El ele gördüm...

İnşallah çok teşekkür ederimm:) Umarım ben de çok mutlu olurum

Belki tanısam ben de silerim ama o hakkı bile vermedi bana

Üzme kendini şimdilik bu duyguları hissetmekte haklısın.ama
Bir gün karşına o muhteşem,sadık ve en önemlisi seni çok sevecek adamla elele olduğunda bugünlerine gülüp şükredeceksin.

Görüşecek kimse çıkmıyor karşıma, çıksa bile yapabilir miyim bilmiyorum..

yaparsın yaparsın. dışarıda çıkıp bi tatlı yiyin muhabbet edin illa sevgili olmak zorunda değilsin. hoşlanırsanız baktın duyguların oluştu çıkarsın yoksa arkadaş kalırsınız.

böyle onun acısını içinde uzatmakla olcak iş değil. önce içinde onu bitir sonra dünyadaki tek erkek o değil onu hatırla.

O kızlardan daha ıyı missing ki onların yerinde olmamissin iyi ki de olmamissin..

Lisede birini böyle seviyordum çocukta he rafta başka bir kızla. Bir bir dönem baya iletişim kurmuş sevgili olacağımız sıra çocuk 180 derec3 dönüp gitmişti. Bir kaç yıl sonra öğrendim ki çok yakın bi erkek arkadaşım beni üzerse kötü olacağını söylediği için uzaklaşıp gitmis. Oyu ki de hiç sevgili olmadık o süreçte uniti fln kazanamazdim ben . Platonik aşklar çok tatlı oluyor ama emin ol tanısan his fln kalmaz sen hayalindeki adamı seviyorsun gerçekte o çok başka biri

Universitenin en yakisiklisini reddettim, en tipsiziyle ask yasadim. Dunyanin en mukemmel erkegini terkettim en terbiyesiz en kabasina vuruldum. Sence haketmekle ilgisi var mi?

Yani seninkide dertsiz başına dert. Beni istemeyeni bende istemem deyip kendi yoluna bakman gerekirken aynı yerde çakılı kalmışsın. Gerekli gereksiz herkesle konusup elele gezen bi insan zaten gereksizdir ne çok takmışsın ki. Ortada fol yok yumurta yok onun seni istememesi gayet doğal seninle olmak zorunda mı? Hayat onun hayatı keşke sende onun gibi kendi keyfine göre takılsan. Ulaşamadıkça imkansızlaştıkça sendeki durum iyice kötüye gidecek haberin olsun. Kendine yeni uğraş bul.

Yani seninkide dertsiz başına dert. Beni istemeyeni bende istemem deyip kendi yoluna bakman gerekirken aynı yerde çakılı kalmışsın. Gerekli gereksiz herkesle konusup elele gezen bi insan zaten gereksizdir ne çok takmışsın ki. Ortada fol yok yumurta yok onun seni istememesi gayet doğal seninle olmak zorunda mı? Hayat onun hayatı keşke sende onun gibi kendi keyfine göre takılsan. Ulaşamadıkça imkansızlaştıkça sendeki durum iyice kötüye gidecek haberin olsun. Kendine yeni uğraş bul.

canım inan güzellik ve çirkinlik ile alakası yok benzer durumdaym bende ve herkes karşımdaki için her yönden güzellik kültür vs çok çok fazla olduğumu söylemesine rağmen benm gönlüm halen ondan yana atıyor ancak o dönüp bakmıyor bile

Fotonuz cup.lu sütyen görsellerinden mi?
Dikkatimi dağıttı konuya odaklanamıyom.

3 ayda zaten bir suru kizin elini tutmus biri bence senin elini tutmasin. Sen cok icten duygular beslemissin sanirim ama onun bu duygulari anlayabilecek biri oldugunu dusunmuyorum. Zira oyle olsa 3 ayda daldan dala atlamazdi. Ondan tiksinmeye calis bence yeterli sebebin var, inan sogumak icin cok etkili

1 sene sonra iyiki olmadı diceksin. 3 farklı kızla bu kadar kısa zamanda. Boşver hayır gelmezmiş zaten sana odan. İnsan ölen ana babasının acısına katlanıyor bu ne ki. Güçlü birisin sen bunu da aşarsın

Konu sahibesi bence biraz taktik yapın

Misal aynı bölümdeyseniz kantine başka bir çocuğun koluna girip gülüp konuşarak gidin. Bu çocuğun flörtün olması gerekmiyor, arkadaşın da olabilir önemli olan poz atmak

İki numaralı kural göreceğin günlerde süper görün. Annene biraz sömürü yapıp bütçe koparabilirsen mesela Zara'dan bir şeyler kap. Bu sezon culotte moda, güzel bir tane kap, ben çiçek desenli aldım mesela. Altına dolgu topuk sandalet de çek süper olursun. Bu sezon abartılı küpe moda, Mango'da gayet uygun fiyata vardı tak takıştır.

3. olarak çocuğu gördüğünde takmicaksın. Tek başınaysan gözlerin dolmasın, bakışların değişmesin yani. Arkadaşlarınlaysan gül, konuş, eğlen. Keyfin yerinde olsun.

Fiyakan tam olacak yani, anladın mı?

Böyle takılırsan senin çocuk pfff bu kız arkamdan ağlıyordu ne oldu buna dicek. Hoş bu çocuktan hayır gelir mi orası da muamma. Bir onunla bir bununla geziyor. Seni de 1 ayda bırakabilir bunu göze al öyle taktiğe giriş girişceksen.

silkelen kendine gel kimi cok gzüel olur ama işlaki istediği kişi sevecek diye birsey yok kendinle barıs öncelikle sonrada seni istemeyeni sen isteme.zaten ona bakamayo sürdürürsen adam bı cepte hala bana asık diye düsünüp egosu tatmin olacak. herzaman o yokmus gibi davran belliki capkın biri .ve sana ilk öncelikli tavsiyen unut

önemli olan ne biliyor musun?
bu insanın başka birileriyle ne yaptığı değil.
önemli olan seni istememesi. nasıl biri olursa olsun seni istemiyor. hayatına dahil değil.
bence bunu kabullen artık. belki de kafası karışık. öylesine takılarak vakit geçiriyordur. neyse ne.

ayrıca her insanın güzellik, çekicilik anlayışı bambaşkadır.
o seni flört etmeye uygun bulmamış olabilir fakat bir başkası sana ilk görüşte çarpılabilir. bu sebeple kendini çirkin, eksik, kötü hissetme. evet aşık olduğun erkeğin reddetmesi çok berbat ama bu kendinle ilgili görüşlerini çarpıtmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…