EL ELE BİRLİKTE SAĞLIKLA ZAYIFLIYORUZ

Canım benim bırakıp gitmem ben sizleri, bi yolunu bulup görüşürüm hoş buldummm kesinlikle çok yakışıyor
Amaa ben bugün iki bardak çay içtimm bu çayı içenler kimi 2 haftada 4 kimi 5 kilo vermiş diyetisyen tavsiyeli

Bu arada güzel bir yürüyüşten döndüm yeni. Yarın diyetisyen kontrolüm var,bakalım sonuç ne olacak sıkı bir hafta geçirdim inşallah sonuç mutlu edici olur ..kızlar iyiki varsınız
inşallah emeklerinin karşılığını alırsın da mutlu dönersin aramızaaa

Canim hamur isini cok kacirms.bol bol balik et yemeye bak sen yine de sonra acisi yine bizden cikiyor

Canım ben burdayım, sen tatilin tadını çıkar, gelince attırırım ben sana o kiloları

Yok canim dusuk yaptim ben o yuzden ilac kullaniminda aldim cogunu
Geçmiş olsun tatlım Allah sağlıklı evlat nasip etsin inşallah o halde ben sana birkaç tavsiye vericem 75 günde 21 kilo verdimsağlığım çok şükür yerinde.
Öncelikle diyet yapmak yok ,sağlıklı beslenmek var
Yediğin her şeyin miktarını azaltacaksın
3 kaşık pilav alacağına 1 kaşık alacaksın
Ekmek miktarını azalt
Yeşil çay iç hergün 1-2 bardak daha fazla içme
Tarçınlı yoğurt ye, cacık, ayran, yoğurt süt tüket salata çorba tüket
Serbest stil dans et etkisine inanamayacaksın
Yürüyüş ve spor yapabilirsen müthiş olur
Günde 3 lt su tüket
Suya da tarçın ve azcık da karabiber atabilirsin
Öyleyse dans dans

Bu arada güzel bir yürüyüşten döndüm yeni. Yarın diyetisyen kontrolüm var,bakalım sonuç ne olacak sıkı bir hafta geçirdim inşallah sonuç mutlu edici olur ..kızlar iyiki varsınız
inş iyi çıkar cnm sonuç.haftalık mı gidiyordun sen ve özele mi gidiyorsun?

Kizlar canim cok sıkkın kilo vermem durdu lutfen yardim edin engin tecrubelerinize dayanarak bana neler tavsiye edersiniz yeniden kilo verme asamasina gecmek istiyorm

M minicooper2013 canim ins.guzel haberlerle donersin topige bekliyrz
Ayy inşallah tatlım , 1 saat sonra randevum

inşallah emeklerinin karşılığını alırsın da mutlu dönersin aramızaaa
inşallah canım. Ya kızlar çok tatlısınız

inş iyi çıkar cnm sonuç.haftalık mı gidiyordun sen ve özele mi gidiyorsun?
İnşallah canım, geçen hafta ilk kez gittim,özele gidiyorum, aslında gitme amacım sadece beni disipline sokması yoksa inan bilgilerin çoğuna sahibim karataydan tut,yabancı hipnoterapistlere kadar, hepsinin tüm kitaplarını aldım okudum meraktan ,bir çok kişiyi zayiflattim ama kendime faydam olmadı çünkü o gücü bulamıyordum kendimde ,kendime inancımı kaybetmiştim insanın hayatında oluyor bazen böyle zamanlar . neyse daha önce yazmıştım zaten çaresizce nette gezinirken beni gerçekten motive edecek ,kendime getirecek bir şeye ihtiyacım vardı ve tamamen tesadüf bu başlığa girdim ve gercekten kendime geldim çok şükür. Sizler bm çok etkilediniz, inanılır gibi değil ama öyle oldu, inşallah her şey hepimiz için iyi olacak herkes mutlu ayrılacak bu topikten inşallah bunu beraber BAŞARACAĞIZ inşallah
Kizlar canim cok sıkkın kilo vermem durdu lutfen yardim edin engin tecrubelerinize dayanarak bana neler tavsiye edersiniz yeniden kilo verme asamasina gecmek istiyorm
Ben gidip geleyim kontrole iyi kilo vermişsem istersen paylaşırım yaptıklarımı merak etme gidecek bu kilolar az yada çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…