yanlı ş anlama ama sen olayı tek taraf yani seni tatmin eden boyutunda alıyorsun el kaldırma. bu seni bazı şeylrden uzaklaştırır ama senin erkeğin diyeyim ilişki boyutunuzu tam bilmiyorum erkeksi egoları yüksekolan biri sen direk inatlaşmayı namus konusundan yapmışsın. erkekler tek tip düşünürler dünyaları basittir.kadınlarının onlar için tek ve el değmemiş olanlarını isterler. senin yapman gereken o amsterdam olayını açtığında sessizce çıkıp gitmend son sözün bu mu diyip. bak o zaman işin rengi nasıl değişiyordu. hiçbir erkeğe namus konusunda varsayımda dahi bulunma. kendi bildiğini bilir. bir önceki arkadaş yarı açıklamış benim dediklerimi o yüzden uzatmaya lüzüm görmüyorum hiç birşey yapmanı istemem ters teper her şekilde.
saol cnm..yasaması cok farklı boyle seyleri bilirim ama hickimse unutulmaz degil belli bir seyden sonra kendi hayatının daha kıymetli oldugunu anlıyorsun ayrısınız suan sanırım barısmamanı tavsiye ediyorum degisicem falan filan dese bile inanma degismiyorlar
o zaten gözden çıkarmış tatlım, belli oldugu üzere. bi kaygısı yok kaybetmeye dair, elimden bişey gelmez. arkadaşlar suçu biraz bende de görse benim içim rahat. çnkü o oralara giderken ben onun yolunu gözledim ve ona deli gibi sadık oldum. sevgilisi olan adam gitmeseydi öyle yerlere o zaman. ve istemedğimi bile bile bidaha gidiceğini söylüor, daha da ah git paşam mı deseydim. erkeğin de namusu vardır kızlar..!!
benim elim armut mu topluyor deseydin keşke...
bu adam tam klinik vaka benden söylemesi...
adamda dayak desen var, aşağılama hakaret desen var, kapris, kendini üstün görme, kadını hor ve kendinen aşağı görme desen var...üstelik aldatıyor..
aldatan alışmış kudurmuştan beterdir diyolar ya. aynı misal.
yanlı ş anlama ama sen olayı tek taraf yani seni tatmin eden boyutunda alıyorsun el kaldırma. bu seni bazı şeylrden uzaklaştırır ama senin erkeğin diyeyim ilişki boyutunuzu tam bilmiyorum erkeksi egoları yüksekolan biri sen direk inatlaşmayı namus konusundan yapmışsın. erkekler tek tip düşünürler dünyaları basittir.kadınlarının onlar için tek ve el değmemiş olanlarını isterler. senin yapman gereken o amsterdam olayını açtığında sessizce çıkıp gitmend son sözün bu mu diyip. bak o zaman işin rengi nasıl değişiyordu. hiçbir erkeğe namus konusunda varsayımda dahi bulunma. kendi bildiğini bilir. bir önceki arkadaş yarı açıklamış benim dediklerimi o yüzden uzatmaya lüzüm görmüyorum hiç birşey yapmanı istemem ters teper her şekilde.
yazmak istediklerimi açıklamışsın teşekkür ederim...
canım benim, sinirliyken üstüne gitmedim. aksine dün gece mesaj attım iki defa. yanıma geleyim deme yazmasına rağmen ve cevap atmadı. bugün okulda gördüm, gülümseyerek konuştu ama ahlaksız diye de güldü alay etti. çıkışta da bu olay oldu işte. üstüne gitmedim, aksine benim kadar alttan alan biri var mıdır bilmiyorum.. hangi kız '' yanıma geleyim deme'' mesajından snra peşinde dolanır bi erkeğin.? kafasını dinlemek olayı diil bu, sevgilimse eğer bana bunu dememeliydi.
canım kafa derken bırak bir kere nolcak. her halükarda arar döner. alttan niye alıyorsun. kimse sana alttan al demiyorki.seni aradığında tavr koy. kendini ağırdan al demek istemiştim. sen ararsan hep olmaz yani.
saol cnm..yasaması cok farklı boyle seyleri bilirim ama hickimse unutulmaz degil belli bir seyden sonra kendi hayatının daha kıymetli oldugunu anlıyorsun ayrısınız suan sanırım barısmamanı tavsiye ediyorum degisicem falan filan dese bile inanma degismiyorlar
değişmiyolar kesinlikle..
ben doğrululuğun bahsetmiyorum ki sana doğru gelmeyebilir bana da ama ona doğru gelebilir çünkü bakış açısı böyle. ön yarglar en kolay oluşan algılardır. onun çerçevesinden baktığında kendini haklı görecektir ben onun yaptığını saygısızlık olarak karşılıyorum ama farklı açılardan olaya bakarsan daha hakim olursun bazı şeylere
Çok haklısınız erkek için de kadın için de namus namustur. Yok yok bu erkekleri kafaya takmaya hiç gerek yok.o zaten gözden çıkarmış tatlım, belli oldugu üzere. bi kaygısı yok kaybetmeye dair, elimden bişey gelmez. arkadaşlar suçu biraz bende de görse benim içim rahat. çnkü o oralara giderken ben onun yolunu gözledim ve ona deli gibi sadık oldum. sevgilisi olan adam gitmeseydi öyle yerlere o zaman. ve istemedğimi bile bile bidaha gidiceğini söylüor, daha da ah git paşam mı deseydim. erkeğin de namusu vardır kızlar..!!
Çok haklısınız erkek için de kadın için de namus namustur. Yok yok bu erkekleri kafaya takmaya hiç gerek yok.
Canım gene son sözü siz ve kalbiniz söyleyecek. Ama ilişkilerde biraz bencilliğin faydası var. Kendinizi düşünün biraz. Bizler hep karşımızdaki kişinin gözlerinden dünyaya bakıyoruz. Aynanın karşısına bile geçtiğimizde onun gözleri ile görmeye çalışıyoruz kendimizi. Ben olmaktan çıkıp biz olduğumuzu sanıyoruz ama böyle birşey yok.
Ne kadar ekmek o kadar köfte derler ya. Dengeyi bulmak zorunda sevenler, bir taraf ağır basınca nasıl namussuz hırsızlık yapıyor diyorsak gönül hırsızlarına da fırsat vermemek gerek.
Gün ola harman ola herşey gönlünüzce olsun.
cnm kızma ama orda bu adam seni aldatmıştır da...
valla allahın sevdiği kuluymuşsun mesajlarını okudum önce eşin sandım ama sevgilinmiş
nasıl olur anlamıyorum kendini sevmiyorsun sanırım adam sana neler etmiş evlensen neler olabilir allah bilir
ki daha çok gençsin hayatın sana ne güzellikler getireceğini düşün üniversitelisin çalışan olacaksın kendi paranı kazanacaksın önüne sana değer verecek ne insanlar çıkacak
onu bırak annen baban seni elin oğlu eziyet etsin diye mi büyüttü e kuzum
ne olur önemse kendini bu adamdan değil sevgili sıra arkadaşlığı yapılmaz ya o herşeyi yapacak sen esir olacaksın ohhhhhhhhhhhh hayat ona güzel
ama biliyorum ki malesef biz ne dersek diyelim ilk telefonda ilk güzel sözünde ona döneceksin çünkü yaşın çok küçük bundan 5 yıl sonrasını düşünemiyorsun
çok çok teşekkür ederim :) sizin desteginizle çok iyiyim inanın :) hayır dönmicem çünkü bu kez çok güçlüyüm.. hoş onun da umrunda değil zaten. inşallah bana değer vericek birileri vardır bu hayatta, ben de mutluluğu ttmak isterim. bi insan tarafından aşağılanmak, önemsenmemek öyle kötü ki
Tabiki var olmaz mı ? Öyle adam gibi adamlar var ki.
Daha sevgiliyken bunu yapan hadsiz, daha ciddileşse ilişki kimbilir ne yapar.
Bu devirde ''kadın çok konuşmaz'' mantığında bir adam asla asla asla değişmez.
Belli ki sorunları varmış.
Çok dorğu bir karar, inşaallah yaparsınız dediğinizi.
Size tavsiyem numaranızı değiştirmeniz.
Aslında normal yaşamındaki şeyleri bir insan için değiştirmek doğru gelmez bana, fakat bu ona ders olur sizede kendinizi frenlemeniz için bir neden.
Face denilen yerdende çıkarın.
Yani msj. atmanın yanında bunu sağlamlaştırın ki geri dçnüşü olmasın.
O şimdi anlamaz, sonra kafasına dank eder.
süpersin canımhayran kaldım düşüncelerine.. şimdi tatilde eğlencede o umrunda bile değilim, zaten pek de umrunda olmadım. keşke bu kadar sevmese idim değer vermese idim diyorum canım hergün daha az yansın istiyorum.. iyi ki varsınız canım kızlar, allah hepinizden razı olsun :)
Allah sizden de razı olsun.. Ayrılık psikolojisidir,acı çeksin ister insan. Ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarımın hep yanında oldum.
Önceleri canınız çok yanacak, boşluk olacak, onun sizi aramaması, önemsememesi daha bir canınızı yakacak..En çokta geceleri gidecek tlf.na eliniz.
İşte bu zamanlarda sevginin bu olmadığını hatırlayın.. Çok mutlu olacağınızı ve onun yaptıklarının yanına kar kalmayacağını hatırlayın.
O bu kafayla giderse zaten canı hep yanacak.. İnşaallah size kaldırdığı o elin hesabıyla vicdanı hiç susmaz.
Demek ki yıllarca kadınların kıymeti olmadığı bir ailede yetişti ki bu kadar geri kafalı.
Çok çok mutlu olun inşaallah.
Bu günleri atlatacağınızı unutmayın..
Onu her aramak istediğinizde sizi bu kadar değersizleştiren adamı aramamanız gerektiğini hatırlayın..
Ararsanız bilin ki kabul ediyorum o yaptıklarını msj.ını verirsiniz.
Öfke dolu olsa bile mesaj atmayın.
Bırakın sizden hiçbir şekilde haber alamasın..Hani toz olmak vardır ya, yok olun ortadan.
Uzattım biliyorum ama böyle hadsizlerin haddini bilmesi gerekiyor ki insan hayatı, kalbi bu kadar basit değil, kimse onlara muhtaç değil öğrenmeleri gerekiyor.
kesinlikle çok yüz verdim canım, o kadar emin ki onsuz yapamıcagımdan, ondan bu rahatlıgı. ben üniversite mezunu bi kız olucam 1 ay snra. ve muhtemelen iyi yerlerde bi pozisyonum olucak ancak bu özgüven eksikliğim ne olucak peki? her karşılaştıgım erkekten sinicek miyim artık. hele aklımdan o eli çıkıcak mı sanki. elini kaldırdıgında o yüzünün aldıgı sekli unutabilicek miyim. asla. çok kötüyüm, kötü olmamın sebebi bu kadar ayaklar altına alınmış olmam. ben ki onun ailesiyle bile tek tek ilgilendim, aradım konuştum zaman ayırdım ancak bu kadar değersizlik gördüm ya artık güvenemem sanırım kimseye kızlar. herkes böyle diildir dimi ,iyi insanlar hala var mıdır ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?