• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El değmemiş kızlar çok mu değerli olur ?

'el değmemiş kız' tabiri ne kadar çirkin..

Mutlaka vardır ülkemizde bunu takıntı yapan erkekler, ama zamanla azaldıklarını düşünüyorum. Benim çevremde ve yaşadığım yerde hiç yok mesela. bekaret konu bile olmuyor. özellikle yaş 25 26 dan sonra, kimse kimsenin geçmişini önemsemiyor, sorgulamıyor bile. çünkü belli bir yaştan sonra herkesin iyi kötü deneyimleri oluyor.

Şimdiye kadarki hayatımda hiç el değmiş/değmemiş ayrımı görmedim ne kendimde ne çevremde
Herkesin sınırları değişik de olsa bir geçmişi var illa ki

el değmemiş kız bulmak zor hepsinin sevgilisi var

bu nasıl bir yorum acaba her sevgilisi olan elletiyor mu yani? ne garip düşünceler var şu kk aklım almıyor. her sevgilisi olan 7/24 öpüşüp cinsellik yaşıyor sanki...:19:

Kizlar fikirlerinizi ogrenmek istiyorum. Daha,once kimseyle cikmamis kimsenin elini tutmamis kimseyi opmemis kizlar erkeklerin gozunde daha mi degerli olur, daha mi el ustunde tutulurlar, daha fazla mi her seye layik gorulurler???

O eskidendi.Şimdi kendi ayakları üzerinde duran,mıymıymıy olmayan akıllı başlı insan arıyorlar.Yok o tutmamış,bu ellememiş evliliği kurtarmıyor malesef.Köy kurallarına göre yetişmiş erkekler için durum dediğin gibi.

konu nereye gitmiş ya. kızlar ben cinsellikden bahsetmiyorum ki. hani daha önce hiç kimseyle çıkmamış eline erkek eli değmemiş kızlardan bahsettim ama konu başlığı sizi yanıltmış. bi film de gördüm: erkek kızı öpünce daha önce hiç sevgilisi olmadığını öğreniyo sonra daha bi farklı bakıyo kıza daha bi seviyordu. o yuzden merak ettim. yoksa cinsellikden falan bahsetmiyorum. bazılarınız el değmemiş tabirini çirkin bulmuş haklısınız doğru bi kelime değildi. konu biraz başka yönlere kaymış:ssz:

o zaman 2ci evliliğini yapan kadınlar değersizin önde gidenimi oluyor. :ssz:

yemişim onların bu salakça beklentisini.
bu durumda erkeklerin hepsi , sokaktaki teneke parçasından dahada değersiz :51:

Bir kadının hukuka saygı duyarak nikahlanması ve hukuki yollarla boşanmasından daha güzel bir şey var mı? Medeniyet hukukun üstünlüğüdür.

Ben buna cesaret edebilmiş kadınlarımızı takdir ediyorum. Kendi rızasıyla evlilik dışı ilişkiler yaşayıp ardından ağlayan tiplerle aynı kefeye koymuyorum kesinlikle.

Aksi hayatı yaşayıp ben buyum ve kendimle barışığım deme cesaretini gösterebilen hanımlara da ayrıca saygı duyuyorum.

Bir kadın kendisini el değmiş / el değmemiş olarak sınıflandırabiliyorsa bu onun aczindendir

Erkek sevebilme yetisine sahipse, gerçekten erkek olduğunu hissediyorsa bunları zaten düşünmez. Bunu onlara düşündüren kadınlardır maalesef...

el değmemiş kız bulmak zor hepsinin sevgilisi var

bu nasıl bir yorum acaba her sevgilisi olan elletiyor mu yani? ne garip düşünceler var şu kk aklım almıyor. her sevgilisi olan 7/24 öpüşüp cinsellik yaşıyor sanki...:19:

tabi ki de öyle değil bende karşıyım bu düşünceye. kişiden kişiye değişir bu

Bir kadın kendisini el değmiş / el değmemiş olarak sınıflandırabiliyorsa bu onun aczindendir

Erkek sevebilme yetisine sahipse, gerçekten erkek olduğunu hissediyorsa bunları zaten düşünmez. Bunu onlara düşündüren kadınlardır maalesef...

farkındayım el değmemiş tabiri biraz kötü olmuş. demek istediğim hiç sevgilisi olmayan kızdı yani eline erkek eli değmemiş derler ya. sanırım doğru kelimeyi bulamadım:14:

Neden acizlik olsun ki? Yıllarca nefsine hakim olmak gurur duyulacak bir şey değil mi arkadaşım?

şunu da belirteyim evet eşimin benden önceki kız arkadaşı oldu tabiki ancak onunda münasebeti sadece el ele tutuşmaktan ileri gitmedi..

nerden mi biliyorum? ben eşimle sevgili olmadan önce kanka kıvamında çok yakın arkadaştık.. (yoksa ablası hakkında öyle bişeyi tutupta sevgilisine demez bi insan,kanka muhabbetleriydi bizimkisi)
ikimizde öpüşme konusunda acemi ve cahil olunca ilk öpüşmemiz hatta öpüşemememiz demeliyim çok komikti ,aklıma geldikçe hala gülerim.. :1:

haa bende kendime eşime saklamadım zaten eski exle olan bi ayrılıp bi barışmaktan o kısma bi türlü gelemiyorduk..hatta eski exin tek derdi beni öpememesiydi bu yüzden kavgamız olurdu.. (keza eşimde eski kız arkadaşıyla çok sık ayrılıp barıştıklarından sanırım o kısma gelemediler diye düşünüyorum)

bana göre bir yaşanmışlık olacaksa bu tek erkek istiyor diye olmamalı,kızında istekli olması gerekir.. yani karşılıklı hissederek yaşanmalı diye düşündüğümden exle sadece el ele takıldık.

Kizlar fikirlerinizi ogrenmek istiyorum. Daha,once kimseyle cikmamis kimsenin elini tutmamis kizlar erkeklerin gozunde daha mi degerli olur, daha mi el ustunde tutulurlar, daha fazla mi her seye layik gorulurler???

Hiç de el üstünde tutulmazlar. Şöyle söyliyim bi zamana kadar sevgilisine çok değerliymiş gibi hissettirir erkekler. Hoşlarına gider bu durum. Dediğin gibi el üstünde tutulurlar ama sevgilinle yakınlasmaya basladıysan ve ilk kez onunla ilişki yasadıysan yavas yavas o el üstünden düşüyorsun. Aradan bikaç ay zaman geçiyo ve sen artık onun gözünde eskisi kadar değerli olmuyosun. Tabi beş parmagın besi aynı değil. Erkekten erkeğe de değişir bu. Bana böylesi denk geldi malesef. Amacına ulasması 2 sene sürdü. İlişkiden sonraki 1 yıl bambaska biri oldu pislik herif.

Hiç de el üstünde tutulmazlar. Şöyle söyliyim bi zamana kadar sevgilisine çok değerliymiş gibi hissettirir erkekler. Hoşlarına gider bu durum. Dediğin gibi el üstünde tutulurlar ama sevgilinle yakınlasmaya basladıysan ve ilk kez onunla ilişki yasadıysan yavas yavas o el üstünden düşüyorsun. Aradan bikaç ay zaman geçiyo ve sen artık onun gözünde eskisi kadar değerli olmuyosun. Tabi beş parmagın besi aynı değil. Erkekten erkeğe de değişir bu. Bana böylesi denk geldi malesef. Amacına ulasması 2 sene sürdü. İlişkiden sonraki 1 yıl bambaska biri oldu pislik herif.

senin adına üzüldüm. insanın gerçekten dikkat etmesi gerekiyo böyle şeylere kimin niyeti ne diye ..

Bu tip erkekler çok sayıda malesef. Hepsini bir yere toplatıp adam edeceksin aslında. Sinirlendim bak :20::20:

Kizlar fikirlerinizi ogrenmek istiyorum. Daha,once kimseyle cikmamis kimsenin elini tutmamis kizlar erkeklerin gozunde daha mi degerli olur, daha mi el ustunde tutulurlar, daha fazla mi her seye layik gorulurler???

Mesela ben. Nisanlım benim ilkim. Daha önce bir sevgilim olmadı. kimseyi öpmedim. Tutmadım ellerinden. Herseyi onda yaşadım. Ama değer konusuna gelince.. Bilmiyorum nisanlım ne düsünüyor. Tabiki Hosuna gidiyo Bana daha farklı davranıyo.. ama bence her haltı yemiş kızlar el üstünde tutuluyo.. Örneğin facede tanıdığım bi kız var her haltı yiyen :27: ona bakıyorumda çocuk kıza deli divane olmuş aşkından geberiyo :27: diz çökmeler çiçekler, sürprizlerr hediyeler alıyor hele birde yorumlarını görseniz :27: kıza tapıyo resmen :27: bilmiyorum acaba neden :31: Yoksa gösterişmi yalan mı ? inanamıyorum çünkü o kadarına :31: daha mı çok değerli oluyor acaba öyle kızlar :26:

Son düzenleme:
Pek çok kadın bu yanılgıya düşüyor maalesef. Her insan değerlidir, önemli olan bizim kendimize ne kadar değer verdiğimizdir. Karşımızdakiler bize göre değil kendi çıkarlarına göre değer biçerler genelde. Çok önemsiz gibi görülen kendine güvensiz bir insana değer vermeye başlarsanız o da kendine güven kazanır ve gerçekten değerli bir hal alır. Muhteşem özelliklere sahip değerli bir insanı ezerseniz, güven kaybolur ve değersiz bir insan haline gelir. (Kişilik bozukluğuna sahip megalomanları es geçiyorum ) Ne harika kadınlar görüyorum etrafımda ezilen... Ne tuhaf kadınlar var el üstünde tutulan. Adam olmak, insan olmakla ilgili değer vermek.

Ona göre, buna şekil alınmaz, kendimizi mutlu huzurlu hissettiğimiz gibi olmalıyız.

Cevabım evet :ssz: Kendileri her haltı yeyip 'el değmemiş' kız isterler. Ve sen ondan önce biriyle çıksan ya da bişeyler yaşasan, erkeğe yalan söylemek zorunda kalırsın, sen benim ilk aşkımsın diye :31: Okumuyor muyuz burda, kızlık zarımı diktireceğim tarzı konular...
Tabi genel konuşuyorum, sorun yapmayan erkekler de vardır elbette.
El üstünde tutulmak değil aslında bu olay. Egoyla alakalı bişey bana göre.

Son düzenleme:
Erkeğe göre değişir ama el değmemiş kızları evinin kadını çocuklarının anası görme durumu var tabi yeni nesil ile bu durum değişiyor gibi gelmekte bana.

Ama asıl önemli olan kişinin kendine verdiği değerdir önce kendimize değerli davranmamız gerekiyor.

Back
X