- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.806
- 598
- Konu Sahibi losinggame
-
Abla mutlu değil mune, anne mutlu değil. Onların mutsuzluğu önemsiz mi?Hanımlar aman diyeyim sakin olun, bakın konu sahibesi mutlu, eşi mutlu, görümceler mutlu herkes gül gibi geçinip gidiyor, siz kardeşsiniz polemiğe girmeyin lütfen
Bu kelebekliğim kaç saat sürer bilmiyorum, herkes çiçek olsun kelebek olsun istiyorum lütfen ama
Sorunun cevabı tuzemencanavar'da, kendisine sormak lazım, ben şu an kelebekim:) emojiler arasında kelebek bulamadım arı var olur muAbla mutlu değil mune, anne mutlu değil. Onların mutsuzluğu önemsiz mi?
Kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım diye mesac mı veriyorsun yoksa bizeSorunun cevabı tuzemencanavar'da, kendisine sormak lazım, ben şu an kelebekim:) emojiler arasında kelebek bulamadım arı var olur mu
İki gün önce, bir hesabı birkaç kişi kullanmak yasak, yönetim ilgilenir sizinle yazdım diye benim issiz ilan etti bir üye.KKda ne kadar takılıyorsun, takılıyor musun o zaman boşsun, işsizsin filan muhabbeti niye yapılıyorsa. Bir yandan saksı boyuyorum, bir yandan TLC dinliyorum bir yandan mola verdikçe okuyorum-yazıyorum kkda, akşam telde pdf kitap okuyorum, telefonu kurcalamaya devam ediyorum, pc oyunu oynuyoruz oğlanla 15 dk molalı, yine bi KKya uğruyorum... Eee? Noluyor yani her gün okuyup bakınca, yorumlayınca? Pandemi yüzünden evde daha çok vakit geçiriyoruz, burası da bi uğrak oluyor.
Artık şu "KKda çok geziyorsun işsizsin" muhabbeti baydı hea.
Her gün burada olduğumu takip ediyorsan, sen de her gün buradasındır, her konuda ve yorumdasındır yani neyin imajı? :)
İki gün önce, bir hesabı birkaç kişi kullanmak yasak, yönetim ilgilenir sizinle yazdım diye benim issiz ilan etti bir üye.
Burada vakit geçirene issiz diyen diğer tarafta atom parçalıyor gibi bir hava da oluyor birde.
Ağzı kokanlar etkisini kaybetti, yeni bir isimle gelsin gelecek olanYabanelma dur şimdi yine ağzı kokanlar diye bir konu açılırsa görürsün
Ağzı kokanlar etkisini kaybetti, yeni bir isimle gelsin gelecek olan
İşsizler ordusu falan
Sen, ben,KudrAlobar var, D damdan gelir, giggles var, M e g g var.
Baya varız
İki gün önce, bir hesabı birkaç kişi kullanmak yasak, yönetim ilgilenir sizinle yazdım diye benim issiz ilan etti bir üye.
Burada vakit geçirene issiz diyen diğer tarafta atom parçalıyor gibi bir hava da oluyor birde.
İşsizler ordusu falan
Baya varız
Ondan sonra diyorlar toplu saldırıyorsunuz
Fikrimiz neyse onu yazıyoruz aslında, kimseyle bir alıp veremediğimiz yok.
Ben ağzı kokanı kabul edemem ya hiiiç kusura bakmasınlar işsizler filan tamam daİşsizler ordusu falan
Baya varız
Ben ağzı kokanı kabul edemem ya hiiiç kusura bakmasınlar işsizler filan tamam da
bir de her konuda aynı fikirde değiliz ki
o konuda sen de vardın
konu sahibine hak verdin gittin
ben hak vermedim
aynı konuda aynı şeyi düşünme sorunluluğu da yok ki ama aynı şeyi iki kişi pğeş peşe yazınca hemen siz anlaşıp konu sahiplerine laf sokuyorsunuz diyorlar
aman neyse
Eski konuyu görünce şaşırmadım, konu sahibinin ilk mesajında da bu durumu sezmiştim.Müstakbel görümcemin mesajlarını yakaladım...
GÜNCELLEME: beştaş ve gondol konusunda soranlar olmuş bizde nişanda bunlar yapılır, kv sorunca annem söyledi. bütçenize göre yaparsınız dedi. onun dışında bir talepleri olmadı. annemin ve erkek arkadaşımın arasında bir sıkıntı yok. daha dün birlikte yemekteydik. bu hakaretler konusunda da...www.kadinlarkulubu.com
Bundan sonra kankeytomsun bebeyim.
Aşktan gözler kör oluyor gerçekten.Dışardan gelen sözlere kapatıyorlar kendilerini.Er geç gerçekle yüzleşiyorlar ama olan geçen yıllara oluyor ne yazık ki..Eski konuyu görünce şaşırmadım, konu sahibinin ilk mesajında da bu durumu sezmiştim.
Kendisi avukatmış birde, eşinin eğitim düzeyini ve mesleğini gerçekten merak ettim.
Abla bence hayat görüşlerinin farklılığı ve ileride yaşanacak geçimsizlikler anlamında birbirlerine denk görmedi.
Bu gözü kapalı buldumcuk kızlara çok sinirleniyorum, kendileri gibi ailelerini de ömür boyu bitmeyecek bir stresin içine atıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?