EL KALDIRMAK ACI VERİCİ

Bak kardesim yaşın daha çok genç hiç birşey için geç değil okumamissan açık öğretim yazıp kendini gelistir para biriktirme biliyorsan az az kenarına koy belli ailenden fayda yok eşinde aynı olucak sesini kendini kurtarmaya bak kimseye güvenme Allah yardımcın olsun dua et

yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu, kendi ayaklarının üstünde durmaya çalışmaktansa daha nişanlıyken şiddet uygulayan kocaya gidersen ne bekliyorsun ki? Cevap belli boşanmak.ama sen affetmek taraftarısın sadece şimdi mi affediyim sonra mı diyosun.Madem barışıcaksın uzatma bari şimdi barış gitsin.

Ağlaya ağlaya yazıyorum keşke evlenmeseydim kendime zarar versem İnan ne olur bilmiyorum bir kere yaptım anan İnan insanın Canı açıyor Belki hastanede olunca sahipli hissederim oradaki insanlarla
Kendine zarar vermek yerine iyilik yapabilirsin canım çalışmıyorsan iş bul düzen kur kendine birikim yapana kadar da evden uzaklaşmış kafanı dağıtmış olursun hem.

Arada kaldım

Allah razı olsun

Çocuk yapma. Annenden babandan boşansın sizde eşinizden boşanın. Annenizle başka şehire gidip yeni hayat kurup yaşayın. Siz annenizi örnek almışsınız o da boşanmamış. Biri bana şiddet uygulasa bana en ihtiyacı olduğu anda yalnız bırakırım. Annenizinde babanızı yalnız bırakmanın tam zamanı bence. Biliyorum çok acımasızca oldu ama hakedene hakkını vermek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…