Bu söyledikleri direk pişkinlikten başka bir şey değil. Zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor. Aklı sıra sen yapamazsın yaparsan ahlaksız olursun diyerek kendi seviyesizliğini kapatıp suçu size atmış.
Tabii ki tanımadığımız bir insan hakkında atıp tutuyoruz. Allah bizi affetsin yanlış konuşuyorsak. Kendi yaşadığımız tecrübelerden çıkarımlarımız bize bunları yazdırıyor.
Gene de bilinmez tabii.
tabiki kızlar anlattıgım kadarıyla biliyorsunuz olayı ama inanın en minik bi abartım saklım olmadan yazıyorum sizlere. yorumlarınıza çok ihtiyacım var, çünkü insan bu durumda kendi iç sesini duyabiliyor yüksek sesle ve bu beni deli ediorağzına burnuna çarparım ne demek, bunu kaç kez demişti zaten ancak ilk kez el kaldırdı, biraz daha otursam vurucaktı da.. zaten ''Dün karşıma çıksaydn seni dövücektim'' dedi. hep bu kaba, argo.. seviyeyi ben koruyamadım kesnlkle. çocugu gibi gördü beni azarladı dövmeye kalktı ve yasaklar koydu..
tabiki kızlar anlattıgım kadarıyla biliyorsunuz olayı ama inanın en minik bi abartım saklım olmadan yazıyorum sizlere. yorumlarınıza çok ihtiyacım var, çünkü insan bu durumda kendi iç sesini duyabiliyor yüksek sesle ve bu beni deli ediorağzına burnuna çarparım ne demek, bunu kaç kez demişti zaten ancak ilk kez el kaldırdı, biraz daha otursam vurucaktı da.. zaten ''Dün karşıma çıksaydn seni dövücektim'' dedi. hep bu kaba, argo.. seviyeyi ben koruyamadım kesnlkle. çocugu gibi gördü beni azarladı dövmeye kalktı ve yasaklar koydu..
olay bu muydu? siz ilişki konusunda a dan b ye geçemiyorsunuz. . ama adam yarı haklı. yani bir insana yaklaşırken onun penceresinden bakacaksın. adam kıskandırmak için birşey demiş. sen olayı büyütmüşsün ve kadınsal algılamasını istemişsin de o erkek tek yönlü düşünür. çok birşey beklememek lazım. sen direk yanlış algılanacak imaj vermişsin. seni takmıyorum yaslında çokta önemin yok istersem aslında ben herşeyi yaparım senin yerin nerde ki zaten ve egolarıyla beslenen birisine yumruk göstermişsin ki o da sana el göstermiş. bence birşey yapma derim bu durumda en ufak bir hareketin sana ters teper
[SUB][/SUB]
Nedense hepsi çok tanıdık sözler:))
nasıl yani canım ben mi suçluyum anlamadım???
olay bu muydu? siz ilişki konusunda a dan b ye geçemiyorsunuz. . ama adam yarı haklı. yani bir insana yaklaşırken onun penceresinden bakacaksın. adam kıskandırmak için birşey demiş. sen olayı büyütmüşsün ve kadınsal algılamasını istemişsin de o erkek tek yönlü düşünür. çok birşey beklememek lazım. sen direk yanlış algılanacak imaj vermişsin. seni takmıyorum yaslında çokta önemin yok istersem aslında ben herşeyi yaparım senin yerin nerde ki zaten ve egolarıyla beslenen birisine yumruk göstermişsin ki o da sana el göstermiş. bence birşey yapma derim bu durumda en ufak bir hareketin sana ters teper
nasıl yani:S
canım suçlu değilsin. tam olarak.
arkadaş sana diyor ki. bir erkek senin kız arkadaşın değil. karşındaki senin özel hisler duyduğun bir insan. sen ona inatlaşamazsın. diyemezsin sen yaparsan bende yaparım. kafasında farklı yer edinir. bu defa olan güveninide sarsarsın. belkide bu yüzden çok tepki veriyordur.gereksizde olsa. belkide uyarılarını dikkate almadığın içindir..
ayrıca olayı büyüten o.. beni yolda bırakıp yarım saat sonra mesaj attı ''yanıma geleyim deme'' diyerek.. hala da ben mi abartmışım ki? bugün de ortada bişey yokken ''ağzını burnunu kırarım'' demesi de yarı haklı oldugunu mu doğurur??
Ağzını burnunu kırarım değil de sopa istiyorsun, döverim seni gibi cümleler. Sen yapamazsın ben erkeğim yaparım gibi sözler.
sana bir sır veriyim o zaman. sen çocuğa kafasını dinlemesi için zaman vermiyorsun bu bir. çok dik gidiyorsun galiba bu iki. ve sinirliyken sürekli arıyorsun galiba. yani peşinden gidiyorsun. yapma sinirliyken bekle o sana dönsün. sen ararsan daha kötüsünüde duyabilirsin.
iyi ya erkeklerin agzına bakalım kız orda sen neyaparsan bende aynısını yaparım demis ne var bunda buyutulcek ya erkeklerin isine geliyor suc kadınlarda degil erkekler kızmaya vurmaya kırmaya dokmeye neden arıyor o el kalkıyorsa emin ol birgun suratınada gelirdi saygısız o kim ya sana el kaldırabiliyor insan dısardan baktıgında boyle bir duruma sinir oluyor bogasım geliyor boyle adamları ne hakla sen el kaldırırsın vurursun bazen dusunuyorumda cocugum olsa bir erkek ona el kaldırsa o eli kırar agzına sokuveririmsinir yaptım cok ama son zamanlarda siddet yanlısı erkeklerle ilgili konular cogaldı uyus oluyorum
bu ''ağzını burnunu kırarım'' demesini gerektirir mi canım? ben insan değil miyim ki doğru dille anlatamıyor. ikimiz de üniversite öğrencisiyiz, anlaşabiliriz yani, dayaga ya da '' yanıma geleyim deme'' gibi argolara ne gerek var. çok mu büyük laf etmişim ki. o amsterdam.ı demese ben de demezdim pek ala da. ama benim en takıntılı oldugum konuyu bil bile benim üstüme geldi.
Ağzını burnunu kırarım değil de sopa istiyorsun, döverim seni gibi cümleler. Sen yapamazsın ben erkeğim yaparım gibi sözler.
benim elim armut mu topluyor deseydin keşke...
bu adam tam klinik vaka benden söylemesi...
adamda dayak desen var, aşağılama hakaret desen var, kapris, kendini üstün görme, kadını hor ve kendinen aşağı görme desen var...üstelik aldatıyor..
ne yazık ki bir çoğu öyleler.. insanlıkla ilgisi yok canım. bunu tavırlarınla sen diyeceksin.ağzın söler tavrın uygular. ne üniversite öğrencileri var ama konuşamıolar bile. bunun üniversite ile ilgisi yok cnm. maço adamda argolar yer alyor. sırrımı uygula gör bak senden tatlısı meleği yok. sinirliyken üstüne gidersen kaybetmekten başka çıkışın yoktur.
saol cnm..yasaması cok farklı boyle seyleri bilirim ama hickimse unutulmaz degil belli bir seyden sonra kendi hayatının daha kıymetli oldugunu anlıyorsun ayrısınız suan sanırım barısmamanı tavsiye ediyorum degisicem falan filan dese bile inanma degismiyorlarcan-ı gönülden alkışlıyorum seni cancagızım :) süpersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?