el öpmede gerginlik,ne yapacağımı bilmiyorum

İnsanın başına ne geliyorsa mesafe koymayı bilmediğinden, vıcık vıcık yaşamakta israrindan geliyor.
Ablaniz eşinizi sevmiyor,eşiniz ablanizi.
Eee, ne halt etmeye buluşup duruyorlar??
Ailenizi ozleyince siz buluşun, ne el öpmesi vs vssi , el öpme mi kaldı bu devirde?
Bayramda seyranda , cenazede düğünde bir araya gelsin eşiniz,yeter.
Ne diye adamı zorluyorsunuz? Ergen çocuklar bile misafir gezmesine gitmek istemiyorsa evde duruyorlar, siz adamı zorla getirme derdindesiniz
Bu tanrınız ilişkinize zarar. Ne ablaniz mutlu olacak bu zoraki görüşmelerden ne aileniz, olan eşinizin gerginlesip sizinle çatışması olacak...
Bazen mesafe iyidir... Benim ablamla aram her zaman iyi olmuştur. Ama düğün zamanı bazı şeyler bizi birbirimizden soğuttu. O yeni evliyken de çok tatsız bir tartışma yasadik, ben de görüşmemeye karar verdim. Yaklaşık 6 ay, onları ziyarete gideceğimiz günler ben bir bahane buldum,onlar bize geleceği günler arkadaşlarımla çıkıp mesaideydim dedim...aylarca görüşmedik. Sonra ara ara , minik minik ayda bir falan görüştük, usulen oturduk. Bir süre sonra buzlar tamamen eridi. Hatta sonra hamilelik,bebek falan filan, gayet yakinlastik, aramız da oldukça iyi. Ama o surtusmenin ustune inatla görüşmeye devam etseydik eminim ki bir şeyler daha dolacaktı, çünkü gerginlik vardı aramızda. Boşu boşuna gerilip gerilip takacak bir şeyler bulacaktık ve belki de bugün aramiz böyle iyi olmayacaktı.
O yüzden, ben oyumu mesafeden yana kullanıyorum.
Bir süre gorusmesinler, önümüz Ramazan zaten, ara ara, minik minik bir araya gelirler, bir süre sonra biraz daha normallesirler. Yeter ki zorlayıp ters tepmesine sebep olmayin

Aklınızı başınıza alın. Bu eş ve ailesinin ilk vukuatı da değilmiş. Olmadık şeylere alınmışlar. Eşiniz sizi hiçe saymış. Kendileri ota .oka alınırken, size fare, annenize bok çuvalı, ailenize çingene denilmiş. Size tek açıklaması sinir anında söyledi olmuş ama eşiniz bir fısıltı yüzünden gururuna yedirememiş evlerine gitmeyi.

ablanız ve aileniz sonuna kadar haklı onları istememekte ve kınada yüzlerine bakmamakta. O sinsi görümcelere inanacağınıza, ablanıza inanın.

Eşinizin de ailenize değil, size saygısı yok. Daha fazla harcatmayın kendinizi.

Yani burada abla hatalı, görümceler hatalı, damat hatalı. Faturayı sadece ablaniza kesmeniz ise çok garip.
Yalnız damadin elini açmaması falan aşıri itici geldi bana orada olsam içimden ben de bir şeyler derdim kesin.

Kina yakilirken damatta gelin de elini ilk acmaz yani bizde de Böyle ikisine de altin konur

Bu gurursuzluğun kaçıncı seviyesi hayretler içindeyim.

kaynanam anne gibi davranır bana.
Kulübe hoşgeldin beybisu.
O anne gibi kaynana 2 aya yılan dilli olur.
Ha buraya yazdım.
Diğer konulara gelince abla problem olabilir ama siz yinede ailenizi atıp tutmayın çok derim

hala eşim demeye tam alışamadım kusura bakmayın :)
Yahu arkadaşım bu ne koca merakı?
Kendi anneni ablanı gömmek ve elalemi hakli çıkarmak icin burada konu mu açtın?
Seni bir sallamak lazım "kendine gel diye" konu sahibi.

Ayrica sen görümcelerine yağ çekerken, biz kardeş gibiyiz deyip kendi aileni hice sayarken, onlarin senin arkandan güldüğünü ben taaa buradan duyuyorum, haberin ola.

Hatalı bir evlilik gibi
Siz çok pasifsiniz, eşinizi çok yüceltmiş hayatınızın merkezine oturtmuşsunuz
Eşiniz size sizin gibi bakmıyor kendini merkeze koymuş
Aslında böyle bir evlilik size zarar verse de sorunsuz yürüdü ama sizin etrafınızda akıllı insanlar var anneniz ve ablanız size gerçeği göstermeye çalıştıkları için sular hep bulanık olacak.

Ablaniz çok fena ve densiz

Eski konuyu okuyup geldim de.

Siz bu görümceyle yağlı ballı olduysaniz

annenize b.k çuvalı

Ailenize çingene

Kendinize fare

Denmesini içinize sindirmissiniz demektir. Bundan sonra her laf her hakaret size iltifat gelir.
Yazık annenize yazık ablalariniza.
Size her şey müstahak. Her lafı hak ediyorsunuz bundan sonra. Hala daha o aileyi insan yerine koyduğunuz yetmiyor kendi ailenizin önüne koyuyorsunuz ya bundan böyle başınıza her geleni hak ediyorsunuz.

Görümceler yüzünüze tükürse yarabbi şükür dersiniz.

Çünkü koca önemli.

Kocanızı sevmedim baştan söyleyim. Nedir bu kin ? Daha ilk günden sizi yalnız bırakmış ailenize karşı nefret dolu demek ki ailenizin bildiği gördüğü birşey var demekki istemiyorlar. Umarım siz de görürsünüz ailenizin gördüğünü. Ben hep bunu bilir bunu söylerim ailenin istemediği onay vermediği evlikik yürümüyor

Eşin orda şaka mayetinde elini acmamazlik yapmış ablanda bu gelenek kıza özel diye biseyler soylemistir ben burda buyutulupte daha 2gunluk evli adama bu lafı sokusturan kişiye hayırdır sen derim sonra döner eşim olacak kişiye bunami alindin da beni tek gönderiyorsun ne sorunun varsa ablamla var anneme bu saygısızlık niye derim he baktım gelmiyormu bende gitmezdim arabayı almaya bu kadar net. Saçma bişey yuzunden olay büyümüş. Gorumcen kendini tutamamış lafı sokusturmus eşine buda sana patlamis

Fazla iyi niyetlisin görümcenin hiç iyi birisi olduğunu düşünmüyorum ne demek abim duydu diye söyledim ? Öyle bile olsa ortalığı daha da alevlendirmiş.

Kina yakilirken damatta gelin de elini ilk acmaz yani bizde de Böyle ikisine de altin konur
Bu kina olayi zaten kizlara ait bir eglence ritueli degil midir? Bi nevi gelin kaynana iletisimi bu gelinin elini acmayip nazlanmasi ve kaynananin da al şu altini da hadi ac elini tarzi bir hosluk, rituel tarzi yani erkek de yapinca o kina gecesi eglencesinin ne anlami kalir ki?
(Bu arada yukarıda yazdiklarim bendeki izlenimler)

Eşiniz şaka maka almış altını annenizden.
Şaka diye elini kapatıp altını alan eş kişisi iyi niyetli ama şakayı bozmayıp altın tedarik edip avucuna koyan anneniz kötü niyetli!

Abisine laf yetiştiren görümce iyi niyetli ama eş ailesi dışında kimsenin duymadığı lafı söylediği iddia edilen abla kötü niyetli!

Konu sahibi kendi geleceğini öyle bir hazırlıyorsun ki! Eşinizin size saygısı olduğunu düşünmüyorum.

Sadece şunu tavsiye etmek istiyorum. Unutmayın en iyi kv, görümce bile sizi kendi evladından üstte tutmaz. Çıkarlar çatışırsa size dişlerini gösterirler. Ama en kötü anne, abla (psikopat olmadıkları sürece) sizin her zaman iyiliğinizi isterler. Belki hatalı davranıp yanlış bir söz söyleyebilirler. Ama unutmayın istedikleri tek şey sizin mutlu olmanızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…