ama dedim ya aşk açmıyor her kapıyı işte..
Düşünüyorum sabahtan beri ne yazayım diye...okuyup geçiyorum...
dost kazığı konusu değil bu...dost kavramının anlamını bilmek de zordur...
bendim tam 26 günü seninle yaşayan...bendim kabuslarımda seninle olan...bendim sen gibi seni hisseden...bendim...iyi ki de bendim...azıcık yüzünü gülümsetmek için seferber oldum...iyi ki de oldum...senin yaşadıklarını burada konuşmadık hiç...konuşmak istemedin ama bilinsin istedin öyle değil mi...hazır konuyu açan senken fikrimi açıkça beyan edeyim...bitmesi gereken bir evlilikti...bence değil...herkesçe...yaşadıklarını bilen ve hatta sonradan öğrenen herkes de bitmesi gerektiğine emindi...çünkü bizim KIYMETLİMİZ sendin...senin hayatın senin kahkahan...saatlerce dinlediğim gözyaşın...haketmediğini yaşadın...ne evliliğinde ne evlendiğin adamın ailesinde ektiğini biçmedin...hep söyledim...ben bu kadar beklemezdim...kendini kafdağında gören zavallı bir kadından bunca lafı duyup susmazdım...senin yerinde ben olsaydım çoktan medeni halim bekar olurdu...hayatım boyunca bukadar sabırlı, bukadar çaba sarfeden bir eş daha tanımadım ben...ben bile o değilim...olamam...çünkü önce ben derim...sen biz başarabiliriz dedin...yıllardır...ama olmadı...olamadı...vicdanın kalbin rahat olarak bitirdin...haklıydın...sonuna kadar...beklentilerini hem anlıyorum hem anlamıyorum aslında...onlar beklentilerine cevap verebilecek kapasitede vicdanda olabilselerdi zaten bu noktaya gelmezdiniz be canım...zaten çoktan çözülmüştü sorunlar bu noktaya gelmeden...zaten doğru ebeveynler olsalardı şahane bir evliliğin olurdu...hala ne bekliyorsun ki...neden bekliyorsun...zamanında kılını kıpırdatmayan o insanlar şimdi ayağa kalksalar ne olacak ki...unutulacak mı herşey...ya da senin problemlerin bitecek mi...bence hayır...çünkü bunlar seni ikna etmek için sarfedilecek yapmacık çabalar olacak...4 yıldır tanıdığın o insanlardan ne zaman annelik babalık aile olmak kavramlarını gördün ki...ne zaman...arkanı dönüp bak laliş...aile dediğin şeye sen sahipsin sen...onların bu kavramdan haberi bile yok...o yüzden dön yüzünü güneşe...gece arkada kaldı...tüm yarasalarıyla...
umarım verdiğin karar seni mutlu eder ve keşkelerin olmaz .yaşayan bilir çektiğini veya çekmediğini sadece ben kendimi senin yerine koyuyorum şu an eğer seviyorsam vedea seviliyorsam kaynana dış kapının mandalı olur kocamda ardım daysa eğer.onun bunun gazına gelmem çoğu zaman en dibindeki seninle beraber göz yaşı döken insanların timsah gözyaşları dökmediğinden emimisin .aceba o insan kayınvalide yüzünden kocasından ayrılırmı .
Sana herkese burdan çok açık birşey itiraf ediyim....
İstenmeyen bir gelindim.... Aralarına girdiğimde öcü gibi bakanlar vardı bana.... Eşimle direndik, duymadık, şimdilik biz galip geldik.... Ama eğer bugün ayrılalım bayramı olan o kadar çok insan çıkar ki ortaya... Hala boşanmamızı bekleyip kızını eşime vermek isteyen bir aile var 3,5 yıldır yılmadı bekliyorlar.... Bırak teselliyi bir Allah'ın kulunu bulamam eşimin tarafından....
İstemezdim gerçekten yenilmenizi ama insanız işte ne olacağını kestiremiyoruz, bir yere kadar direniyoruz, yıpranıyoruz ve bitiyoruz....
Rabbim sana dediğin gibi sabırların en büyüğünü versin, aileni başından eksik etmesin... Geleceğe gülücüklerle baktırsın her zaman....
Bak bütün arkadaşlarım ne güzel şeyler yazmışlar bende üstüme aldım yazılarını kabul ederlerse hepsinden bir ders, bir sonuç çıkardım kendimce.... Herkesin eline yüreğine sağlık....
Sana da yine yeniden mutlu günler....
Bir önümü görebilsem ah bir görebilsem Songülcüm..
Biliyorum herşey çok güzel olacak ama hala karanlıktayım sanki..[/B]
peki lale üstüme vazife değil ama bişi sorucam günlükte yazdıgın yazıya istinaden;
bu kadar severken niye bu karar?
çünkü orda öyle bi anlatmişsin ki imrenmemek elde değil
sormadan edemiyo insan bu kadar severken niye??? diye...
ayrıca umarım bu serzenişlerin muhattapları arasında değilimdir
zira herne kadar farklı mevzulardan oturu gorusmeme kararı aldı isek de eski bir arkadaşın, dostun yada ner ne haltsam ona vefa'en mail attim, okudun yada okumadın orasını bilemiycem...
Evet duygucum bir yere kadar dayaniyorsun dedigim gibi yine böyle lafla göye seninleyim diyenlere "hadi ordan ulan" demek istiyorsun.....
Acin taze iken anlamiyorsun bunu hani elini kesersinde ilk basta acimaz ama sonra sonra öyle sizim sizim sizlarya bu konuda böyle birsey....önceleri koymaz insana belki vakti yoktur belki görmedi belki duymadi beni dersin ama bir zaman sonra anlarsin ve görürsünki
sen ektigni bicememissin....ondan sonra dank eder kafanda heeee dersin...
Ben sunu bilir sunu söylerim, senden sana daha iyi dost olamaz!! Sen kendine bakacak sen kendine kiymet verecek sen kendini herzaman tekrar ayaga kaldiracaksin...bekleme hicbir zaman bekleme...Ne kadar cok beklersen yasadigin hayal kirikligida o kadar büyük olur...
Dayindada allahtan rahmet diliyorum tüm ölmüslerimize insallah:teselli:
bundan sonra gençsin nasıl olsa evleneceksin ,aceba yeni eşin seni ilk eşin kadar sevecekmi sana aşk dolu gözlerle bakacakmı vede aile si sanki dahamı iyi olacak .bence bu güzel aşkı başkalarının ego su nedeniyle yıkmayın eğer tek sorun eşinin ailesiyse eğer.
canım evlenir evlenmez orasını kimse bilemez ve kimseyi ilgilendirmez.
ama eminimki severek durduk yere hiç sebepsiz kimse yuvasını yıkmaz evinden ayrılmaz.
laale sana bir daha düşün emin ol seviyosun bunu düşün ne desek boş ne yaşadıgını bir tek sen biliyosun çünkü bizim bütün söylediklerimizi mutlaka düşündün ölçtün tarttın en doğru kararı vericek olan yine sensin.
haddim olmayarak soruyorum cevap vermek yada vermemek senin elinde(çünkü bu dönemleri çok iyi bilirim mantık olarak dogru karar desende için mutlaka yanar)
kesin kararınmı yani biraz düşünüp kafanızı toplayıp mı karar vericeksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?