lalem
aslında o kadar çok şey yazmak istiyorum ki :çok üzgünüm:
beni 2-3 sene öncesine götürdün yazdıklarınla. kişilerin konumu aynı, yaşananlar benzer...
hiç tanımadığım bir uzman sayesinde ayrılmaktan teğet geçtik biz.
hayatımıza edilen müdahele minimuma indirgendi...
eşler arasına girmek günahtır. sen ki nasıl ana-oğul arasına girmediysen, ailesinin de aynı şekilde davranması gerekirdi.
ilahi adalete çok inanıyorum ben. sanmasınlar ki artık herşey süt liman olacak. er geç insanlar, başkasının kaderiyle oynamanın bedelini öder.
sen inşallah bundan sonra çok daha güzel günler geçirirsin. tüm sıkıntıların geçer. Allahın verdiği güç ve ailenin desteği ile hepsini aşarsın umarım...
:teselli:
akraba mıdır, eş dost mudur; herkesi boşver.
insan önce kendi gücü, sonra sevdikleri ile aşar her zorluğu...
vefasızlıklara ise şaşırmıyorum ben artık. küçük yaşlardan beri o kadar çok şahit oldum ki; benden uzak Allah a yakın olsunlar.
insaallh hala kendini suclamyorsundur
bıraz once yazdıklarımla kendimi rahat ifade edemedim
sende beni atlamıssın zaten.. :çok üzgünüm:
neyse..
sen saglıklı dusun
kendini yorma
zor donemdesin
ama gecenin en karanlık zamanı
günes dogmadan ki hemen önceki anmıs
Ayy nolur kusura bakma..:çok üzgünüm:
Nasıl atladım anlamıyorum..
Şimdi adını görünce hatırladım yazdıklarını..şutarafagitti
İnan kafam yerinde değil..
Kabak sana patladı di mi?:tomato:
Çok güzeldi az önceki mesajların da şimdiki de..a.s.
Daha iyi olacağım,sadece dinlenmek istiyorum..
Sanki tüm gün hamallık yapmışım ki heryerim ağrıyor...
Ama iyi olacağım,dinecek bu acılar inşallah bir gün
hayata yeniden baslamıs gibisin şimdi
yeniden dogmus gibi
dha iyi degerlendirebilirsin
biraz sanslısın sanırım..
gecmisteki kotu anıların varsada
bir daha karsılasmayabılırsın..
bence hayat ıcın ıyı bir fırsat..
İyi ki geldin be Elfiş iyi ki geldin!!!:1rolleyes:
Bak gündüz Betiş beni ağlattı..:mymeka:
Ama Cinsilatif ve sen güldürdünüz beni..:1hug:
İlk günler hep kendime kızdım ya hatırlarsın,şimdilerde o işleri bıraktım,inşallah yine dönmem aynı sürece,o kısımlar çok acıymış çünkü..
Yanınızda olmak,yanımda olmanız öyle güzel ki..
Konuyu açıp açmamakta çok direndim günlerce..
Ama içimde beni sürekli itekleyen biri buraya getirdi ellerimi..
İyi ki açmışım..
dönmezsin....
kabul etsen de etmesen de değişiyorsun...
sen eski sen değilsin artık...
yaşamın her alanına yansıyacak bu değişim bak gör...
o kadar çok sebebin var ki kendini sevmen için...
o kadar çok sebebin olacak ki kendinle gurur duymak için...
ben giderim şimdilik...benneyaptımki
uykusuz gecem bekler beni...gamyoncuiremsu
Git canımıniçi git sen..
Kocaman da öpmeyi unutma sakın benim güzelimi..Şeniz
Daha çok konuşacağız çoook:1hug:
gidememişim hala..kaydirigubbakcemile5
gidişim suskun oldu ama dönüşüm muhteşem olacak...kaydirigubbakcemile2
evet ya daha nasıl dalga geçeceğiz hayatla kimbilir..
işte benim lalem...
bende öpüyorum çok...
konuyla alakasız gibi oldu belki ama ben de düşüncemi böyle anlattım.
adı ektiğini biçmek midir bilemem ama insanın en yakınının kötü ve iyi günlerinde yanında olmaması hayattaki en büyük darbedir.işte o yüzden ben hayatta kimseye güvenemem.güvensiz yaşanır mı yaşıyorum.daha sonra daha çok üzülmemek için güvenemiyorum.örnekleri de çok hayatımda.verdikleri sözleri tutmayanları görmek,biz yaparız diyenlerin aslında hiç olmadıklarını görmek,icraatta bulunmayanları görmek,kendini düşünenleri görmek vs. ben bunları gördükçe güvenemiyorum.hayatta o yüzden kimseye üzüntümü,zayıf yönlerimi belli etmem .belli etmem içime atarım ki gün gelip karşıma çıkmasın.bazı insanların kendi söyledikleri lafta kaldığı gibi,beklentileri de çok fazla.hep daha fazlasını isterler.
ben anlamıyorum,anlamaya da çalışmıyorum bazılarını.bir zaman sonra herkes kendine gelecek nasılsa.o zaman da yakındır.
Öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm severken ayrılmak zorunda olmanıza :çok üzgünüm: kayınvalidene dünden razıymış demekki ayrıldıktan sonra hiç arayıp teselli etmemişler boşver cahilliklerine ver kimsenin ahı yerde kalmaz Allahın izniyle hergün ölmektense bi kere ölmek daha iyi derim herzaman.... İnşallah hayatının bundan sonrasında hakkında hayırlısı olur inşallah daha mutlu olursun :teselli:
Konu başlığını okuduğumda aklımdan çok şey geçti.
Yorumları okumaya başladım sonra.
Son yorumu okuduktan sonra,ilk düşüncelerimden eser kalmadı aklımda.
Genel bir hayat bakıştır,ektiğini biçmek.Hem olumlu hem olumsuz yorumlayabilirsiniz.
Burada sıklıkla karşılaştığım bir durum var.Yazılarınları okudukça bunu çok daha iyi anladım.
Sizin yaşadığınız ve paylaştığınız,olaylar üzerine yorumlar genelde.
Sizinle hiç diyaloğumuz olmadı.Onun için bu anlamda bir yorum yapmamayı daha uygun buluyorum.
Bu sitede çok alışık olduğumuz bir paylaşım değil çünki.Keşke böylesine anlamlı paylaşımlarda bulunabilsek.Bu çok mümkün olamıyor ne yazık ki.
Yaşadıklarınızla ilgili söylenebilecek her sözü siz kendinize daha da mantıklı söylüyorsunuz eminim.Okuduğum her cümleniz bunun fazlasıyla kanıtı.Bir hemcinsim böylesine,kendinden emin ne istediğini bilen,en zor günlerini yaşıyorken bile çok hoşgörülü olabilen bir kadın ve ben onu affına sığınarak alnından öpmek isterim.
Başlık olarak yazmışsınız ya.... ektiğini biçmek.
Size yazılmıştır bu kadar güzel ,anlamlı,mantıklı bir o kadarda duygusal yazıdan sonra hala düşünüyormusunuz.
Bence siz ektiğinizi misli misli biçtiniz.
Her tünelin sonunda kesinlikle ışık vardır.a.s.
üzüldüm gerçekten laale seni tanımıyorum ama daha önce bir topicin vardı çocuk sahibi olmak gerekiyor mu illa gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam
belki de böyle seviyorken ayrılman mantıklıdır tam tersine.. biribirinizi yıprattığınız zaman birşeyleri çürüttüğünüz zaman daha kötü olurdu belki ayrılık kararı alman(
okuduklarımdan yine anladığım kadarıyla sen elinden geleni yapmışsın keşke bunlar hiç olmasaymış ama madem karar almışsın senin için en iyisi olsun hayatında:)allah yardımcın olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?