EL KALDIRMAK ACI VERİCİ

Kedisssizzz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2020
165
15
18
Merhaba arkadaşlar o kadar üzgünüm ki bunları yazmaktan önce bir olayı anlatayım ben evliyim eşimin amcalarına gittik orda herkes oturuyor cay içiyor ben de annemle konuşuyorum whatsapta babamı sordum İnan o hasta çünkü eşim aşağı indi elini kaldırdı bana ne yapacağımın bilemedim dedeleri korudu beni ben annemle konuşuyorum diye bağırdı çağırdı elini kalkdıırmca çok üzüldüm yani İnan elim ayaayağım titriyor bunu yazıyorum ama anneme de anlatamam yüreğim acıyor rezil etti beni orda İnan soğudum ondan sizce barışmalıyım yoksa biraz zaman mı

ilk defa mı elini kaldırdı.
milletin içinde çok rahat yapabildiğine göre ilk değil.
boşanma yok mu seçenekler arasında?
Bi kere oldu bu nişanlıyken ama affettim benim hayatım babam dan kaynaklı şiddet ben dayakla geçti eşimden de bunu görmek acıtıyor

Merhaba arkadaşlar o kadar üzgünüm ki bunları yazmaktan önce bir olayı anlatayım ben evliyim eşimin amcalarına gittik orda herkes oturuyor cay içiyor ben de annemle konuşuyorum whatsapta babamı sordum İnan o hasta çünkü eşim aşağı indi elini kaldırdı bana ne yapacağımın bilemedim dedeleri korudu beni ben annemle konuşuyorum diye bağırdı çağırdı elini kalkdıırmca çok üzüldüm yani İnan elim ayaayağım titriyor bunu yazıyorum ama anneme de anlatamam yüreğim acıyor rezil etti beni orda İnan soğudum ondan sizce barışmalıyım yoksa biraz zaman mı

Ruh hastasımı eşiniz,sırf anneyle konuştunuz diye el kalkarmı hiç.
Kendi annesiyle konuşsaydınız selam söyle anneme bile derdi öküzün önde gideni..

Ayy hiç mi öz saygınız yok, boşanın tabii ki. Böyle adamların nafakalarını tabiri caizse gavur parası gibi harcamak lazım

Bi kere oldu bu nişanlıyken ama affettim benim hayatım babam dan kaynaklı şiddet ben dayakla geçti eşimden de bunu görmek acıtıyor
Babanızdan korkuyormusunuz uzmekmi istemiyorsun ? hayat senin hayatın böyle basit bir sebepten el kaldıran birisi daha sonra düzenli dovucektir o üzülür bu üzülür değil ayaklarınızın üzerinde durun imkan kollayin en yakın zamanda boşanmaya çalışın

Nişanlıyken size vuran biriyle neden evlendiniz? Sizde biliyorsunuz ki bu ne ilkti ne de son.
Ben İnan çok zor şeyler yaşadım dayak şiddet 20 yaşıma gelene kadar 22 yaşındayım şuan babamdan gördüğüm saysızlığı eşimden de görüyorum ben hiç hayatımda sevgi görmedim saygı da babam beni öldürmek istedi boğazımı sıktı ondan kurtulmak istedim oda benimle evlendi dedi işte bizim aile de bunnlar yoktur diye söyledi ama oo kadar Canım acısa da yine acıyor acıyor eskiler de olsa yarası kalıyor

Babanızdan korkuyormusunuz uzmekmi istemiyorsun ? hayat senin hayatın böyle basit bir sebepten el kaldıran birisi daha sonra düzenli dovucektir o üzülür bu üzülür değil ayaklarınızın üzerinde durun imkan kollayin en yakın zamanda boşanmaya çalışın
Ben babamdan şiddet görüyordum bir kızının Boğazını sıkacak kadar cesaret ettiğini gördüm ben yaşadım çünkü onu 1:30 ay komada kaldım ben hayat mücadelesi veriyordu inan çok zor geçti babam Piskopat Bir adamdı yaptıkları içimi acıtıyor ama hastalığın öldürüyor 20 yıldır şiddet görüyordum ben şu an 22 yaşındayım inan öyle bir zor durumdayım ki ne konuşasın geliyor ne de yüzüne bakasım geliyor o kadar içim açıyor kendime zarar versem diyorum Demeyecek insanlar için zarar veremem işte böyle oluyor

Back
X