- 14 Aralık 2015
- 224
- 558
- 103
- Konu Sahibi Kedisssizzz
-
Biliyor evetEşin küçükken şiddete uğradığını biliyor mu? Oranın yara olduğunu biliyorsa kullanabilir insanoğlu çiğ süt emmiş.Birde nişanlıykende el kaldırmış bile bile lades yapmışsınız.
Boşanmak gibi bir seçenek var mı? Çalışman mümkün mü?Biliyor evet
Hayır ben normalde öyle biri değilim yani çok sık elime alan biri değilim telefonu ama kendisini çok sık yapar elin içini telefonla oynaşmalar ben de düşünüyorum belki biri vardır diye inan zorlanıyorum ama ben öyle biri değilim en çok telefonla oynayan biri değilim işimde gücümdeyim Sadece bana müzik olsa yeter Ben müzikle rahatlayan bir insanım ama işte bazen olmuyorNormaldede surekli telefonunzlami mesgulsunuz? Cok sikmi gorusuyorsunuz ailenizle? Babaniz suan hasta kotu durumdami? Yoksa gunluk kalp rahatsizlignsan dolayimi gorusuyorsunuz? Bunlar bence onemli seyler. Surekli zirt pirt telefon elinzdeyse. Esiniz bir kac defa rahatsiz oldugnu hatirlatmasina ragmen yine telefnunka surekli ugrasiyorsanz adami biktirmissiniz herhalde. El kadirmasni dogru bulmuyorum o ayri
Mümkün aslında ama hemşirelik bu şehirde yer olmadığı için almıyorlar beni bu tarafaBoşanmak gibi bir seçenek var mı? Çalışman mümkün mü?
8 ayNekadardir evlisiniz?
Ağlaya ağlaya yazıyorum keşke evlenmeseydim kendime zarar versem İnan ne olur bilmiyorum bir kere yaptım anan İnan insanın Canı açıyor Belki hastanede olunca sahipli hissederim oradaki insanlarlaŞiddet gördüğünü bilerek kandırmış seni evlenmiş sürdürmek için sebebin ne? Babansa babanda zaten şiddet uygulayan bir adam hayatını mahvetme daha çok gençsin. Umarım kızgınlıkla buraya yazıp geçince barışmazsın. Ah çok üzülüyorum böyle çaresiz bırakılan kadınlara
Öyle bişey varmı ciddenKadin siginma evine gidemezmisin? Kadin dayanisma dernekler var. Üyeler burda yardimci olmazmi? Henüz cocuk yokken, siginma evine gidebilirsin. Kendine yeni bir hayat kurabilirsin.
Şerefsizlik yapmaktan başka hiçbir adam etmez
Demezler mi dediler o küçük düştü aslında bağırdılar çağırdılar niye böyle yaptın Dediler ne edepsizsin dediler saydılar çok yani bide bunlar yetmemiş gibi demeye devam ediyor ki babanın evine yolayım seni diyerek hakaret ediyor benleBenim anlamadığım eşiniz neden milletin icinde telefonla konusuyorsun diye mi size el kaldırdı.Tövbe yarabbim
Ordakiler demedi mi ne yapiyorsun sen?Nasıl hayatlar bunlar
Normalde nasildir? Sinirlimidir? Iyi dusun tart. El kaldirmasi normal degil. Ailesi sakinlestirmis dovebilirmiste yoksa. Cok gencsin, boyle bir evlilik surdurmek zorunda degilsin.
Demezler mi amcası çok dedi ama dinlemediAile büyükleri bişey demedilermi o anda eşine..
Demezler mi amcası çok dedi ama dinlemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?