El ele gördüm...

Ego zedelenmem ayrı konu, o konuda da canım az acımadı... Canımı acıtan beni beğenmemesinden de ziyade neden diye sorularımm. Neden ben değilim neden neden
Bu işler tipe vs bakmıyor ki sevgi aşk , çekim ile ilgili. Oyüzden neden ben değil diye düşünme boşuna . Bazı şeyler nasip kısmet..
Çok güzel bir kız da olabilirsin ama adamın içi ısınmadıysa olmaz yani. Olmamasında da bi hayır vardır mutlaka

Ben benimle 2 gün gezmesine göz yummazdım ve canım daha da yanardı Rabbim bu yüzden kısmet etmiyor belki de... Günübirlik eğleniyor o eğlendikçe ben kahroluyorum

Yasin kucuk herhalde.
Birdaha tanismaya daha firsatin olmamis birseyler paylasmis olmadigin birine bukadar umut hayal baglama.
Belki tanisaydin iliski icinde olsaydin onu begenmeyecektin bile..

Yasin kucuk herhalde.
Birdaha tanismaya daha firsatin olmamis birseyler paylasmis olmadigin birine bukadar umut hayal baglama.

"Benimle nezaketen tanışmazken bile, etraftaki seviyesi düşük insanlarla muhatap olması, benim yüzüme bakmazken yapmacık insanlarla gülmesi de (kızlar da dahil) kanıma dokundu tabii. Dokunuyor hala..."

Bunu eski konunuzdan alıntıladım. Belki sizin seviyeniz ona fazla geliyor? Aslında sizi kendinden koruyor bir nevi, yani sizi ciddi görüyordur ve istemiyordur öyle şeyler, takılma derdindedir? Yanlış anlamayın beğeni görecelidir işin içine enerji de girer zaten ama çirkin şansı derler ya, o öyle bakıyorsa eğer onun gözünden size bu şans gelmiştir belki :)
Ayrıca çevresini seviyesiz görüyorsanız bu kadar sık birileriyle de takılıyorsa bence çok da üzülmeyin, dedikleri gibi beğenilmeme, hırs, ulaşamama olduğunu düşünüyorum bende sizdeki durumun.

Yasin kucuk herhalde.
21 yaşındayız
Keşke tanıyabilseydim
Çok haklısınız

Bir arkadaşım bana bütün bunlar hırsından diyor
Sana karşı bomboş olduğunu düşünmüyorum ama senden çekiniyor dedi.
Sen ona aşkla değilsin kızarak bakıyorsun o da bunun farkında dedi...

Başta beni beğenmedi diye düşünmüyordum ama insan kendisini de sorgulamaya başlıyor artık

Sen en büyük hatayı doğru düzgün muhabbetinin olmamasına rağmen hislerini söylemekle yaptın, daha doğrusu arkadaşına söyleterek...
Keşke önce sosyal medyadan filan ekleseydin, seni fark etmesini sağlasaydın. Muhabbet etmeye bile başlardınız.
Şahsen bana biri gelse, x kişisi senden çok hoşlanıyor dese, şu an sevgili düşünmüyorum derim. Çünkü herhangi bir muhabbetim yok, in midir cin midir neyin nesidir...
Eminim ki güzel kızsındır, güzel olmadığın için istemediğini hiç sanmıyorum. Dediğim gibi taktik hatası yapmışsın.

El ele gördüklerine geleyim, aslında 3 ayda o kadar kızla sevgili olması her şeyi açıklamıyor mu sana?
Belli ki seni mutsuz ederdi ya da hadi sevgili oldunuz, sen zaten bir şeyler hissediyorsun ama o yeni yeni tanımaya başlıyor. Sen bağlanmaya başladın ona ve o seni tak bıraktı! Neden? Çünkü maymun iştahlı, ilişki yaşayacak olgunlukta biri değil... :) Emin ol o zaman daha çok üzülürdün.

pek de üzülünecek adam değilmiş be canım.

kafanda büyütme sen de arkadaş olarak da olsa görüş birileriyle.

Kaç yaşındasın?

Ego zedelenmem ayrı konu, o konuda da canım az acımadı... Canımı acıtan beni beğenmemesinden de ziyade neden diye sorularımm. Neden ben değilim neden neden
Bi tanidik vardi, bu cocugu yillarca oyle cok begendim ki, sırf yakisikli olmasi, ergenlik yillari iste, hic bi sey yasanmadi, onun hayatinda heppp birileri vardi, bos kaldigi gorulmedi "neden bana sira gelmiyor, neden baskalari" diye ben de kendimi ezerdim saf gibi.. Aslında benimki de aşk sevgi kesinlikle degildi, aşırı bi begeni ve gozunde buyutmeydi muhtemelen.. Neyse üniversite yillarimda bu cocukla bi kac muhabbet ortamimiz oldu, bi kac gun gecmeden açıldı ve hatta evlenme teklif etti.. Şunu bile soyledi, o ergenlik zamanlarinda bile beni seviyormus ama ben kabul etmem diye dusunuyormus
Tabii o bi kac muhabbette ben onun ne kadar boş ve gozumde buyuttugum biri oldugunu iyiden iyiye farketmiştim, sonucta ben de buyudum, degistim, beklentilerim farklilasti.. Ve cevabim "hayir" oldu.. Cok da ugrasti ama hic benim kalemim biri degildi.. Iyi ki de olmamış, cok sukur..
Yani diyecegim, "neden ben degilim, neden sira bana gelmiyor" tarzi sorular cok acimasizca, kendini ezip o kisiyi yuceltiyorsun ve sonucta da berbat hissediyorsun.. Yapma..
O cocuk ergenlikte gelseydi muhtemelen kabul edecektim ve sacma sapan bi hayatim olacaktı, Allah a sukur gelmemis, dusuncelerim bambaska oldugunda gelip acilmis, ben de reddetmişim.. Eski esimi tanidim, oyle cok sevdim ki, bitmis olsa bile hic pisman degilim evlendigime.. Imtihan boyutu, kader boyutu ayri..
Olmamasında mutlaka bi hayır vardir ve bu senin eksik oldugun manasina asla gelmez.. InsaAllah cok mutlu olacagin biri cikar karsina..

Son düzenleme:

Bence bir erkek kendisiyle ilgilenen kadını başta istemese dahi aklında yer ediyor genellikle.
Sonradan niyetlendiyse siz de ters bakıyorsanız olabilir çekinebilir tabi de şu da var zaten ilginizi biliyormuş siz açılmadan, o zaman niye hiç yeşil ışık yakmamış yani, şimdi niye başkalarıyla dolaşıp duruyor..
Çevresi seviyesiz, kendisi böyle ayran gönüllü ise bence bir hayır vardır.

Son düzenleme:
Üzüleceğine sevinmelisin bence. Birlikte olduğu kızların seceresini sen kendin dökmüşsün. Senle birlikteyken aldatılsan daha mı iyiydi. Boşversene yahu..

Ay tövbe o ne öyle tansiyon hapı içen dedeler gibi
Çayı şekersiz içen modeller var, onlardan al bence

Aldatıldın sandım bi an başlığı görünce..
Önceki konunuda okudum ama çoook fazla abartıyorsun sevgili olmadan kendini helak etmişsin bide sevgili olup ayrılsanız ne olacaktı bilemedim yani..
Bu gençler niye hep gözü dışarda daldan dala olan erkeklerden hoşlanır acaba....???

Çok haklısınız teşekkürler yorum için

Yaşınız kaç? Çok çocukça değil mi bu bakış açılarınız falan? Bence siz onu tanıma şansı elde etseniz kesin soğursunuz. Burayı okuyan erkekler için de iyi taktik, uzak dur, umursama, ulaşılmaz ol ve bir kadın senin için ölüp bitsin.

Ben benzerini yaşadım, yani uzaktan böyle bayıldığım, tanımak istediğim biri vardı. Arkadaş ortamı vs bahanesiyle bu şansı elde ettim ve 1-2 hafta içinde tamamen sildim o konuda onu. Çünkü tanıdığımda bana hiç uygun olmadığını anlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…