el kaldırma..

erkeğin de namusu vardır canım. katılmıyorum dediğine. herşeyi tek taraflı gördüğümüz için bu erkek kadın ayrımı zaten. o oraya gidip o kadınlardan etkilenmesi ve yanıma gelip avrupa kadınları taş gibi demesi namusluluk mu? benim lafın içinde geçirdiğim bişey mi namussuzluk.. sorarım o erkek der, ben kadınım lafını dahi edemem öyle mi yani.

o zaten gözden çıkarmış tatlım, belli oldugu üzere. bi kaygısı yok kaybetmeye dair, elimden bişey gelmez. arkadaşlar suçu biraz bende de görse benim içim rahat. çnkü o oralara giderken ben onun yolunu gözledim ve ona deli gibi sadık oldum. sevgilisi olan adam gitmeseydi öyle yerlere o zaman. ve istemedğimi bile bile bidaha gidiceğini söylüor, daha da ah git paşam mı deseydim. erkeğin de namusu vardır kızlar..!!

ya aman erkekdir kaldıramadı ondan bagırdı aman erkekdir kıskandı ondan el kaldırdı diye diye bir bakarsın dayak yemeye baslıyorsun bunun ucu yok ne kadar cok taviz verirsen o kadar ezilirsin yeri gelince aman susıyım kızdı diyorsun ama bakıyorsun bir ise yaramıyor iyice tepene cıkıyor oldu canım sen bu hayata bir kere geldin ben yuz keremi gelcem bende bir kere yasıycam neden bir erkegin ugrunda duygularımı eziyim geciyim ya bende yaptım cok tolerans gosterdim ama bakıyorumda herkes kendi havasında herkes kendini dusunuyor ozaman bosvericeksin..sana herne olursa olsun el kaldırmamalı simdiden bu kadar sabırsızsa evlenince belkide tekme tokat girisecek

Son düzenleme:
ben doğrululuğun bahsetmiyorum ki sana doğru gelmeyebilir bana da ama ona doğru gelebilir çünkü bakış açısı böyle. ön yarglar en kolay oluşan algılardır. onun çerçevesinden baktığında kendini haklı görecektir ben onun yaptığını saygısızlık olarak karşılıyorum ama farklı açılardan olaya bakarsan daha hakim olursun bazı şeylere

bakış açısı tabiki canım ama uzaktan böyle görülmesi çok doğal. ben aşırı kıskanç bi kızım ve bile bile bana bunu diyorsa iyi niyetinden şüphe ederim. senin için geniş olabilir tatlım ve seni ilgilendirmeyebilir. ama benim için böyle değil.

Kusura bakma ama 6 konu açmışsın yüzlerce cevap almışsın bende dahil herkes zaten mantıklı olanı söylemiş.Hadi insan sever gözü kördür falan ama bukadar açık bir durumu uzatmak için çaban neden anlamıyorum.Umarım artık sağlıklı düşünürsünde 7. konun "dayak yedim" olmaz.

Çok haklısınız erkek için de kadın için de namus namustur. Yok yok bu erkekleri kafaya takmaya hiç gerek yok.
Canım gene son sözü siz ve kalbiniz söyleyecek. Ama ilişkilerde biraz bencilliğin faydası var. Kendinizi düşünün biraz. Bizler hep karşımızdaki kişinin gözlerinden dünyaya bakıyoruz. Aynanın karşısına bile geçtiğimizde onun gözleri ile görmeye çalışıyoruz kendimizi. Ben olmaktan çıkıp biz olduğumuzu sanıyoruz ama böyle birşey yok.
Ne kadar ekmek o kadar köfte derler ya. Dengeyi bulmak zorunda sevenler, bir taraf ağır basınca nasıl namussuz hırsızlık yapıyor diyorsak gönül hırsızlarına da fırsat vermemek gerek.
Gün ola harman ola herşey gönlünüzce olsun.

çok teşekkür ederim tatlım yorumun için. çok üzgün oldugum bir gecede mutlu ettiniz beni. ben onu sadece sevdim, 3.5 senede bi defa da yapma dediğini yapmadım ve onsuz olamıcagımı çok iyi biliyor, çnkü her kavgamızda ben aradım ben döndüm bi türlü vazgeçemedim. ama onun her şeyine her sözüne tamam da diyemem bu benim hatama dönüşür bu kez. tamam, ona ağır gelmiştir, benim başkalarına kapımı açarım demem. ama ya bana ağır gelmedi mi, o kadınların fiziğini övmesi, ne kadınlar var demesi ve oraya bi daha gitmek istemesi? ben kendimi kadın gibi hissetmedim ki yanında, o kadınlar ve ben ayrı bi dünyaydık asla onlar gibi olamazdım gözünü fena boyamışlardıi bense figürandım işte. ben hiç mi üzülmedim, o oralara gidince, ben hiç üzülmedimmi kırmızı sokakta dolaşırken, uykularım kaçmadı mı? ama onu havaalanına karşılamya yine ben gittim ,ailesi yoktu. kollarına atladım çnkü ona güvendm ve çoook sevdim. benim bi cümlem ahlaksızlık, onun ki doğruluk asla değil.

bence daha fazla kendini yıpratma zaten geleceğiniz onun ellerinde. herhangi bir yanlışın da o el yanağında olacak gibi. bir daha ki başlığın ''''' ve bitirdim'' olsun yazık etme kendine.

bitirdim kızlar!! bugün bi mesaj attım, o tatildeydi izmirde. artık rahat olursun kafamda sonsuza dek bitirdim ilişkiyi dedim. o da cevap atmak yerine, feysine izmirdeyim falan yazmış, eğlendiği imajını verio.. hayırlısı olsun..

valla allahın sevdiği kuluymuşsun mesajlarını okudum önce eşin sandım ama sevgilinmiş
nasıl olur anlamıyorum kendini sevmiyorsun sanırım adam sana neler etmiş evlensen neler olabilir allah bilir
ki daha çok gençsin hayatın sana ne güzellikler getireceğini düşün üniversitelisin çalışan olacaksın kendi paranı kazanacaksın önüne sana değer verecek ne insanlar çıkacak
onu bırak annen baban seni elin oğlu eziyet etsin diye mi büyüttü e kuzum
ne olur önemse kendini bu adamdan değil sevgili sıra arkadaşlığı yapılmaz ya o herşeyi yapacak sen esir olacaksın ohhhhhhhhhhhh hayat ona güzel
ama biliyorum ki malesef biz ne dersek diyelim ilk telefonda ilk güzel sözünde ona döneceksin çünkü yaşın çok küçük bundan 5 yıl sonrasını düşünemiyorsun

çok çok teşekkür ederim :) sizin desteginizle çok iyiyim inanın :) hayır dönmicem çünkü bu kez çok güçlüyüm.. hoş onun da umrunda değil zaten. inşallah bana değer vericek birileri vardır bu hayatta, ben de mutluluğu ttmak isterim. bi insan tarafından aşağılanmak, önemsenmemek öyle kötü ki

Tabiki var olmaz mı ? Öyle adam gibi adamlar var ki.

Daha sevgiliyken bunu yapan hadsiz, daha ciddileşse ilişki kimbilir ne yapar.

Bu devirde ''kadın çok konuşmaz'' mantığında bir adam asla asla asla değişmez.

Belli ki sorunları varmış.

Çok dorğu bir karar, inşaallah yaparsınız dediğinizi.

Size tavsiyem numaranızı değiştirmeniz.

Aslında normal yaşamındaki şeyleri bir insan için değiştirmek doğru gelmez bana, fakat bu ona ders olur sizede kendinizi frenlemeniz için bir neden.

Face denilen yerdende çıkarın.

Yani msj. atmanın yanında bunu sağlamlaştırın ki geri dçnüşü olmasın.

O şimdi anlamaz, sonra kafasına dank eder.

süpersin canım hayran kaldım düşüncelerine.. şimdi tatilde eğlencede o umrunda bile değilim, zaten pek de umrunda olmadım. keşke bu kadar sevmese idim değer vermese idim diyorum canım hergün daha az yansın istiyorum.. iyi ki varsınız canım kızlar, allah hepinizden razı olsun :)

Allah sizden de razı olsun.. Ayrılık psikolojisidir,acı çeksin ister insan. Ben yaşamadım ama yaşayan arkadaşlarımın hep yanında oldum.

Önceleri canınız çok yanacak, boşluk olacak, onun sizi aramaması, önemsememesi daha bir canınızı yakacak..En çokta geceleri gidecek tlf.na eliniz.

İşte bu zamanlarda sevginin bu olmadığını hatırlayın.. Çok mutlu olacağınızı ve onun yaptıklarının yanına kar kalmayacağını hatırlayın.

O bu kafayla giderse zaten canı hep yanacak.. İnşaallah size kaldırdığı o elin hesabıyla vicdanı hiç susmaz.

Demek ki yıllarca kadınların kıymeti olmadığı bir ailede yetişti ki bu kadar geri kafalı.

Çok çok mutlu olun inşaallah.

Bu günleri atlatacağınızı unutmayın..

Onu her aramak istediğinizde sizi bu kadar değersizleştiren adamı aramamanız gerektiğini hatırlayın..

Ararsanız bilin ki kabul ediyorum o yaptıklarını msj.ını verirsiniz.

Öfke dolu olsa bile mesaj atmayın.

Bırakın sizden hiçbir şekilde haber alamasın..Hani toz olmak vardır ya, yok olun ortadan.

Uzattım biliyorum ama böyle hadsizlerin haddini bilmesi gerekiyor ki insan hayatı, kalbi bu kadar basit değil, kimse onlara muhtaç değil öğrenmeleri gerekiyor.

aynen katılıyorum her harfine her noktasına kadar :) bi kadına ne yaparsa yapsın el kalkmamalı, işine gelmiyorsa bırak gitsin ama bi insanı köpek gibi (afedersiniz) hırpalamak nedir, bu hangi kitapta yazar. hem de sevgisiyle bu kadar ezilmiş eğilmiş herşeyini feda etmiş bi kadını.. sanırım ona fazla prim verdim, beni bırakamaz düşüncesi yaptı onu bu şekilde. ancak hiçbir hakkımı helal etmiyorum zaten.. iyi ki ailem ve sizler varsınız yoksa herşey çok daha acı olurdu benim için.. ilk zamanlar elbette kötü olucak ancak benim fikirlerimin önemsenmediği hatta tehdit ve dayakla yaşadıgım bi evde zaten olmaz ki, benm de annem babam var sahipsiz değilim kii....

"Ben universite mezunu olucam 1ay sonra ve muhtemelen iyi yerlerde bir pozizyonum olucak" demissiniz. siz bu adamla beraber oldugunuz muddetce hic bir yere gelemezsiniz.Diplomayi alir kirar bacaginizi oturur evde hergun salya sumuk aglarsiniz.Sevgilinizde orasi senin burasi benim gezer .Sizin kendinize sayginiz olmadigi muddetce kimsenin size saygisi olmaz.Siz yarin gelip iki guzel laf etsin boynuna sarilir affedersin cunku hala acaba suclu benmiyim diye dusunuyorsunuz.KUsura bakmayin ama siz bunlarin hepsini hak ediyorsunuz.BIraz agir oldu belki yazdiklarim ama malesef gercek.Umarim bir an evvel kendinize yaptiginiz kotulugun farkina varirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…