Sorunuz bana sanırım =)))
Ben ilişkimi kaçak yaşamıyorum öncelikle onu belirteyim, kimseden gizli değildir, arkadaşlarımızdan, ailelerimizden,sosyal çevremizden. Evli tabir edilen insanlardan çok da farklı bir hayat yaşamıyorum. Forumda ve çevremde ondan söz ederken hayat arkadaşım tabirini kullanırım, kimse eşim dediğimi duymamıştır ki Allah katında eşimdir aslında. İmam nikahı bizim dini inançlarımızla ilgili bir konudur, sosyal statü olarak evli olmayı gerekli görmüyorum. Şu anda resmi nikahlı olmak ya da olmamak benim için çok şey ifade etmiyor, kanatlar altında korunması gereken bir kadın değilim, buna ihtiyaç duymuyorum. Belki de yaşadıklarımın getirdiği bir ürkekliktir bu. Şunu belirtmeliyim ki; saygı duymam demişsiniz, saygı duymadan saygı göremezsiniz. Ben hayatımı nasıl yaşayacağımı anneme bile sormadım, sizin tepkiniz beni hiiiiçççç bağlamaz. Birbirlerini aldatan, para için birbirlerine katlanan, yaptıkları çocuğa bile sahip çıkamayan, yalan dolanla evlenen, eşini sevmeyen ama sırf adeti göreneği için kahrını çeken milyonlarca evliden çok daha dürüst ve sadakat dolu bir hayatım var benim. Mecburiyetler olmadan sadece sevgiyle beraberiz ki ben bunu hayatım boyunca aradım. Allah'tan başka da hesap verecek bir varlık tanımıyorum.
Güzel evlilik yok mudur, vardır, forumda görüştüğümüz, hayatını eşiyle çok güzel idame ettiren arkadaşlarımız var, Allah hepsinin kini daim etsin ancak ben böyle yaşamayı tercih etmişsem, bu bana ait bir tercihtir. İnsanlar evlilik kurumunu onamış diye evlenmem ben, sırf bu kalıplara inadımdandır resmi nikahlı yaşamayaşım. Konu da sadece fikrimi belirttim, hayatımla ilgili akıl danışmak isteseydim yeni bir konu açardım. Konu bana ait olmadığına göre, sizinde beni hesap sorma, kınama, görüş belirtme vss.. haklarınız bulunduğuna inanmıyorum. Karşılıklı fikir alış-verişi her zaman olmalıdır düşünceme istinaden mesajınızı yanıtladım, kalın sağlıcakla