- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
aynen cnm bende ne yapılması gerektiğini biliyorum ama illa biri beni yönleniricek benimde böyle bir huyum var ve tiroidim olduğu içindde gittim açıkcası.inş zayıflıcaz hepberaber.Ayy inşallah tatlım , 1 saat sonra randevum
inşallah canım.Ya kızlar çok tatlısınız
İnşallah canım, geçen hafta ilk kez gittim,özele gidiyorum, aslında gitme amacım sadece beni disipline sokmasıyoksa inan bilgilerin çoğuna sahibim karataydan tut,yabancı hipnoterapistlere kadar, hepsinin tüm kitaplarını aldım okudum meraktan ,bir çok kişiyi zayiflattim ama kendime faydam olmadı çünkü o gücü bulamıyordum kendimde ,kendime inancımı kaybetmiştim insanın hayatında oluyor bazen böyle zamanlar . neyse daha önce yazmıştım zaten çaresizce nette gezinirken beni gerçekten motive edecek ,kendime getirecek bir şeye ihtiyacım vardı ve tamamen tesadüf bu başlığa girdim ve gercekten kendime geldim çok şükür. Sizler bm çok etkilediniz, inanılır gibi değil ama öyle oldu, inşallah her şey hepimiz için iyi olacak herkes mutlu ayrılacak bu topikten inşallah bunu beraber BAŞARACAĞIZ inşallah
Ben gidip geleyim kontrole iyi kilo vermişsem istersen paylaşırım yaptıklarımımerak etme gidecek bu kilolar az yada çok
cnm kaç kilosun ve ne kadar kilo vermiştin yazmışsındır belki ama unutuyorum ben kusura bakma.belli bir süre sonra kilo verme duruyor.yediklerini değiştir derim ben ve bol bol spor.Kizlar canim cok sıkkın kilo vermem durdulutfen yardim edin engin tecrubelerinize dayanarak bana neler tavsiye edersiniz yeniden kilo verme asamasina gecmek istiyorm
Tarcinli yogurt tatli istegi icin miGeçmiş olsun tatlım Allah sağlıklı evlat nasip etsin inşallaho halde ben sana birkaç tavsiye vericem 75 günde 21 kilo verdim sağlığım çok şükür yerinde.
Öncelikle diyet yapmak yok ,sağlıklı beslenmek var
Yediğin her şeyin miktarını azaltacaksın
3 kaşık pilav alacağına 1 kaşık alacaksın
Ekmek miktarını azalt
Yeşil çay iç hergün 1-2 bardak daha fazla içme
Tarçınlı yoğurt ye, cacık, ayran, yoğurt süt tüket salata çorba tüket
Serbest stil dans et etkisine inanamayacaksın
Yürüyüş ve spor yapabilirsen müthiş olur
Günde 3 lt su tüket
Suya da tarçın ve azcık da karabiber atabilirsin
Öyleyse dans dans
Gordugum arkadaslari cagirdim canim kacirdiklarim vardir belkiCanım beni de cagirdiginiz için çok teşekkür ederim tatilim bitsin gelirim mutlaka malum açık büfe tatiller çok kandiricikci oluyor akıl celici :)))
İnşallah tartida çok fazla değişiklik görmem olsun 2 günde toplariz di mi :))
Haklisin canimm bol su spor herseyden tatmaCanım kimseyi takip etmiyorum ya, çünkü bu konuda çok araştırma yaptım, çok defa başlayıp bıraktımspor ya da hareket yapmadan olmuyor yemene dikkat etmeden olmuyor en önemlisi de kendin istemeden olmuyor
Diyetisyenler dönemlik işe yarıyor ya da sürekli irtibatta olacaksınki kilo almayasın, ben yapamam öyle kendi sistemimi belirledim ben de
Nayn kakao değil tarçıınn
Vazgecmek yookAyy inşallah tatlım , 1 saat sonra randevum
inşallah canım.Ya kızlar çok tatlısınız
İnşallah canım, geçen hafta ilk kez gittim,özele gidiyorum, aslında gitme amacım sadece beni disipline sokmasıyoksa inan bilgilerin çoğuna sahibim karataydan tut,yabancı hipnoterapistlere kadar, hepsinin tüm kitaplarını aldım okudum meraktan ,bir çok kişiyi zayiflattim ama kendime faydam olmadı çünkü o gücü bulamıyordum kendimde ,kendime inancımı kaybetmiştim insanın hayatında oluyor bazen böyle zamanlar . neyse daha önce yazmıştım zaten çaresizce nette gezinirken beni gerçekten motive edecek ,kendime getirecek bir şeye ihtiyacım vardı ve tamamen tesadüf bu başlığa girdim ve gercekten kendime geldim çok şükür. Sizler bm çok etkilediniz, inanılır gibi değil ama öyle oldu, inşallah her şey hepimiz için iyi olacak herkes mutlu ayrılacak bu topikten inşallah bunu beraber BAŞARACAĞIZ inşallah
Ben gidip geleyim kontrole iyi kilo vermişsem istersen paylaşırım yaptıklarımımerak etme gidecek bu kilolar az yada çok
Olabilir canım ama senin hedef kilona daha az var sen deneYanlışlıkla güzel bir tarif bulmuş olabilirsin, bi denesek mi acaba
Canım hangi caydı bu içtiğinCanım benim bırakıp gitmem ben sizleri, bi yolunu bulup görüşürümhoş buldummm kesinlikle çok yakışıyor
Amaa ben bugün iki bardak çay içtimmbu çayı içenler kimi 2 haftada 4 kimi 5 kilo vermiş diyetisyen tavsiyeli
Kizzzz bu bi haftalik miVeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sonuç : -1.900 gramAllah'ım çok şükür
şükür
Tebrik ederim canimVeeeeeeeeeeeeeeeeee
Sonuç : -1.900 gramAllah'ım çok şükür
şükür
evet tatlım bir haftalıkKizzzz bu bi haftalik mi
Aslında çok iyi fikirArkadaslar napsak bi tablo mu yoksa bildirim gunu mu boyle cok karisik kim ne zaman ne yapmis kac kilo vermis belli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?