- 11 Eylül 2012
- 73
- 73
- 48
Canım benim bırakıp gitmem ben sizleri, bi yolunu bulup görüşürümOhh hoşgeldinvalla moralim bozulmuştu bir daha görüşemeyeceğiz diye sen de geldin ya tam oldu ,o zaman hepberaber son gaz devam
kakao, muz ve çileğe çok yakışıyor kızlar hem de tatlı ihtiyacını çok güzel karşılıyor
Bu arada güzel bir yürüyüşten döndüm yeni. Yarın diyetisyen kontrolüm var,bakalım sonuç ne olacaksıkı bir hafta geçirdim inşallah sonuç mutlu edici olur ..kızlar iyiki varsınız
Yanlışlıkla güzel bir tarif bulmuş olabilirsin, bi denesek mi acabaPardon yanlış hatirladim o zaman
Canim hamur isini cok kacirms.bol bol balik et yemeye bak sen yine de sonra acisi yine bizden cikiyorCanım beni de cagirdiginiz için çok teşekkür ederim tatilim bitsin gelirim mutlaka malum açık büfe tatiller çok kandiricikci oluyor akıl celici :)))
İnşallah tartida çok fazla değişiklik görmem olsun 2 günde toplariz di mi :))
Hoşgeldin canim.sensiz olmazdi zaten.şarj cihazımızsın sen bizim.enerji kaynağıVayy zayıflama çetesi toplanmış
Ben de geldim ufak bir aradan sonra
Gel canım hoş geldinBeni de alin araniza
Hoş buldum Canım, hiç böyle bir iltifat almamıştımHoşgeldin canim.sensiz olmazdi zaten.şarj cihazımızsın sen bizim.enerji kaynağı
Canım ben burdayım, sen tatilin tadını çıkar, gelince attırırım ben sana o kilolarıCanım beni de cagirdiginiz için çok teşekkür ederim tatilim bitsin gelirim mutlaka malum açık büfe tatiller çok kandiricikci oluyor akıl celici :)))
İnşallah tartida çok fazla değişiklik görmem olsun 2 günde toplariz di mi :))
Hos buldum cnmGel canım hoş geldin
Hoş buldum Canım, hiç böyle bir iltifat almamıştımteşekkür ederim
Canım bizimle bilgilerini paylaşır mısın; kaç kilosun, hedefin kaç kilo olmak ve boyunHos buldum cnm
Cok fazla bi bilgim yok bu siteyi gorunce girdim 86 kiloyum 1.69 boyum var 70 kilo ya gelsem devami gelir insallahCanım bizimle bilgilerini paylaşır mısın; kaç kilosun, hedefin kaç kilo olmak ve boyun
Canım her hangi bir hastalığın var mı ya da yasak olan yiyecek içeceklerCok fazla bi bilgim yok bu siteyi gorunce girdim 86 kiloyum 1.69 boyum var 70 kilo ya gelsem devami gelir insallah
Yok canim dusuk yaptim ben o yuzden ilac kullaniminda aldim cogunuCanım her hangi bir hastalığın var mı ya da yasak olan yiyecek içecekler
Geçmiş olsun tatlım Allah sağlıklı evlat nasip etsin inşallahYok canim dusuk yaptim ben o yuzden ilac kullaniminda aldim cogunu
inş iyi çıkar cnm sonuç.haftalık mı gidiyordun sen ve özele mi gidiyorsun?Bu arada güzel bir yürüyüşten döndüm yeni. Yarın diyetisyen kontrolüm var,bakalım sonuç ne olacaksıkı bir hafta geçirdim inşallah sonuç mutlu edici olur ..kızlar iyiki varsınız
gel cnm sende h.geldinBeni de alin araniza
Ayy inşallah tatlım , 1 saat sonra randevum
inşallah canım.inşallah emeklerinin karşılığını alırsın da mutlu dönersin aramızaaa
İnşallah canım, geçen hafta ilk kez gittim,özele gidiyorum, aslında gitme amacım sadece beni disipline sokmasıinş iyi çıkar cnm sonuç.haftalık mı gidiyordun sen ve özele mi gidiyorsun?
Ben gidip geleyim kontrole iyi kilo vermişsem istersen paylaşırım yaptıklarımıKizlar canim cok sıkkın kilo vermem durdulutfen yardim edin engin tecrubelerinize dayanarak bana neler tavsiye edersiniz yeniden kilo verme asamasina gecmek istiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?