Ektiklerimizi Ne Kadar Biçiyoruz?

Maalesef öyle maalesef..
Allahım çok büyük ne yapalım..:Saruboceq:

Amin canım amin sağolasın..
Çok teşekkür ederim..a.s.

laale seninle hiç diyologumuz olmadı seni sadece forumdaki konulardan
yorumlardan tanıyorum.çokta beğendiğim akıllı bir kadındın..yorumların çok etkilerdi beni
dün ilk defa fakir bir komsusu olan birine gelinlik arayan bir arkadaşın topiğinde okudum
ayrılacağını..inan ki öyle şok oldum ki...ben seni çok mutlu sanıyordum eşinle...inan ki çok üzüldüm
dün gece durup durup aklıma geldin allah sabır versin sana hakkında en hayırlsı neyse onu nasip etsin..
seni hiç tanımıyorum ama dualarımdasın unutma...nasip bukadarmış allah yolunu.bahtını.fikrini açık etsin
neden ayrıldın kayınvalidenin fonksiyonu ne bilmiorm ama şuna kalpten inanıyorum
yapana yapıcı bulunur.gerçekten kim sana ne yaptıysa aynı başlıktaki gibi ektiğin biçer
yuva yıkmak öyle büyük bir vebal ki...allah görüyor,biliyor...

Yorumlarınızdan takip ettiğim kadarıyla sizin ayakları üzerinde durabilen ve çok güçlü bir karakteriniz var.Sizi bu noktaya getiren çok önemli sebepleriniz ve birikimleriniz mutlaka vardır.Belki bu evliliği devam ettirseydiniz hem siz hemde eşiniz çok daha fazla yıpranacaktınız.
Kayınvalideniz şu anda hiçbirşeyin farkında değil.Oğlunun ömür boyunca kendisini suçlayacağını ve eskisi gibi anne-oğul ilişkisi yaşayamayacağını düşünemiyor.
Bu zor dönemde gerçek dostlarınızın kimler olduğunu acıda olsa öğrenmiş ve görmüş oldunuz.Büyüklerimiz boşuna dememiş gün olur devran döner diye....
Ailenize ve gerçek dostlarınıza sımsıkı tutunun...
Bu günleri en kısa zamanda atlatmanızı diliyorum.

Çok teşekkür ederim arkadaşım çoook..a.s.
Amin inşallah hepimize hayırlısı nasip olur..
Üzülme nolur sen de.
İyi olacağım,daha iyi olacağım..yerimseniben

konumumdan dolayı belkide bilmiyorum ama ben tam manasıyla evliliğe bu açıdan bakamıyorum Laale abla.
sadece aşkla anabiliyorum evliliği. oysa daha farklı şeylerin tuz biber olduğunu henüz algılayamıyorum. sanırım bu tuzun biberin ölçüsü fazla kaçmış başkaları tarafından sizin evliliğinize.
eşinin tavrını inan çok merak ediyorum, mutlu mu mutsuz mu çünkü o da senin gibi seviyor ve o da senin kadar kararlı mı bu durumda, acı çekmesine rağman susup kalabiliyor mu bu olanlara.
sen bir çok insana göre yine de çok yanslısın hatta çok şanslısın, görüyoruz duyuyoruz ailesi boşanmasına izin vermeyen bir sürü kadınımız var, sevdiklerin yanında çok şükür :teselli:

Çok teşekkür ederim..
İşte hep dediğim nokta bu..
Problemler çözülmeden yeni bir başlangıç yapılamaz..
Daha büyük kaosa sürükler bizi..
Sorunların temelindekiler kıllarını kıpırdatmayınca,bize yol göründü demektir..
Güzel dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim..a.s.

Bil ki...domuzların önüne inciler serilmez...
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez...
Ne fark eder ki kör insan için elmas da bir cam da...
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma...
MEVLANA...
Şu bizim işi araştırırken buldum...hiç duymamıştım bu sözü...ne güzel söylemiş...

Bugün ayrı kalmamızın 27. günü canım..
İlk günden itibaren,her gece ağlaması,yalvarması devam ediyor eşimin..
Öyle duruma soktu ki beni,kendimi unutup onu teselli eder oldum,beraber karşılıklı ağlaşır olduk.. senağlama
Hiç bir zaman Leyla-Mecnun ilişkimiz yoktu bizim.. Hele ki o mantık adamıydı,matematik işlerdi kafası hep.. Onun karşımda perişan olması acıtıyor canımı galiba..
Ailem için hep dediğim gibi Allahım razı olsun onlardan inşallah..

Sen sus!!
Ağlatıyorsun sen beni hep!!!!:mymeka:
Doğru demişin be yine herşeye rağmen.. Anlayamadılar,göremediler.. Hatta inatla ayak diretmeler.. Yarını düşünmeden bugünün hırsını çıkarmalar..
Yarın kör olan gözleri açıldığında önündeki camı kırmakla uğraşır onlar,elmasın kıymetini bilmeyen,camı tuz buz etmez mi?
Olsun be birtanem olsun Allahım herkesin kalbine göre versin inşallah:1hug:

zaten insanıda kahreden bu değil mi sevdiğinn gözlerinin önünde acı çekmesi.
öyle bişiy ki kalbinde kanayan yaraya alıp sarsam onu diye bakınıp duruyor insan.
diyecek şeyler kalmıyo, anlatamıyorum bu durumu yani kelimelere anlam yükleyemiyorum, çok üzülüyorum. belki zamanla düzelir herşey, düşmanlarını sevindiriyorsun bi bakınca da...

bilmiyorum sanırım saçmalıyorum ama inan bana çok üzülüyorum ablacım :çok üzgünüm:

Canım...
Ne mutlu ki bana,artık onların yüzünü güldürüyorum di mi?
Eeee 3,5 sene az çekmediler benden..
Şimdi gönüllerine göre gelin bulsunlar..
Ne de olsa aynaya bakıp ya da gece yastığına başlarını koydukları zaman "ne yaptık biz bugüne kadar acaba bu hayata dair "demeyecekler hiç bir zaman..benneyaptımki

sana kurban olsun onlar. tırnağını bulabilecekler mi acaba senin. :mymeka:

Sadece öpmek için geldim seni
ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Ahh ahh Nazlım ahhh bizim evde boyacı varken Doğa ile beraber gelip sünnet davetiyesi getirdiğin günü hatırla..
Sonumuz olacaklar diye ağladığımı..
O kadar canım,sadece bu kadar birtanem..
Seni de, Doğacığımı da öperim..:1hug:

Lalecim geri dönüşü olamazmı
yok mu bİ çıkış yolunuz :1no2:
psikolojik yardım alsanız
uzak bi yere taşınsanız
hiç bişey sizin mutlululğunuzdan önemli değil:çok üzgünüm:
HERKESİ HERŞEYİ ARKANIZDA BIRAKSANIZ
YENİ HAYATINIZDA BİR TEK İKİNZİN OLSA
KİMSE MÜDAHALE ETMEDEN

sana kurban olsun onlar. tırnağını bulabilecekler mi acaba senin. :mymeka:

Sağol birtanem çok sağol..:1hug:
Kimse kimse için kurban olmasın da azıcık saygı duysun sadece..
Benim gösterdiğim saygının yarısını bile görseydim karşıdan bana yeterdi inan..

Çok sağol canım..
Ama olmaz artık..
Olmaz..

İnanın sizi mumla arayacaklar...Çünkü gelen gideni mutlaka aratır.
Çevremde buna benzer çok örnek gördüm.
Neden anneler oğullarının sevdiği istediği kişiyle mutlu olmasına izin vermezler?
Neden illa benim istediğim kişi olacak diye baskı yaparlar?
Anlayamazlar ki asıl evlenen oğludur kendisi değil.Sanki kendisi evleniyormuşcasına benim istediğim olacak derler.
Maalesef evliliklerdeki sorunlar genelde ailelerden (özellikle anneden) kaynaklanıyor.

Biliyorum birtanem bilmezmiyim bildiğim için bu kadar içim acıyor yasenağlamaKıyamıyorum size:1no2: Bildiğim için çok sevdiğim için kıyamıyorum
Biliyorumki hayırı olacak bu işinde sana.O güzel tertemiz kalbin layığını yaşayacak .Kış geçerken canını yakan hava baharla içini ısıtacak ne çiçekler açacak o tertemiz yüreğinde :1hug:Bizde Doğamla kocaman kocaman öpüyoruz seni birtanemŞeniz

Sağol birtanem çok sağol..:1hug:
Kimse kimse için kurban olmasın da azıcık saygı duysun sadece..
Benim gösterdiğim saygının yarısını bile görseydim karşıdan bana yeterdi inan..

biliyorum ablacım biliyorum.
sen ne kadar kendin için soğuk tabirini kullansada eminim şu kkda bunu düşünen 1 yada 2 kişidir.
biz ki bunu sadece ekran başında oturuken anlayabilmişsek, onlar gözünün içine baka baka görememişlerse yazıklar olsun demekten başka bişi kalmıyo.
sevdikleri için bile değil oğullarının eşi olduğun için saygı göstermeleri gerekiyordu.
sende buna şükür diyecek bi kadınsın herkez biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…