- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Ben bazen yazıyorum nurov shshshshsKaldı mı yav foto altına özlü sözlü paylaşımlar, bende umursamazdım çünkü böylesi aşırı eğlenceli olayoor
Siz destek olsaydınız okumasına. İyi bir şeye vesile olmuş olurdunuzAhh keşkeAma kaynım da yapacağına inanmadı ki izin vermedi.
Kahve fotosu paylaşmayı severimBen bazen yazıyorum nurov shshshshs
Uzaklara bakan asırı gamlı bır foto cekınıyorum haberim yokmus gıbı olanlardan
Altına da, hayat bir sudur ıc ıc kudur yazıyorum
Valla öyle anladıysanız öyle olsun.kaynım yapacağına inanmadı ki izin vermedi (ihi hi hi) gizli gulucuk vardı o mesajda herkes de farketmiştir.
Altına sey yaz, tek basıma ıcıyorum cunku 40 yıl sizin hatrınızı cekemem sjsjsjssjsjKahve fotosu paylaşmayı severim
BananeSiz destek olsaydınız okumasına. İyi bir şeye vesile olmuş olurdunuz
Kadını neden kıskanıyorsunuz, aranızda kotu seyler mı gectı?Bananeiçinde varsa kadının bir gecede ev sattıran okul da okur
Bende bazen sevmek sevmekse sevmek sevmemektir yazıyorum, onlar sayılmazBen bazen yazıyorum nurov shshshshs
Uzaklara bakan asırı gamlı bır foto cekınıyorum haberim yokmus gıbı olanlardan
Altına da, hayat bir sudur ıc ıc kudur yazıyorum
Çok fesat gördüm sizi. Sinsi sinsi kızı izleyip yaptığı her şeyi başkasına kahve eşliğinde anlatıp dalga geçen tip var sizdeBananeiçinde varsa kadının bir gecede ev sattıran okul da okur
Eltim yazdım aslındaBu arada " EKTİM "ne demek?
Evet ikizlerim evim okulum yetmiyor onu çekiştiriyorumÇok fesat gördüm sizi. Sinsi sinsi kızı izleyip yaptığı her şeyi başkasına kahve eşliğinde anlatıp dalga geçen tip var sizde
Bananeiçinde varsa kadının bir gecede ev sattıran okul da okur
Herkes fark etti tabi ki. Cümlede yazılanlar kadar yazilmayanları da görebiliyoruz ...kaynım yapacağına inanmadı ki izin vermedi (ihi hi hi) gizli gulucuk vardı o mesajda herkes de farketmiştir.
Okul okutmamalarına keyiflenen sizsiniz. Bir eğitimci olarak destek olmanız gerekirken banane derseniz aklıma ilk bu tip gelir kusura bakmayınEvet ikizlerim evim okulum yetmiyor onu çekiştiriyorum
Ne zaman şuraya konu açsam biri çıkıp limon sıkıyor.
Burda her iki konudan biri kaynana görümce elti,bu dediğiniz o halde her konu sahibi için geçerli olmalı..
Sattırdı olayını şurdan biliyoruz"Evi sattırır" diyorsunuz da dört duvar içi, gerçek sebebi nedir, ne kadar biliyorsunuz ki?
Görünen o ki, bu yarış tek kişilik değil sizin için de.
Akrabalarınız ondan alıp size, sizden alıp ona arayı harlıyor koyuyor ikinizi sahneye, sonra izliyorlar haberiniz yok.
Eltinizin çocuğu var mı? Hamileymiş şimdi gördümEvet ikizlerim evim okulum yetmiyor onu çekiştiriyorum
Ne zaman şuraya konu açsam biri çıkıp limon sıkıyor.
Burda her iki konudan biri kaynana görümce elti,bu dediğiniz o halde her konu sahibi için geçerli olmalı..
Katılıyorum. Okuması, bilgili olması sizi rahatsız etmiyor zaten, sizin statünüze çıkacak olması sizi tutuşturuyor bence :) Bu arada gizliden gizliye bir " beğeniliyorum, takip ediliyorum ve imrenilecek bir şeylerim var " havası da aldım :) Hayırlısı olsun. Kalpleri bilen yalnızca Allah'tır. Umarım biz yanıldık. Yanılmıyorsak da, siz daha iyi bilirsiniz bunu, muhasebenizi yaparsınız artık.Çok fesat gördüm sizi. Sinsi sinsi kızı izleyip yaptığı her şeyi başkasına kahve eşliğinde anlatıp dalga geçen tip var sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?