El değmemiş erkek var mıdır ?

"el degmemis" derken neyi kastediyoruzki?Eger eline kadin eli degmemis erkek varmidir diyorsak bence kesinlikle yoktur.Kiz arkadasinin elini tutmus,öpüsmüs ama beraberlik yasamamis diyorsak tonunla vardir ama magrifet her iki taraf icinde birbirinin her anlamda ilki olup bu beraberligi evlilik ile noktalamak degilmidir?Bazi arkadaslar bu konuda sansli olduklarini söylemisler.ALLAH mutlulugunuzu daim etsin.Itiraf edeyimki böyle birlikteliklere hep gipta ile bakmisimdir.

Son düzenleme:
biz erkek ark tanıstıgımızda 17yasındaydı ve cinsel bi tercübesi haliyle olmamıstı sonrada ben girdim hayatına ciddi düsünüyoruz ben onu o beni beklcek namus sözü verdi :):)

vardır tabi ki ama onlar da ya 15-16 yaşındadır, ya çekici değildir, ya da fazla utangaçtır.
benim sevgilim benden önce çok fındıklar kırmış:63:
ama zaten 24 yaşındayken tanıdığım birinin benden önce kimseye elini sürmemiş olması garip olurdu:29:

tanıyordum öylee el degmemiş bir erkek cok yakınlarımdan biri çok iyi tanıdıgım biri
sonra ne mi oldu
adamm ayda milyarlar kazanınca ne yaapcagını sasırdı
40 ından sonra 3 çocuklu güzelmiiiii güzel karsının üstüne bi güzel kuma getirdi birde çocuk yaptı sanki olanlarıyla cok ilgilenirmiş gibi
düşünüyorumda keşke bazı şeyleri daha önce yapsaydıı yeteri olgunluga ulassaydı belki böyle olmazdı
böyle sonradan sapıtacagına zamanında el ddeğmiş olsaydı..
hayat işte çok garip

"El değmemiş" olup da kendini eşine saklamak falan marifet değil el değmeden evlenip elini değdirmediği kadın kalmayan nice erkekler var .Önemli olan birbirinin ilki değil sonu olabilmek.:51:

el degmemisden kasıt hic bir kızla opusmemis sarılmamıs vs ...ise bence yoktur ama cinsel iliski acısından olabilir hani genc yaslarda tanısmıssanız zaten fırsat kalmamıstır yapmaya:9:

tabiki vardır çok mu ilginç olmaması.

ayrıca böyle bir deneyimi olmayan bir erkeği nasıl da küçümser bir tavırla eleştiriyorsunuz bazılarınız.

eşinizin sadece size özel olmasını istemez miydiniz.

çok şaşırıyorum.

bana gelince; yaklaşık 7 yıldır beraberiz. o da erkek onun da istekleri var tabiki ve ne bazılarınızın dediği gibi 15-16 yaşında. ne de utangaç, sıkılgan biri. sadece inancı ve ahlaki değerleri tutuyor onu ve şu kadar zamandır benim bile elimi tutmadı, herşeyi evlenince yaşamak istiyoruz. çok da iyi ediyoruz.

Allaha şükür.....

tabiki vardır çok mu ilginç olmaması.

ayrıca böyle bir deneyimi olmayan bir erkeği nasıl da küçümser bir tavırla eleştiriyorsunuz bazılarınız.

eşinizin sadece size özel olmasını istemez miydiniz.

çok şaşırıyorum.

bana gelince; yaklaşık 7 yıldır beraberiz. o da erkek onun da istekleri var tabiki ve ne bazılarınızın dediği gibi 15-16 yaşında. ne de utangaç, sıkılgan biri. sadece inancı ve ahlaki değerleri tutuyor onu ve şu kadar zamandır benim bile elimi tutmadı, herşeyi evlenince yaşamak istiyoruz. çok da iyi ediyoruz.

Allaha şükür.....

7 yıldır elini bile tutmadı:53:. Niye bu kadar kendinizi şartlandırıyorsunuz ki.. günah diye düşünüyorsunuz aslında görüşmek de günah. Bunu yargılamak bana düşmez sakın yanlış anlamayın sadece çok şaşırdığım için soruyorum.

herkesin sevgilisi böyle diyormuş sanırım okuduğum kadarıyla...:):)
belki çok çok az vardır..ama çok az!!!
sevgilim yok şuanda eskiden bende ben temizsem oda öyle olsun derdim ama yaşım ilerledikçe düşüncelerim biraz daha geniş oluyor ..
beni ilgilendirmez ne yaşadığı !yaşamasa iyi ama yaşamayan çok az olduğu için takamam:55:l

7 yıldır elini bile tutmadı:53:. Niye bu kadar kendinizi şartlandırıyorsunuz ki.. günah diye düşünüyorsunuz aslında görüşmek de günah. Bunu yargılamak bana düşmez sakın yanlış anlamayın sadece çok şaşırdığım için soruyorum.

haklısınız ama niyetmiz başından beri evlilikti, yaşımız küçük başlamış olsak bile.

doğruluğunu yanlışlığını asla tartışmak istemem tabiki ama madem böyle bir yola başladık bari günahlarımızı en az seviyede tutalım diye düşündük her zaman.

şu an düşünüyorum evlendiğimiz zamanı heyecandan kalbim duracak gibi oluyor. o da aynı şeyi söylüyor. elinin elime değmesi bile öyle bir an olacak ki bence, herşeye değecek gibi hissediyorum.

ne diyim Allah nasip etsin inşallah.

Back
X