keşke ben de söylemeseydim canım valla yedi beni dün gece bizim valide sultan, yatıya kaldı, gece mısır patlatsak mı dedi, oh bi güzel patlattım, azıcık ye deyip durdu ama tuttum kendimi:) yemedim hiç biliyorum 1 ttane alsam gerisi gelecek, akşam da mezgit yazmıştım ya onun yerine sadece türlü ve salata yedim:) hafiflemiş hissediyorum kendimi, ama hafta sonuna kadar tartılmak yok.
örgü örerken afakanlar basıyor bana:) hemen bitecek benim yaptığım şey takıntılıyım o konuda yani. kızım için battaniye örmüştüm daha doğmasına 4 ay vardı ama ben 2 haftada bitirdim sabahlara kadar elimde şiş:) ahşap boyamayı düşünüyorum ben aslında, çok severim. 2 günde de bitiyor, de vernik kokusu kızıma dokunur işte okulda yapabilirim ancak öğle tatillerinde. o uykudayken balkonda yapabilirim ama spora ayırıyorum o zamanı şimdi. o ayaktayken korkuyorum banda çıkıp düşecek diye. eve sardım ben, kızımla beraber evde kullanmadığımız ne varsa kaldırıyoruz. dolaplarda giyemediğim bir sürü şey var, artık kolumdan bile geçmeyen ceketlerim bileğimden çıkmayan pantolonlarım hoop torbaya. gene aynı kiloya gelirsem onları mı giyecem sanki:) artık okumam dediğim kitapları ( romanlarıma hiç kıyamam, ama topladım birazını) okulda artık kullanmayacağım mataryalleri topladım çocuklara dağıtıcam, ayakkabılığı boşalttım, evde bir hafifledi yani:) elaya da oyun oluyor da kayınvaldem o dağınıklığa geldi tabi, napalım:)
bizim evde tv yasağı var, elaya sadece pepeye izin var, bende izlemiyorum doğal olarak. dün yasak delindi tabi. unutma beni deniz yıldızı bimem ne:) çözdüm ama, dizideki tüm karakterler birbiriyle aşk yaşıyor, olay bu:) çok eylendim valla hepsini azarlıyor dizi bitene kadar bende katıldım ona ahlaksız seni ne bekliyodun ki terbiyesiz filan:) ama öyle bir geçer zaman kiyi özemişim ya, seviyorum o diziyi.
xenetix tartı günümüz olsun mu bizim? ne gün tartılıyoruz?
evet bu günkü program:
sabah:
1 şekersiz çay
1 dilim ballı ekmek,
domates salatalık
peynir
öğle:
türlü
salata (sirkeli bol bol sirkeli hem de zayıflatıyormuş
1 bitki çayı
ara: armut
akşam: bezelye yemeği 3 kaşık pilav 1 kase yoğurt
7den sonra yine yemek yok. 1 saat bant ve bisiklet, 1000 cal yani:) aslı kızacak gene:)
yeni başladık canım arada kaçacak tabi, ben tatlı kırizlerini atlatıp başladım mesela, birdahaki ay reglimde bende bol kızarık suratlı mesajlar yazabilirim:) hatta kaçamak günü mü koysak ya, pazar günleri mesela, 1 öğün serbest olsun, olmaz mı? kan şekerini yükseltip daha çok acıkıp saldırırmıyız ki? korktum ben şimdi:) hehe
pazar günü tartı günü olsun mu:) yanlız üç defa tartı yazmışım ya hakkat takıntılıyım ben:)
bişey anlatayım; 18 yaşındayım ilk kez psikoloğa gittim, son kez de oldu ya neyse:) dedim ki benim takıntılarım var lise son ünv hazırlık zamanı filan daraldım bunaldım filan kadın bana sende obsesyon var dedi. bende onu diyorum dedim bende takıntı var:) başa bişi demedi kadın ya çok komikti, hap yazdı bende aldım çöpe attım 2 gün sonra ne o be leyla leyla:)
kızın peşinde kalkıp oturmaktan yazdıkça yazdım valla:) ben köftesini kızartayım kızımın. bana yok
ödülü düşün; odaklan, eveet diyete devam.
senin ödülün var mı? kilo verebilirsen yani