el kaldırma..

durum ne ara duzelmisti ki? ruyadan mi uyandin,soyledikleri ve yaptiklari meger ruya miymis?
amsterdam olayini sineye cektin diyelim hadi,-cekilmeseymis iyiymis aslinda ama bazen sevdigimizden goremiyoruz,hatasini affetmissin olabilir diyorum,neyse-
oraya gidip sence iliskiye girmemesi mumkun muydu? bence sen kabul ederken aslinda girmis oldugunu kabullenmek istememissindir,hele ki kizlari hala ballandira ballandira anlatacak ve 2 arkadasi da girecek iliskiye o bakacak oyle..
neyse.. su Tayland olayini bizzat amerikalilardan duydum ve o kadar igrendim ki sapkinlik sapiklik dedim. ve Turkiye de bunu yapan insanlar varmis demek ki konunla bunu da ogrendim cok da uzuldum aslinda..
seni kisitlamalar,hic bisey yaptirmamalar ama kendisinin ozgurlugu fazlasiyla abartarak yasamasi.. inanamadim..
ve son olarak el kaldirma olayi.. seni bicakla kesmesini,oldurmesini mi bekliyorsun ki.
sen bu adamdan iyisini bulursun,bulursun zaten bu birliktelige devam ederek defalarca yanlis yapmissin.
surda ve diger konularinda bi Allahin kulu da devam et,ayrilma dememis. aklin yolu bir,kendine yazik etme, sen bu adamla kendini mahvediyosun gozunu ac artik bence
agir olabilir yazdiklarim ama umarim dikkate alirsin..

siniri geçnce yanlış yaptığını anlamıştır. hatalıdır bu yüzden arayamıyordr. sinirli bir anında senden çıkarmak istemiş olabilir mi?? iyi yapmışsın bide dinlicekmiydin orrda. açma telini biraz sürtsün burnu ki yapamasın bidaha...

valla tatlım durumun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. şöyle bir baktım eğer sen bu adamı kabul edersen kendi güvenliğinden şüphe etmen gerek ozaman. nasıl huzurla devam etceksin şaşıyorum. ya bu adam seni gözünden çıkarmış bahaneler uyduryor ki sorun senden çıksın ilerde arama sorma suçlu sen ol istiyor. ve bu aldatma olayını kaldırabilmişsen bu adam ilerde sana neleer neler yapar nasılsa göz yumuyor der. herşeyine evet dersen sonun pek parlak gitmez . arkadaşa katııyorum. ilk erkeğindir belki ama son erkeğin olacak değil. bence de ayrılmak mantıklı.

tabiki güvenmek istedim canım, böyle bişey yapmicagına inanmak istedim. ondan da sorulamadım hiç ve yalan söyleyebiliceği aklımdan geçmedi. ama bu yaz da aynı çocuklarla bu tip yerlere gidiceğini öğrendiğimde, açık açık gitmeni istemiyorum dedim ve ''ben gidicem istersen yanımda olmazsın taviz veremem'' cevabını aldım. çok üzücü aslında bunu söylerken utanıyorum, değersiz olmak çok kötü çok iğrendirici.. yorumlarınız çok yerinde ve çok mantıklı. ben her seferinde mantık dışı davrandıgım için zarar gördüm. o hatasını anlamaz kızlar, anlasa idi en azından bi mesaj atardı. bi özür dilerdi. ama o kadar özgüvenli ki kaybettiği bişey yok. sanki evinde bi çiçeği solmuş gibi rahat, o bi insanı kaybetmedi ki, onun için deli olan, gözlerine bakan değersiz bi eşyayı kaybetti. çok üzücü de olsa böyle işte.

Bunların hepsi mal yaa.

canım sen buna çok yüz vermişsin. sen çok aşıkmışsın buna . oda bunu bilmiş ve kullanmış nasıılsa bişey demiyo demiş. böyle gitceğini sanmış ama sonunda dayanamamışsın. çok bile dayandın. gereksiz egosu şişmiş.bunlar olan hatalar yapmıcaktın neyse yapmışsın. o sana öyle dediğinde istediğin heryere gitmekte serbestsin gidebilirsin.bana sormana gerk duyma der kapardım suratına. o zaman gör bak en az 3 gün içinde nasıl arıyor. ama bunları yapmamışsın. sen sadece sevmişsin. o değil. yinede intikam alabilirsin canım. hiçbirşey için geç deil.

valla bu kadın milletini anlamak zor be anacım...
boşuna dememişler deveye diken hatun kısmına öpen yaranır diye

kesinlikle çok yüz verdim canım, o kadar emin ki onsuz yapamıcagımdan, ondan bu rahatlıgı. ben üniversite mezunu bi kız olucam 1 ay snra. ve muhtemelen iyi yerlerde bi pozisyonum olucak ancak bu özgüven eksikliğim ne olucak peki? her karşılaştıgım erkekten sinicek miyim artık. hele aklımdan o eli çıkıcak mı sanki. elini kaldırdıgında o yüzünün aldıgı sekli unutabilicek miyim. asla. çok kötüyüm, kötü olmamın sebebi bu kadar ayaklar altına alınmış olmam. ben ki onun ailesiyle bile tek tek ilgilendim, aradım konuştum zaman ayırdım ancak bu kadar değersizlik gördüm ya artık güvenemem sanırım kimseye kızlar. herkes böyle diildir dimi ,iyi insanlar hala var mıdır ki

adamakıllı bulun hakkatten. yada bu kadar yüz vermeyelim. o yapcağına siz yapın kızlar.

olgun erkek şart kızlar. çocuksu ve dengesiz erkek dediler mi bes metre öteye kaçarım artık. ha bide balık erkeği, aman aman . hala da suçun bende oldugunu sanıp özür bile dilemeyecek kadar kaba olan biri. dahası bugün yüzüme bakıp ahlaksız diyerek gülebilen birisi. egosu fazlaca tavan yapmış daha doğrusu ben yaptırtmışım, benim gibi bi kız onu bu kadar sevdiği için. çevrem asla uygun olmadıgımızı söylese de ben devam ettim ısrarla. ona en büyük ceza benden sonraki bulucagı kızla beni kıyas yaptıgı anda gelicektir. dilerim kıymetimi anlar ve herşey için çok geç oldugunu bilir ve bunun pişmanlığı ile yanar bir ömür.

adam daha evlenmeden sana gerçek yüzünü göstermiş...

artık sen hala ısrarla yok ben evlenirim bu adamla diyorsan zaten ben sana bir daha hiç yorum yazmam...

adam hem seni aldatmış (sen inanmak istemiyorsun gerçi), hem neredeyse dövecekmiş.. hakaretleri saymıyorum bile...

niye kendini bu kadar değersiz görüyorsun anlamadım ki!!!

sen böyle bir adamdan şimdilik özür felan bekleme . dilemez bu adam. en fazla nasılsın filan der daha fazlasını demez. ahlaksız mı ne demek bu anlayamadım biraz daha açarmısın canım. egoyu sen şişirmişin canım. hemde hiç gereği yokkene.

Bir insana devamlı el bebek gül bebek davranılınca hakkaten de kendini birşey sanmaya başlar. Büyüklük, kibir vs. hepsini bir hak olarak, kendini başrol oyuncusu çevresindekileri de figüran olarak görür.Aslında dizginler hep ellerinde olmamalı korkup kaçar diye aklında bir soru işareti kalmalı bu tiplerin. Ama işte günümüz insanı için bunlarda eskidi. Herşey yozlaştı.

sen böyle bir adamdan şimdilik özür felan bekleme . dilemez bu adam. en fazla nasılsın filan der daha fazlasını demez. ahlaksız mı ne demek bu anlayamadım biraz daha açarmısın canım. egoyu sen şişirmişin canım. hemde hiç gereği yokkene.

Artık ona deger verecegıne,kendine deger ver..Belli ki deger vermekten anlamayan birisi..

dün bekarlığa veda partisinden konuşuyorduk canım. ben dedim ki kızlarla hamamda sefa yaparız dedim , bi arkadaşım yapmıştı otelde çok şık olmıştu ondan bahsettim. bu da ben de Amsterdam.a kırmızı sokağa giderim dedi. (çıplak kadınların dans ettiği,para verilip yatılabilen de bi yer, ünlü sokak). ben de delirdim. çünkü geçen yıl gitti oraya ve bidaha gitmemesini istedim, doğal olarak. ben de '' sen naparsan ben de aynısnı yapıcam artık ilişkimiz boyut değiştirdi dedim, sen gidersen ben de burda boş durmam'' dedim. bu da bana ahlaksızlıgın sınırını aştın sakın yanıma geleyim deme. diye mesaj attı canım.. ben kadınmışım bu cümleleri kuramazmışım, eşit değilmişiz. bundan dolayı ben ahlaksızmışım, o oralara gitti gördü ahlaksız ben oldum yani. bugün de yüzüme güle güle bunu dedi.. yanında böyle bi kız istemiomuş. ben de bi daha sen de amsterdam deme canım çıldırıyorum kıskanıyorum dedim. sus yoksa ağzına burnuna çarparım dedi, a bide el kaldırdı işte canım, olay bu.. bende kalktım geldim eve.

Bu söyledikleri direk pişkinlikten başka bir şey değil. Zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor. Aklı sıra sen yapamazsın yaparsan ahlaksız olursun diyerek kendi seviyesizliğini kapatıp suçu size atmış.
Tabii ki tanımadığımız bir insan hakkında atıp tutuyoruz. Allah bizi affetsin yanlış konuşuyorsak. Kendi yaşadığımız tecrübelerden çıkarımlarımız bize bunları yazdırıyor.
Gene de bilinmez tabii.

canım kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez adamda diyo sana. sana değer vermiyorum. başkalarına değerveriyorum.

valla canım onu koruicaksın. insanla alakalı benim sınıf arkadasım benden hoşlanıyordu. grupça gecerken selam veriyodu. bana değer vermiosun dedm 10 gün konuşmadım ve o çocuk daha bişeyim olmamasına rağmen defalarca aradıı ve mesaj attı. başta sağlıcaksın.ve o çocuk bugün grupla değil artık tek selam verio uzun uzun konuşuyor. sevgili olmassam bile temellerimi sağlam atıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…