Ektim ve tuhaf hareketleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aksine Baba tarafından okutulmak nimet
Hatta babalarınız okuttuysa sizi gidin beş öğün babanızı öpün koklayın.
Çünkü ben babasından dayak dışında bişey görmemiş biriyim.
O yüzden “koca” tarafından okutulduğumu da söylemiyorum amacım onun da evlendikten sonra okumak istemesi.
sonuçta ben de sizler gibi babam tarafından okutulmak isterdim ama o benim “kocamın” beni okutmasını lüks sanıyor,fark bu.
Ve sanırım aktaramadığım bu.

Ahh keşke Ama kaynım da yapacağına inanmadı ki izin vermedi.
Sanki sizde de kıskançlık var . Gülmeler sözler açık açık bağırıyor oh olsun diye.
O mesajda gönderme iceriyordu yuzde 90.
Yani kiskaniliyorsunuz belki ama kıskanıyorsunuz da.

1 yılda kaç ay vardır diyen biri okumaz Yani tutuşmam için onun çok Zeki olması lazım.
Siz öyle hissettiniz.
Konu onun kıskançlığından nasıl benim kıskançlığıma geldi
Onu kıskanmam için cidden bi neden yok.
Elhamdulillah

Sanki sizde de kıskançlık var . Gülmeler sözler açık açık bağırıyor oh olsun diye.
O mesajda gönderme iceriyordu yuzde 90.
Yani kiskaniliyorsunuz belki ama kıskanıyorsunuz da.
Asla.
Allah biliyor içimi.Ona karşı sevgim de yok nefretim de.Allah’ın bildiğini kuldan mı saklıcam
Nötrüm

Konu sahibi her şeyiyle yapıyor bunu. İkizleri olması da dahil. Kim bilir kızı nasıl çileden çıkardı da bu hale getirdi

Evet ben bir elti uzmanı olarak sizin eltiniz için geldimçok basit kışkırtacaksınız en sevdiğim elti türü sizinki kıskanıyor ve belli ediyor .zayıf noktası o. Kesinlikle paylaşımlara ara vermeyin. Mesela bir yat fotosu paylaşın inanıyorum yakında benim olacaksın diye paylaşım yapın,sahip olacağınızı hayal bile etmesi onun uykularının kaçmasına sebeb. Onada cevap yazarsa neden olmasın istediğim herşey oluyor allah gönlüme göre veriyor diyin. Bir araya gelmek zorunda kalınca insanların sizi ne kadar sevdiğinden harika bir insan olduğunuzdan bahsedin durun. Sakın tartışmayın bu tip eltiler tartışmaya bayılır,bu tiplerin en befret ettikleri şey ezik yerine koyulmak , o laf söylerse sinir bozucu bir gülüş atın bu aralar sinirlerin bozuldu herhalde diye cevap verin ama hep onunla dalga geçer gibi gülün.o birşey anlatırken yanınızdaki birine dönüp,evinize yeni bir eşya alacakmış gibi uydurma şeyler anlatın.yada yanınızdaki kişinin telefon kabına bakın ay ne iğrenç hemen gidip bende aynından alacağım diye kahkaha atın.

Bayılırım kocasına soz gecıren evı 3 gunde sattıran kadınlara
Eltını cok sevdim kı ben normalde elti sevmem.

Odadan çıkıp, odada konuşulanı duymak nasıl oluyor, anlamadım. Yani, çıkar gibi yapıp kapı dinlemek gerekiyor sanki, neyse.
Eltiniz yarışabilir, cahildir diyorsunuz; madem bu kadar cahil biri, neden "Nasıl davranayım, kaşınıyor, paylaşımlarımı şöyle mi yapayım sataşacak" falan diye irdeliyorsunuz? Karşınızda cahil biri varsa ve siz yeteri kadar olgunsanız, ne yapmanız gerektiğini bilirsiniz, zaten paylaşım üzerine de "Gülücükle karşılık verdim anlamazdan geldim" yazmışsınız.

Ee? Kavgaya mı gireceksiniz, yarışa mı?
Ne bileyim canınızın boşluktan ciddi sıkılıyor olması lazım şu muhabbeti yapmanız için, yoksa okuyan, kendi evinde mutlu, paylaşımını yapıp geçen biri için dert olacak bir elti mi şu tarifiniz? Dertse de, siz kendinizi tarif ettiğiniz gibi biri değil misiniz?

Anlıyor musunuz çelişkiyi? Ondan "Yarışınız tek kişilik değil, siz de içten içe şöylesiniz" tarzı tahminler almanız gayet normal.

Kıza bi gerizekalı demediğiniz kaldı siz bu kızın potansiyelinden korkuyorsunuz bence :) evi bi gecede sattırması falan olay olmuş yani. Bence güzel düşünün ona bir abla olmaya bakın. Siz ona bir abla gözüyle baktığınızda aynı şeyler devam ediyorsa o zaman gerilirsiniz falan. Ama şu an gerilmenizin sebebi onun sizi kıskanması değil bence :) Sizce?

Asla.
Allah biliyor içimi.Ona karşı sevgim de yok nefretim de.Allah’ın bildiğini kuldan mı saklıcam
Nötrüm
Saklanıyor işte saklanmasa böyle ignelemeler, laf sokmalar dedikodu diye bir sey olmazdi hayatta ama var.
Kendiniz de kabullenemiyorsunuz sanirim.
Hatta size bir sey daha söyleyeyim
Koca evinde okuyup öğretmen olarak atandiginiz konusunu hep üstten bakarak yazıyorsunuz cok belirgin hayatta insanlara bunu belli ediyorsunuz büyük ihtimal ve o yüzden gıcıklik oluyor ama yok diyeceksiniz yine
Ama burda bile 15516172727 kez yazmanizi geçtim durum mesajiniz bile etiket

Eltimi günahım kadar sevmem
Ama sizin bu konunuz bana çok itici geldi
Beni kiskaniyor, kocasıda okumasına izin vermiyor bilmem ne...
Ne gereksiz bir ego
Sizinde kocanız okumanıza “izin” vermeseydi babanızdan kaçtığınız gibi kaçacakmıydınız?
Buranın çok sıkı takipçisi olmamama rağmen sizin evlendikten sonra okuyup atandınızı, bunun içinde çevrenizde eşiniz dahil bir çok kişi kompleks yaptığını ben bile ezberledim artık

Bosverin ne güzel işte özenen değil özenilen kişisiniz umursamayın bile kendi kendini kuruntularla yesin

Ekrandan taşıyor gerginlik. Damardayiz bence

Dediğinizi de yaptım yani abla olmaya da çalıştım olmadı,sanırım burda sadece yazıyla aktaramıyorum

Burnuna estetik yapmayı düşündü bana sordu ben de burnun gayet hoş bak benimki kötü ama bence sen dokunma çünkü çok zormuş ameliyatı dedim
Gidip görümceme “mrs-21 burnuna ameliyat sakın yapma dedi,ondan güzel olcam diye korkuyor galiba demişti”
Görümcem evet laf taşır ama yalan söylemez.Yani evet iyi şey değil yaptığı ama söyler valla.
Benimkini de ona söyler ben de yanında bahsetmem zaten bişeyden

Vurdu gol oldu diyebilir miyiz plaketini buyur canim.

Bu kadar zeki görmediğiniz biri için konu açmanız hissettirdi bize

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…