EL KALDIRMAK ACI VERİCİ

Ben babamdan şiddet görüyordum bir kızının Boğazını sıkacak kadar cesaret ettiğini gördüm ben yaşadım çünkü onu 1:30 ay komada kaldım ben hayat mücadelesi veriyordu inan çok zor geçti babam Piskopat Bir adamdı yaptıkları içimi acıtıyor ama hastalığın öldürüyor 20 yıldır şiddet görüyordum ben şu an 22 yaşındayım inan öyle bir zor durumdayım ki ne konuşasın geliyor ne de yüzüne bakasım geliyor o kadar içim açıyor kendime zarar versem diyorum Demeyecek insanlar için zarar veremem işte böyle oluyor
Bak kardesim yaşın daha çok genç hiç birşey için geç değil okumamissan açık öğretim yazıp kendini gelistir para biriktirme biliyorsan az az kenarına koy belli ailenden fayda yok eşinde aynı olucak sesini kendini kurtarmaya bak kimseye güvenme Allah yardımcın olsun dua et

Ben İnan çok zor şeyler yaşadım dayak şiddet 20 yaşıma gelene kadar 22 yaşındayım şuan babamdan gördüğüm saysızlığı eşimden de görüyorum ben hiç hayatımda sevgi görmedim saygı da babam beni öldürmek istedi boğazımı sıktı ondan kurtulmak istedim oda benimle evlendi dedi işte bizim aile de bunnlar yoktur diye söyledi ama oo kadar Canım acısa da yine acıyor acıyor eskiler de olsa yarası kalıyor
yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu, kendi ayaklarının üstünde durmaya çalışmaktansa daha nişanlıyken şiddet uygulayan kocaya gidersen ne bekliyorsun ki? Cevap belli boşanmak.ama sen affetmek taraftarısın sadece şimdi mi affediyim sonra mı diyosun.Madem barışıcaksın uzatma bari şimdi barış gitsin.

Ağlaya ağlaya yazıyorum keşke evlenmeseydim kendime zarar versem İnan ne olur bilmiyorum bir kere yaptım anan İnan insanın Canı açıyor Belki hastanede olunca sahipli hissederim oradaki insanlarla
Kendine zarar vermek yerine iyilik yapabilirsin canım çalışmıyorsan iş bul düzen kur kendine birikim yapana kadar da evden uzaklaşmış kafanı dağıtmış olursun hem.

yağmurdan kaçarken doluya tutulmak bu, kendi ayaklarının üstünde durmaya çalışmaktansa daha nişanlıyken şiddet uygulayan kocaya gidersen ne bekliyorsun ki? Cevap belli boşanmak.ama sen affetmek taraftarısın sadece şimdi mi affediyim sonra mı diyosun.Madem barışıcaksın uzatma bari şimdi barış gitsin.
Arada kaldım

Bak kardesim yaşın daha çok genç hiç birşey için geç değil okumamissan açık öğretim yazıp kendini gelistir para biriktirme biliyorsan az az kenarına koy belli ailenden fayda yok eşinde aynı olucak sesini kendini kurtarmaya bak kimseye güvenme Allah yardımcın olsun dua et
Allah razı olsun

Çocuk yapma. Annenden babandan boşansın sizde eşinizden boşanın. Annenizle başka şehire gidip yeni hayat kurup yaşayın. Siz annenizi örnek almışsınız o da boşanmamış. Biri bana şiddet uygulasa bana en ihtiyacı olduğu anda yalnız bırakırım. Annenizinde babanızı yalnız bırakmanın tam zamanı bence. Biliyorum çok acımasızca oldu ama hakedene hakkını vermek gerekiyor.

Back
X