İnşallah çok teşekkür ederimm:) Umarım ben de çok mutlu olurumBi tanidik vardi, bu cocugu yillarca oyle cok begendim ki, sırf yakisikli olmasi, ergenlik yillari iste, hic bi sey yasanmadi, onun hayatinda heppp birileri vardi, bos kaldigi gorulmedi"neden bana sira gelmiyor, neden baskalari" diye ben de kendimi ezerdim saf gibi.. Aslında benimki de aşk sevgi kesinlikle degildi, aşırı bi begeni ve gozunde buyutmeydi muhtemelen.. Neyse üniversite yillarimda bu cocukla bi kac muhabbet ortamimiz oldu, bi kac gun gecmeden açıldı ve hatta evlenme teklif etti.. Şunu bile soyledi, o ergenlik zamanlarinda bile beni seviyormus ama ben kabul etmem diye dusunuyormus
Tabii o bi kac muhabbette ben onun ne kadar boş ve gozumde buyuttugum biri oldugunu iyiden iyiye farketmiştim, sonucta ben de buyudum, degistim, beklentilerim farklilasti.. Ve cevabim "hayir" oldu.. Cok da ugrasti ama hic benim kalemim biri degildi.. Iyi ki de olmamış, cok sukur..
Yani diyecegim, "neden ben degilim, neden sira bana gelmiyor" tarzi sorular cok acimasizca, kendini ezip o kisiyi yuceltiyorsun ve sonucta da berbat hissediyorsun.. Yapma..
O cocuk ergenlikte gelseydi muhtemelen kabul edecektim ve sacma sapan bi hayatim olacaktı, Allah a sukur gelmemis, dusuncelerim bambaska oldugunda gelip acilmis, ben de reddetmişim.. Eski esimi tanidim, oyle cok sevdim ki, bitmis olsa bile hic pisman degilim evlendigime.. Imtihan boyutu, kader boyutu ayri..
Olmamasında mutlaka bi hayır vardir ve bu senin eksik oldugun manasina asla gelmez.. InsaAllah cok mutlu olacagin biri cikar karsina..
Belki tanısam ben de silerim ama o hakkı bile vermedi banaYaşınız kaç? Çok çocukça değil mi bu bakış açılarınız falan? Bence siz onu tanıma şansı elde etseniz kesin soğursunuz. Burayı okuyan erkekler için de iyi taktik, uzak dur, umursama, ulaşılmaz ol ve bir kadın senin için ölüp bitsin.
Ben benzerini yaşadım, yani uzaktan böyle bayıldığım, tanımak istediğim biri vardı. Arkadaş ortamı vs bahanesiyle bu şansı elde ettim ve 1-2 hafta içinde tamamen sildim o konuda onu. Çünkü tanıdığımda bana hiç uygun olmadığını anlamıştım.
Çok tatlısınız ve inşallah hep bu kadar masum kalırsınız.
Görüşecek kimse çıkmıyor karşıma, çıksa bile yapabilir miyim bilmiyorum..
Ne bileyim, libido katili bir davranış benim içinAdına kırtlama deniyor, Erzurum yöresinde çay genelde bu şekilde içilir.
O kızlardan daha ıyı missing ki onların yerinde olmamissin iyi ki de olmamissin..İyi akşamlar hanımlar,
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/aklim-beynim-kabul-etmiyor.1010242/page-2
Bu konumda birinden bahsetmiştim; hatırlayanlar, beni bilenler bilir..
Hem spor, hem de alttan dersim olduğu için(yaz okulu) okula gidiyorum.
Evvelsi gün sabahın 9 'u otobüsten indim okula geçiyorum, telefona bakarak yürüyorum. Yanımdan iki kişi geçti. Arkamı döndüm O ve yanında bir kız.. el ele'ler.... Beni gördü muhtemelen çünkü diplerinden geçmişim, ben arkamı dönünce gördüm iyi ki de öyle olmuş yoksa benim baktığımı görürdü.
Arkalarından baka kaldım, çocuk gibi arkasından ağladım
Başım döndü o uzaklaştıkça gözlerim dolduğundan görüntü bozuldu bir yere tutundum sonra oturdum..
3 ay içinde 2 kişiyle(birini tanıyorum) el ele gördüm, bir kişiyle adını duydum. 3 ayda 3 kişi.. Daha da benim bilmediklerim......
Ben bir şansı hak etmedim O'na göre, tanınmayı hak etmedim.. Ama o kızlar hak etti. Ben onun üzerindeki montun yerinde olmayı isterken bir sürü kız elinden tutma şansını elde etti...Sahte de olsa başka bir şey de olsa tuttular işte........
Çok mu çirkindim, hiç mi hak etmedim
Neden sabahın köründe karşıma çıktı, nasıl acı bir tesadüf
Canım acıyor çok acıyor... Ne zaman nasıl geçecek bu acı?.....
Yani seninkide dertsiz başına dert. Beni istemeyeni bende istemem deyip kendi yoluna bakman gerekirken aynı yerde çakılı kalmışsın. Gerekli gereksiz herkesle konusup elele gezen bi insan zaten gereksizdir ne çok takmışsın ki. Ortada fol yok yumurta yok onun seni istememesi gayet doğal seninle olmak zorunda mı? Hayat onun hayatı keşke sende onun gibi kendi keyfine göre takılsan. Ulaşamadıkça imkansızlaştıkça sendeki durum iyice kötüye gidecek haberin olsun. Kendine yeni uğraş bul.İyi akşamlar hanımlar,
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/aklim-beynim-kabul-etmiyor.1010242/page-2
Evvelsi gün sabahın 9 'u otobüsten indim okula geçiyorum, telefona bakarak yürüyorum. Yanımdan iki kişi geçti. Arkamı döndüm O ve yanında bir kız.. el ele'ler.... Beni gördü muhtemelen çünkü diplerinden geçmişim, ben arkamı dönünce gördüm iyi ki de öyle olmuş yoksa benim baktığımı görürdü.
Başım döndü o uzaklaştıkça gözlerim dolduğundan görüntü bozuldu bir yere tutundum sonra oturdum..
3 ay içinde 2 kişiyle(birini tanıyorum) el ele gördüm, bir kişiyle adını duydum. 3 ayda 3 kişi.. Daha da benim bilmediklerim......
Ben bir şansı hak etmedim O'na göre, tanınmayı hak etmedim.. Ama o kızlar hak etti. Ben onun üzerindeki montun yerinde olmayı isterken bir sürü kız elinden tutma şansını elde etti...Sahte de olsa başka bir şey de olsa tuttular işte........
Yani seninkide dertsiz başına dert. Beni istemeyeni bende istemem deyip kendi yoluna bakman gerekirken aynı yerde çakılı kalmışsın. Gerekli gereksiz herkesle konusup elele gezen bi insan zaten gereksizdir ne çok takmışsın ki. Ortada fol yok yumurta yok onun seni istememesi gayet doğal seninle olmak zorunda mı? Hayat onun hayatı keşke sende onun gibi kendi keyfine göre takılsan. Ulaşamadıkça imkansızlaştıkça sendeki durum iyice kötüye gidecek haberin olsun. Kendine yeni uğraş bul.İyi akşamlar hanımlar,
canım inan güzellik ve çirkinlik ile alakası yok benzer durumdaym bende ve herkes karşımdaki için her yönden güzellik kültür vs çok çok fazla olduğumu söylemesine rağmen benm gönlüm halen ondan yana atıyor ancak o dönüp bakmıyor bileİyi akşamlar hanımlar,
Adına kırtlama deniyor, Erzurum yöresinde çay genelde bu şekilde içilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?