Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir atasözü der ki;
Kocana poponun bir tarafini gosteriyosan, diğer tarafini gostermeyeceksin.![]()
Şimdi siz abisinizin eşini anlatıyorsanız ve hala daha samimi olmaya da devam ediyorsanız, ancak eşinizin ailesinden biri yaptığında aynı şeye büyük tepkiler veriyorsanız ama işte ağabeyinin eşi de yapmıştı bunu diyebilir. Konusu olunca illa bir kıyaslama olur yani anlattığınız zaman. İnsanına göre de değişir benim eşim en büyük sırdaşım arkadaşımdır aynı zamanda ve anlatırım çekinmem kendi annemi de ona eleştirebilirim arada ama onun annesini de eleştiririm ve derim ki ben kendi annemi bile eleştiriyorum biliyorsun derim yani kin güttüğümden demiyorum annene karşı derim. Yoksa sürekli onun annesini eleştirsem bana der ki kendi annenin hatalarını görmezden geliyorsun iki tarafın da hatalarını kendi ağzımla diyen biriyim. Mesela annem sigara içer eşim hoşlanmaz bende hoşlanmıyorum kaç kere dile getirdim ama elimden bir şey gelmiyor değiştiremiyorum diyorum ya da tartıştığımız bir konuyu söylüyorum arada annesini eleştirince ama senin annende sana bunu yaptı diyor yapacak bir şey yok ama eşlerimizde en yakınımız yani. Ama asla evdeki bir sorunumu tartışma mı anneme anlatmam hep iyiyiz derim annem önyargılı olmasın diye biz hallederiz aramızda ama aileler unutmaz.
Sen beni iyi anlarsın canım , özellikle abiler konusunda çok iyi laf yapıyorlar...hepimiz aynı yolun yolcusuyuz
bende baslarda anlatıyordum
suanda kesın net kararım su kocam benım arkadasım dostum degıl sadece kocam bu kadar
zıra bunları kullanıyorlar
Daha gençmişsin canım ya..zipzip ya23 kuzum
![]()
heheDaha gençmişsin canım ya..
bende 50 yaşındakiler gibi konuştum![]()
işte buraya yazıyorlar ya anlatmıyorum geçiştiriyorum diyeBir de eşim çok komik yaa.. annemle her akşam konuşurum mesela, telefonu kapatır kapatmaz, ne olmuş? niye öle dedin? ard ard'a sorular. Bir meraklı ki..
Bazen 'aramızda sana anlatamam' diyorum daha çok çatlıyor. Bir gün dedim sen benimle dedikodu yapıyor musun da, ben de sana anlatmam dedim:)
Evlenme zamanın gelmiş o zaman
Peki ısrarla sormuyormu ne oldu diye?
evet ama ben işte üzülür kırılır diye hep susuyorum
Sizin konular farklıymış ama haklısın benim eşimde yalnız konuşur genelde..
O kadar güzel yazmışsınız ki teşekkür ederim .
Ah Ah bende senin gibiyim beremiyorum susmayı.. Kocamda aslına bakarsan biraz anlatır ama yorum yapmam kesinlikle izin vermez..Bundan sonrası için temkinli olmakta fayda var![]()
bende şuan o şekil oldum. Bir kavgamız esnasında o seni çekemiyor diyince dank etti..
Biz 1.5 yıllık eliyiz ilk kez geçen gün böyle bir şey yaptı ben şok oldum..
evet maalesef..
Çok gaddarlar bizde pek çok şeyi düşünüyoruz ama onlar gibi dile getirmiyoruz..
inanmıyorum sizi nereden vurmuş.. bu erkekler çok salakça davranıyorlar cidden..
Canım noktasına virgülüne seninle aynı durumdayız
benim eşimde ailesinden kimseye laf etmeme müsade etmez , zaten bende öonu vuracak kelimeler konuşmam
Hayatta en nefret ettiğim şey senin ailen benim ailem durumudur ...
Zaten ben o kadar hasta olurum kardeşim bir kere telefon açmazgüzel bir söz daha vardır ama bence bunu da unutma: kardeşi duymaz, el oğlu duyar
Ayy aynı demek ki..işte buraya yazıyorlar ya anlatmıyorum geçiştiriyorum diye
mesela ben geçiştiremem ne oldu diye diye beynimi yer..
kaç yıllık evilisiniz bu arada
benim babamla annem akrabaAynen ben de hiç sevmem senin ailen benim ailem durumlarını sevmem ama eşim resmen beni iter buna yapmaya ..
Hem kendime çok kızarım ona uyduğum için ona daha çok kızarım beni sevmediğim duruma düşürdüğü için ..
Çok can sıkıcı çok iyi anlıyorum seni .
Hele ki babamdan hiç böyle şeyler görmediğimden bana tahammül edilemez geliyor .
Ben babamı falan asla anlatmıyorumAyy aynı demek ki..
2 yıldır evliyiz.
Bir gün inat ettim söylemedim, inan yatana kadar 'hadi söyle aşkımm, iyice merak ettim' diyip durdu, hayret ettim
Ben bazen babama kızarım mesela, kızgın zamanında da hep eşim yanımda olur, içimden ne geliyosa söylerim.
Bir gün eşimin babama karşı bazen ön yargılı düşündüğünü farkettim.
Haklı adam aslında, sonuçta kızı söylüyorsa o da öyle alışıyor.
Sanırım üstün körü anlatmak gerek, aileyi kötülemeden, başarabiliriz inanıyorum:) Bu günden sonra daha dikkat edicem hatta. Çok sorarsa kabadan, hataları hafifleterek anlatırım
Ayy bende anlatmamalıyım yaaa.. Şöyle bir baktım da yorumlara çok büyük hata benimkisi.Ben babamı falan asla anlatmıyorum
babamda hep der kızım sakın iş durumlarımızı falan anlatma(şuan babam zor bir süreçten geçiyor maddi olarak)
bende bu konudan eşime bahsetmiyorum ama bana sürekli hadi hadi neler oldu bugün der.
mesele ben iş yerinde biriylr problem yaşayıp ona anlatsam "aman kajmeryyy yapma böyle çocukça şeyler"der
işte o zaman bende alırım elime sazımı![]()
Evlenince insan ailesinin kıymetini anlıyormuş ..benim babamla annem akraba
Arada bir babam anneme laf çarpar ama espiri yönlü annemde darılmaz ..
Tabi bazen patlıyor annemde babama. Ama babam bunu kötü niyetle yapmıyor..
Bir şarkı varya eller kadir kıymet bilmiyor annem diye..Evlenince insan ailesinin kıymetini anlıyormuş ..
El oğlu denilen kavram çok doğruymuş , kocan sonuçta ama yeri gelince öyle de bir el oğlu oluyorlar ki ..
anneniz sonuna kadar haklı belli bir ölçüde tamam ama herşeyi anlatmayın yarın bir gün dönüp size geliyor laf.sonra sizin bir tartışmada yada onun ailesine karşı yaptığınız yorumda lap karşınıza çıkıveriyor ve insanın zoruna gidiyor.söylememek gerekli.en basitinden ben ablma çok kızıyordum yeğenime ço bağırıyor diye geçen gün regl oldum olacağım bir yandanda hormon ilaçları kullanıyorum doğum sonrası düzn,im bozuldu ve kistlerim oldu çocuğa şurubu içiremedim fırlattım kaşığı aynı ablan gibisin ona bahane buluyorsun ama seninde farkın yok dedi en küçük örnek.Öncelikle herkese hayırlı cumalar...
Evlenmeden önceler annem hep "el oğluna güven olmaz kızım, sakın bizim iç meselelerimizi gidip kocanla konuşma " derdi . Ama ben dinlemez anlatırdım, güvendiğim için.. Fakat evlenince yaptığımın çok doğru olmadığını gördüm.. Örneğin benim abimin eşiyle aram limoni biraz kocama da bir olay yaşayınca direk anlatıyordum, dertleşmek için.. Ama mesela bir olay oluyor iyi ama x sana böyle yaptı falan diyor . Bazen de kendi yengesiyle bizim gelini kıyaslıyor.(ki yengesi inanın çok daha kötü)
Şimdi annemin dedğine gelmiş oldum ciddi anlamda bir şey anlatmak istemiyorum daha doğrusu ailevi meselelerimi. Ama o zamanda aramızda gizli saklı varmış gibi hissediyorum. Bu arada eşim bana her şeyi anlatır abisini falan yani o kendisi olumsuz yorum yapabilir ama ben yapınca niye öyle diyorsun falan diye tepki gösterir..
benimle aynı derdi paylaşanlar var mı aranızda..
Sizce de annemin söylediği doğrumu
Ya hayret ediyorum nasıl unutmuyorlar bu kadar lafı sözüanneniz sonuna kadar haklı belli bir ölçüde tamam ama herşeyi anlatmayın yarın bir gün dönüp size geliyor laf.sonra sizin bir tartışmada yada onun ailesine karşı yaptığınız yorumda lap karşınıza çıkıveriyor ve insanın zoruna gidiyor.söylememek gerekli.en basitinden ben ablma çok kızıyordum yeğenime ço bağırıyor diye geçen gün regl oldum olacağım bir yandanda hormon ilaçları kullanıyorum doğum sonrası düzn,im bozuldu ve kistlerim oldu çocuğa şurubu içiremedim fırlattım kaşığı aynı ablan gibisin ona bahane buluyorsun ama seninde farkın yok dedi en küçük örnek.