Aksine Baba tarafından okutulmak nimetHerkes fark etti tabi ki. Cümlede yazılanlar kadar yazilmayanları da görebiliyoruz ...
Sevgili konu sahibi; eltinz sizii kıskanıyor amenna. Ama siz de boş değilsiniz ona karşı.
Diğer bir mesele; her konuda evlendikten sonra okuduğunuu belirtmenizn özel bir sebebi var mı?
Koca tarafından okutulmak cok matah bi şey de bizim mi haberimiz yok... biz babamiz tarafından okutularak büyük bi şey mi kaybettik?
Cümlelerinizin altında yazılanlar gösteriyor ki; siz de eltinize karşı çok iyi niyetli değilsiniz. Eşi "izin vermedi" diye zil takmadiginz kalmış.
Bunlar hoş tavırlar değil.
Eğer egitimliyim diye gururlanacaksaniz cahilliğine vurgu yaptığınız eltinizden bir farkıniz olsun.
Evet.30 yaşında 13 yıllık mı evlisiniz?
Sanki sizde de kıskançlık var . Gülmeler sözler açık açık bağırıyor oh olsun diye.Ahh keşkeAma kaynım da yapacağına inanmadı ki izin vermedi.
1 yılda kaç ay vardır diyen biri okumazKatılıyorum. Okuması, bilgili olması sizi rahatsız etmiyor zaten, sizin statünüze çıkacak olması sizi tutuşturuyor bence :) Bu arada gizliden gizliye bir " beğeniliyorum, takip ediliyorum ve imrenilecek bir şeylerim var " havası da aldım :) Hayırlısı olsun. Kalpleri bilen yalnızca Allah'tır. Umarım biz yanıldık. Yanılmıyorsak da, siz daha iyi bilirsiniz bunu, muhasebenizi yaparsınız artık.
Asla.Sanki sizde de kıskançlık var . Gülmeler sözler açık açık bağırıyor oh olsun diye.
O mesajda gönderme iceriyordu yuzde 90.
Yani kiskaniliyorsunuz belki ama kıskanıyorsunuz da.
Konu sahibi her şeyiyle yapıyor bunu. İkizleri olması da dahil. Kim bilir kızı nasıl çileden çıkardı da bu hale getirdiKatılıyorum. Okuması, bilgili olması sizi rahatsız etmiyor zaten, sizin statünüze çıkacak olması sizi tutuşturuyor bence :) Bu arada gizliden gizliye bir " beğeniliyorum, takip ediliyorum ve imrenilecek bir şeylerim var " havası da aldım :) Hayırlısı olsun. Kalpleri bilen yalnızca Allah'tır. Umarım biz yanıldık. Yanılmıyorsak da, siz daha iyi bilirsiniz bunu, muhasebenizi yaparsınız artık.
Evet ben bir elti uzmanı olarak sizin eltiniz için geldimMerhaba herkese
Ben 13 yıllık evliyim eltilerim benden epey büyük bugüne kadar onlarla hiçbir derdim olmadı,ancak geçen yıl evlenen kaynımın eşi çok kıskanç ve tuhaf biri.
Bir bakıyorsunuz ki can ciğer olmaya çalışıyor bir bakıyorsunuz gördüğü yerde kafasını çeviriyor.Çok kıskanç başlıkta belirttiğim gibi,beni kıskandığına eminim (hatta ondan daha iyi yerlerde olan herkesi)
hani şu her giydiğine laf edip gidip aynısından bulana kadar durmayan tiplerden.
Evime geldi her eşyama laf etti,evime kadar laf etti,sitemi ev gereksiz masrafmış :)
Kendisi sonra bir gecede eşine evini sattırıp 3 aylık eşyalarına kadar 2.elcilere verip yeni siteli eve geçti (benim evime göre evi eskiydi bahanesi o oldu,halbuki eve de bir sürü masraf yaptırdı yani evi gördü beğendi)
O sebeple kıskanç olduğuna eminim.Hatta akrabalar bile evine gittiğimizde sende gibi hissediyoruz o kadar ki değiştirmiş benzetmiş.
Daha nişanlıyken kaynıma telefonda neden yengen evlendikten sonra okudu ben de illa evlendikten sonra okuyacağım diye tutturmuş,görümcem kulaklarıyla duymuştu..
Neyse işte dün bişeyler paylaştım wp da tuttu durumuma yorum yaptı laf soktu ben de gülücüklerle hiç anlamamış gibi davrandım,yani anlamış gibi yapsam kavga çıkar,dengesiz cahil bişey muhatap olmak da istemiyorum ama kendisi kaşınıyor
Buna nasıl davranmalıyım anlamadım.
notaylaştığım durumlar, genel geçer nezaket ahlak üzerine kendi çektiğim fotoğraf çekimlerinin altına iliştirdiğim sözler.
Yani özellikle ona gönderdiğim bişey yok..
Fotoğraf çekmeyi severim paylaşırken de fotoğrafa uygun sözler paylaşırım,edebi veya hadis,ayet..
Siz olsanız keser miydiniz o paylaşımları yapmayı yoksa o hariç paylaşsam mı bilemedim,o hariç paylaşırsam birinden görecek yine saracak çatlak
Bayılırım kocasına soz gecıren evı 3 gunde sattıran kadınlaraSattırdı olayını şurdan biliyoruz
Kaynanamla kaynım oturuyordu eşim bu evi çok beğendi ben kiraya çıkamam deyip kaynanamı çıkarttı,sonra evin duvarlarına kadar kırdırdı parke yaptı dolaplar değişti falan filan.
Beni hiç alakadar etmez semt olarak daha iyi bir yerdeyim (eğer dediğiniz gibi bişey olsa benim kötü bir yerde oturmam gerekirdi bence) /sizin dediğinize istinaden diyorum.
Neyse benim evime geldiğinde siteden güvenliğine kadar laf etti sonra bir ara odadan çıktım baktım eşine “ben güvenlikli evde oturmak istiyorum sen işe gidince korkarım” diyordu
Üstünden 3 gün geçti evini sattı.
Yani kaynanasını çıkartacak kadar cabbar ,evi baştan sona değiştirecek kadar Yaman biri istese okurdu da..
Maksadı okumak değil,yarış.
Ve sadece o yarışıyor.Çünkü elhamdulillah benim yarışmak için bir durumum yok.
(hatta şuan hamile bu ve ne kadar çirkin ki gidip gelip ben erkek doğurcam dedi bana ve diğer kız bekleyen eltimebenim de ikizlerim kız dünyanın en büyük şansı onlara sahip olmak ama ona göre bu da acizlik)
Sattırdı olayını şurdan biliyoruz
Kaynanamla kaynım oturuyordu eşim bu evi çok beğendi ben kiraya çıkamam deyip kaynanamı çıkarttı,sonra evin duvarlarına kadar kırdırdı parke yaptı dolaplar değişti falan filan.
Beni hiç alakadar etmez semt olarak daha iyi bir yerdeyim (eğer dediğiniz gibi bişey olsa benim kötü bir yerde oturmam gerekirdi bence) /sizin dediğinize istinaden diyorum.
Neyse benim evime geldiğinde siteden güvenliğine kadar laf etti sonra bir ara odadan çıktım baktım eşine “ben güvenlikli evde oturmak istiyorum sen işe gidince korkarım” diyordu
Üstünden 3 gün geçti evini sattı.
Yani kaynanasını çıkartacak kadar cabbar ,evi baştan sona değiştirecek kadar Yaman biri istese okurdu da..
Maksadı okumak değil,yarış.
Ve sadece o yarışıyor.Çünkü elhamdulillah benim yarışmak için bir durumum yok.
(hatta şuan hamile bu ve ne kadar çirkin ki gidip gelip ben erkek doğurcam dedi bana ve diğer kız bekleyen eltimebenim de ikizlerim kız dünyanın en büyük şansı onlara sahip olmak ama ona göre bu da acizlik)
Kıza bi gerizekalı demediğiniz kaldı siz bu kızın potansiyelinden korkuyorsunuz bence :) evi bi gecede sattırması falan olay olmuş yani. Bence güzel düşünün ona bir abla olmaya bakın. Siz ona bir abla gözüyle baktığınızda aynı şeyler devam ediyorsa o zaman gerilirsiniz falan. Ama şu an gerilmenizin sebebi onun sizi kıskanması değil bence :) Sizce?1 yılda kaç ay vardır diyen biri okumazYani tutuşmam için onun çok Zeki olması lazım.
Siz öyle hissettiniz.
Konu onun kıskançlığından nasıl benim kıskançlığıma geldi
Onu kıskanmam için cidden bi neden yok.
Elhamdulillah
Saklanıyor işte saklanmasa böyle ignelemeler, laf sokmalar dedikodu diye bir sey olmazdi hayatta ama var.Asla.
Allah biliyor içimi.Ona karşı sevgim de yok nefretim de.Allah’ın bildiğini kuldan mı saklıcam
Nötrüm
Nasıl davranmanız gerektiğini kendiniz de söylemişsinizdengesiz cahil bişey muhatap olmak da istemiyorum
Bosverin ne güzel işte özenen değil özenilen kişisinizMerhaba herkese
Ben 13 yıllık evliyim eltilerim benden epey büyük bugüne kadar onlarla hiçbir derdim olmadı,ancak geçen yıl evlenen kaynımın eşi çok kıskanç ve tuhaf biri.
Bir bakıyorsunuz ki can ciğer olmaya çalışıyor bir bakıyorsunuz gördüğü yerde kafasını çeviriyor.Çok kıskanç başlıkta belirttiğim gibi,beni kıskandığına eminim (hatta ondan daha iyi yerlerde olan herkesi)
hani şu her giydiğine laf edip gidip aynısından bulana kadar durmayan tiplerden.
Evime geldi her eşyama laf etti,evime kadar laf etti,sitemi ev gereksiz masrafmış :)
Kendisi sonra bir gecede eşine evini sattırıp 3 aylık eşyalarına kadar 2.elcilere verip yeni siteli eve geçti (benim evime göre evi eskiydi bahanesi o oldu,halbuki eve de bir sürü masraf yaptırdı yani evi gördü beğendi)
O sebeple kıskanç olduğuna eminim.Hatta akrabalar bile evine gittiğimizde sende gibi hissediyoruz o kadar ki değiştirmiş benzetmiş.
Daha nişanlıyken kaynıma telefonda neden yengen evlendikten sonra okudu ben de illa evlendikten sonra okuyacağım diye tutturmuş,görümcem kulaklarıyla duymuştu..
Neyse işte dün bişeyler paylaştım wp da tuttu durumuma yorum yaptı laf soktu ben de gülücüklerle hiç anlamamış gibi davrandım,yani anlamış gibi yapsam kavga çıkar,dengesiz cahil bişey muhatap olmak da istemiyorum ama kendisi kaşınıyor
Buna nasıl davranmalıyım anlamadım.
notaylaştığım durumlar, genel geçer nezaket ahlak üzerine kendi çektiğim fotoğraf çekimlerinin altına iliştirdiğim sözler.
Yani özellikle ona gönderdiğim bişey yok..
Fotoğraf çekmeyi severim paylaşırken de fotoğrafa uygun sözler paylaşırım,edebi veya hadis,ayet..
Siz olsanız keser miydiniz o paylaşımları yapmayı yoksa o hariç paylaşsam mı bilemedim,o hariç paylaşırsam birinden görecek yine saracak çatlak
Ekrandan taşıyor gerginlik. Damardayiz benceKıza bi gerizekalı demediğiniz kaldı siz bu kızın potansiyelinden korkuyorsunuz bence :) evi bi gecede sattırması falan olay olmuş yani. Bence güzel düşünün ona bir abla olmaya bakın. Siz ona bir abla gözüyle baktığınızda aynı şeyler devam ediyorsa o zaman gerilirsiniz falan. Ama şu an gerilmenizin sebebi onun sizi kıskanması değil bence :) Sizce?
Dediğinizi de yaptım yani abla olmaya da çalıştım olmadı,sanırım burda sadece yazıyla aktaramıyorumKıza bi gerizekalı demediğiniz kaldı siz bu kızın potansiyelinden korkuyorsunuz bence :) evi bi gecede sattırması falan olay olmuş yani. Bence güzel düşünün ona bir abla olmaya bakın. Siz ona bir abla gözüyle baktığınızda aynı şeyler devam ediyorsa o zaman gerilirsiniz falan. Ama şu an gerilmenizin sebebi onun sizi kıskanması değil bence :) Sizce?
Vurdu gol oldu diyebilir miyizEltimi günahım kadar sevmem
Ama sizin bu konunuz bana çok itici geldi
Beni kiskaniyor, kocasıda okumasına izin vermiyor bilmem ne...
Ne gereksiz bir ego
Sizinde kocanız okumanıza “izin” vermeseydi babanızdan kaçtığınız gibi kaçacakmıydınız?
Buranın çok sıkı takipçisi olmamama rağmen sizin evlendikten sonra okuyup atandınızı, bunun içinde çevrenizde eşiniz dahil bir çok kişi kompleks yaptığını ben bile ezberledim artık
Bu kadar zeki görmediğiniz biri için konu açmanız hissettirdi bize1 yılda kaç ay vardır diyen biri okumazYani tutuşmam için onun çok Zeki olması lazım.
Siz öyle hissettiniz.
Konu onun kıskançlığından nasıl benim kıskançlığıma geldi
Onu kıskanmam için cidden bi neden yok.
Elhamdulillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?