neden yengen evlendikten sonra okudu ben de illa evlendikten sonra okuyacağım diye tutturmuş
Ahh keşkeGüzel, okusun. Siz okudukça o da okusun.
Ahh keşkeAma kaynım da yapacağına inanmadı ki izin vermedi.
Yani benim de bi dayım var her saat başı ahlak üzerine bişeyler paylaşırBirbirinizi sosyal medyada takip etmeseniz butun sorununuz cözülür.
Ayrica kiskanmasi da dogal bir gecede ev sattirip yenisini alabiliyorsa durumlari bir sekilde varmiş ki yapmişlar kim evi hayati kötü olsun ister? Siz olsaniz yeni ev istemez miydiniz? Özenmesi doğal, belki yaşi kucuk ya da evlenene kadar pek bisey gormemistir.
Onun disinda sosyal medyada devamli nezekat ve ahlak ögretmeni gibi söz paylasip duranlara ben de kılımdır ama dogrusu laf sokmak degil takip etmemek onu akil edemiyor ya da biyandan sinirlenip biyandan merak ediyordur.
Yani benim de bi dayım var her saat başı ahlak üzerine bişeyler paylaşırbellidir de birine laf soktuğu ama benim kendi çekimim olan fotoğrafları paylaşırken cidden art niyetsiz paylaştığım sözler
Ahh keşkeAma kaynım da yapacağına inanmadı ki izin vermedi.
Dengesizliği delirtti,yani benim paylaştığım şeylere öyle tuhaf yorumlar yapmasa zaten çok da umrumda değildi,hatta gururum okşanırdı,taklit etmesi,demek ki güzel giyiniyorum ya da evimi güzel dekore etmişim ki aynısını yapıyor falanHay Allah yorumlarınızı çok da beğenirdim sizin. Neden kıskanılıyorum vs vs durumlarına girdiniz ki? Kabul etmeyin, gitmeyin, görüşmeyin, sosyal hesaplardan da çıkarırsanız taklit edilme olanağınız düşer, ne diyelim..
Yok yahu bananepek memnun olmuşsunuz bu durumdan öğretmen xanım...
Kaldı mı yav foto altına özlü sözlü paylaşımlar, bende umursamazdım çünkü böylesi aşırı eğlenceli olayoor
Aynen dediğiniz gibiEltiler arası mesafe olması gerektiğine inanıyorum. Ben eltimin mikrodalga fırınına kokain koyup polise ihbar ettim. Daha sonra da kendisine temiz iç çamaşırı ve havlu götürdüm.
Sizin durumunuz bence eşya olayı değil sosyal statü olarak eltiniz kendini sizden aşağı görüyor. Belki siz meslek sahibi o değil ya da siz eğitimli o değil vs .. bir nevi kompleks bu. Ve böyle eşya, mesaj yemek gibi basit konulardan sizi vurmaya çalışıyor. Siz bildiğiniz gibi yaşamaya devam edin. Ya kendi doğrularınız için başkalarına tahammül edeceksiniz ya da başkalarının doğruları için kendinize tahammül edeceksiniz. Seçim sizin.
Yok yahu bananemasrafını mı karşılıcam benim mi vaktim gidecek banane.
Keşke herkes o nimetten faydalansa
Ben eltimin mikrodalga fırınına kokain koyup polise ihbar ettim. Daha sonra da kendisine temiz iç çamaşırı ve havlu götürdüm.
Fotoğrafçıyım demedim,hobi olsun diye yapıyorum ve sevdiklerimi de paylaşıyorum. ben fotoğrafçıyım ya da çok kitap okudum filozofum da demedimherkes filozof oldu anam, herkes fotoğrafçı oldu, herkes şair oldu.
herkes saçma sapan bir fotoğraf çeker altına göğe bakalım yazar oldu.
komedi programı gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?