el kaldırma..

tabiki kızlar anlattıgım kadarıyla biliyorsunuz olayı ama inanın en minik bi abartım saklım olmadan yazıyorum sizlere. yorumlarınıza çok ihtiyacım var, çünkü insan bu durumda kendi iç sesini duyabiliyor yüksek sesle ve bu beni deli edior ağzına burnuna çarparım ne demek, bunu kaç kez demişti zaten ancak ilk kez el kaldırdı, biraz daha otursam vurucaktı da.. zaten ''Dün karşıma çıksaydn seni dövücektim'' dedi. hep bu kaba, argo.. seviyeyi ben koruyamadım kesnlkle. çocugu gibi gördü beni azarladı dövmeye kalktı ve yasaklar koydu..

aynen canımm dövme filanda hikaye gbi geldi bana ama sebebi hikayede olursa olsun bir insan espride yapar herşeyide yapar ama bunu söyleyemez. tavır yapmakta fayda var derim. gerekirse on gün değil 1 ay konuşmicaksın ama meyvalarını toplicaksın. bu hareketi sana yapamıcak. diecek ki çok değişmiş gerçekten yıkılmaz sınırları var. hata yapıyorum aslında diye. o zaman o kendi sorgulicak. sanırım maçolukta var...

[SUB][/SUB]
Nedense hepsi çok tanıdık sözler:))

kabullenme aaa cnm ne demek bunlar. de ki ona biz böyle şiddete meyilli devam edceksek ben sağlıklı bir ilişki değil sağlıklı çocuklar bile düşünemem. hadi bunlarıda geçtim sağlıklı bir hayat kuramam. kendine iyi bak. derim hiç kaybetmemiş birine kaybetme korkusunu yaşatırım. o zaman görsün bensiz de hayatı oluyormu...

olay bu muydu? siz ilişki konusunda a dan b ye geçemiyorsunuz. . ama adam yarı haklı. yani bir insana yaklaşırken onun penceresinden bakacaksın. adam kıskandırmak için birşey demiş. sen olayı büyütmüşsün ve kadınsal algılamasını istemişsin de o erkek tek yönlü düşünür. çok birşey beklememek lazım. sen direk yanlış algılanacak imaj vermişsin. seni takmıyorum yaslında çokta önemin yok istersem aslında ben herşeyi yaparım senin yerin nerde ki zaten ve egolarıyla beslenen birisine yumruk göstermişsin ki o da sana el göstermiş. bence birşey yapma derim bu durumda en ufak bir hareketin sana ters teper

nasıl yani canım ben mi suçluyum anlamadım???

ayrıca olayı büyüten o.. beni yolda bırakıp yarım saat sonra mesaj attı ''yanıma geleyim deme'' diyerek.. hala da ben mi abartmışım ki? bugün de ortada bişey yokken ''ağzını burnunu kırarım'' demesi de yarı haklı oldugunu mu doğurur??

[SUB][/SUB]

Nedense hepsi çok tanıdık sözler:))

nasıl yani:S

nasıl yani canım ben mi suçluyum anlamadım???

canım suçlu değilsin. tam olarak.

arkadaş sana diyor ki. bir erkek senin kız arkadaşın değil. karşındaki senin özel hisler duyduğun bir insan. sen ona inatlaşamazsın. diyemezsin sen yaparsan bende yaparım. kafasında farklı yer edinir. bu defa olan güveninide sarsarsın. belkide bu yüzden çok tepki veriyordur.gereksizde olsa. belkide uyarılarını dikkate almadığın içindir..

bu ''ağzını burnunu kırarım'' demesini gerektirir mi canım? ben insan değil miyim ki doğru dille anlatamıyor. ikimiz de üniversite öğrencisiyiz, anlaşabiliriz yani, dayaga ya da '' yanıma geleyim deme'' gibi argolara ne gerek var. çok mu büyük laf etmişim ki. o amsterdam.ı demese ben de demezdim pek ala da. ama benim en takıntılı oldugum konuyu bil bile benim üstüme geldi.

sana bir sır veriyim o zaman. sen çocuğa kafasını dinlemesi için zaman vermiyorsun bu bir. çok dik gidiyorsun galiba bu iki. ve sinirliyken sürekli arıyorsun galiba. yani peşinden gidiyorsun. yapma sinirliyken bekle o sana dönsün. sen ararsan daha kötüsünüde duyabilirsin.

iyi ya erkeklerin agzına bakalım kız orda sen neyaparsan bende aynısını yaparım demis ne var bunda buyutulcek ya erkeklerin isine geliyor suc kadınlarda degil erkekler kızmaya vurmaya kırmaya dokmeye neden arıyor o el kalkıyorsa emin ol birgun suratınada gelirdi saygısız o kim ya sana el kaldırabiliyor insan dısardan baktıgında boyle bir duruma sinir oluyor bogasım geliyor boyle adamları ne hakla sen el kaldırırsın vurursun bazen dusunuyorumda cocugum olsa bir erkek ona el kaldırsa o eli kırar agzına sokuveririm sinir yaptım cok ama son zamanlarda siddet yanlısı erkeklerle ilgili konular cogaldı uyus oluyorum

Son düzenleme:

canım, birisi sana dik giderse sen de ona dik gidersin bu bir. kadınım diye ah canım git sen amsterdam.a eğlen mi deseydim? onunki şakaysa benimki de şakadır o zaman. hayır dik de gitmiyorum, bugün yanagını sevdim bi daha sen de yapma ben de canım dedim. o terslendi ve elini kaldırdı. olayı pek çok kez yazdım ancak inanasınız gelmiyor sanırım. üstüne de gitmiyorum, aramicam da bi daha asla zaten..

can-ı gönülden alkışlıyorum seni cancagızım :) süpersin :)

canım daha oncekı yasadıklarından sonra el kaldırmasına hıc sasırmadım .

ama sızın hala herseye ragmen o adamla bırlıkte olmanıza cok sasırdım .

en basından bıtmesı gereken ılıskıydı .

ne yazık ki bir çoğu öyleler.. insanlıkla ilgisi yok canım. bunu tavırlarınla sen diyeceksin.ağzın söler tavrın uygular. ne üniversite öğrencileri var ama konuşamıolar bile. bunun üniversite ile ilgisi yok cnm. maço adamda argolar yer alyor. sırrımı uygula gör bak senden tatlısı meleği yok. sinirliyken üstüne gidersen kaybetmekten başka çıkışın yoktur.ben sana sen haksızsın demiyorum. haklısın ama hakkını gösterebilmen için bekle. o geldiğinde rezil et. daha mantıklı. onu amacına ulaştırma. sana önceki mesajlarımda yazdım dedm ya. şiddet uygulayacaksan hayatımız bişeyimiz olamaz de. bu adam dengesiz. son yazdıklarımı iyi oku cnm. amsterdam olayını sadce diorum çok takma.sanki gittide yaşadıda. hayaller şimdilik. ona de gidersen yanında olmam. bu daha mantıklı. öteki farklı bir anlm içerdiği için çocuk kızmış. erkek dünyası farklı işte. sen temiz niyetinle söylersinn onlar yanlış anlar. bunlar onun yaptıklarını tasvip ettiklerimiz anlamına gelmesin. sadece ilişkin üzerine yorum yapıyoruz canım. sen zaten sabırlısın. bitmesi en uygunu bencede....sağlıklı olanı.

Son düzenleme:

yanlı ş anlama ama sen olayı tek taraf yani seni tatmin eden boyutunda alıyorsun el kaldırma. bu seni bazı şeylrden uzaklaştırır ama senin erkeğin diyeyim ilişki boyutunuzu tam bilmiyorum erkeksi egoları yüksekolan biri sen direk inatlaşmayı namus konusundan yapmışsın. erkekler tek tip düşünürler dünyaları basittir.kadınlarının onlar için tek ve el değmemiş olanlarını isterler. senin yapman gereken o amsterdam olayını açtığında sessizce çıkıp gitmend son sözün bu mu diyip. bak o zaman işin rengi nasıl değişiyordu. hiçbir erkeğe namus konusunda varsayımda dahi bulunma. kendi bildiğini bilir. bir önceki arkadaş yarı açıklamış benim dediklerimi o yüzden uzatmaya lüzüm görmüyorum hiç birşey yapmanı istemem ters teper her şekilde.

canım benim, sinirliyken üstüne gitmedim. aksine dün gece mesaj attım iki defa. yanıma geleyim deme yazmasına rağmen ve cevap atmadı. bugün okulda gördüm, gülümseyerek konuştu ama ahlaksız diye de güldü alay etti. çıkışta da bu olay oldu işte. üstüne gitmedim, aksine benim kadar alttan alan biri var mıdır bilmiyorum.. hangi kız '' yanıma geleyim deme'' mesajından snra peşinde dolanır bi erkeğin.? kafasını dinlemek olayı diil bu, sevgilimse eğer bana bunu dememeliydi.

can-ı gönülden alkışlıyorum seni cancagızım :) süpersin :)
saol cnm..yasaması cok farklı boyle seyleri bilirim ama hickimse unutulmaz degil belli bir seyden sonra kendi hayatının daha kıymetli oldugunu anlıyorsun ayrısınız suan sanırım barısmamanı tavsiye ediyorum degisicem falan filan dese bile inanma degismiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…