Ela09'un Diyet Günlüğü

slm:)

70.9 gördüm tartıdaa, hakettim oh tuzlu tuzlu yersen cipsi... olsun canım saolsun bugün toparlarım inşallah. ben bunu sürekli yiyordum sonuçta arada kaçıversin napalım.

bugün

1 yumurta
öğlen bol salata bool sirkeli haşlanmış tavuk atarım içine azcık.
1 portakal 1 elma
1 bitki çayı
akşam: pırasa yoğurt.
1 bitki çayı

evet bu menü günü kurtarır heralde. salatayı prasayı bol yerim 2 sebze 2 meyve 2 protein oldu, güzel oldu sanki. ne dersiniz? ben kendi kafama göre yazıyorum menüleri hata görürseniz uyarın olur mu?

birde spor yapabilirsem tam süper olacak:)

ya benim planlar hiç tutmuyoki bugün dersim yoktu, toplantı varmış, annemde temizlik var elayı bırakamam bende kayunvaldemi çağırdım. şipşak diye mercimek çornası bezelye pilav karnıbahar yaptım. buzlukta hazır vardı karnıbahar da garnitür de. hepsinden biraz yedim tabi... akşam tuttum biraz yanlız 7den beri de yemiyorum. bitki çayımı da içtim. bu gün de pek ii geçmedi, 1 kilodan geçtim kiloyu sabitlesem razıyım.

slm

kısaca yazalım günün menüsünü

sabah
1 bardak çay 2 diyet bisküvi

öğle: bezelye 4kaşık 2 kaşık pilav 1 köfte 2 kaşık karnıbahar

akşam: salata

budur....

su ve bitki çayı da var tabi.

ya ben dijital yağ vs tartan tartılar varya onlarda tartılmam lazım aslında, hem yağ oranına bakmam lazım. aslolan yağ yakmak sonuçta, kastan yiyosak bide. o sokaklardakiler güvenilir mi acaba? nabızdan mı ölçüyor onlar yağ miktarını nerden biliyorlar? diyetisyene mi gitsem ya?

1 bardak portakal suyu içtim, unutmuşum. salataya da az tavuk koydum, yine bol sirke tabi.italyadaki gibi hazır salata satılsa keşke, biyerde gördüm ama ölmüştü içindeki yeşillikler.

miğdem kazınıyor biraz ama yemiycem, bitki çayı içeyim ben. yarın meyve alayım eve bol bol.

merhaba canım,

kilo verme yolculuğunda başarılar dilerim..herşeyden önemlisi iradeli olmak..iradeli olmayı başarabilirsek hedefimize mutlaka günün birinde ulaşacağımıza eminim..tekrar başarılar dilerim.Allah hepimizin yardımcısı olsun..görüşmek üzere :)

slm, dünkü menüyü atlamışım

sabah: kıymalı yumurta salatalık domates

öğle: pırasa mercimek çorbası

2 portakal

akşam: kelem, yoğurt

bu. fena değil, şekersiz içtiğim için çayları yazmıyorum. şekersiz çayda kalori olmaz di mi?

2 hafta sonunda 2. foto. aynı kıyafetlerle çekeyim ki göz yanılması olmasın. istediğim kiloya gelince bunlardan toplu bir neydi noldu yapıcam inşallah:)

evet bugünkü menü

sabah: kıymalı kaşarlı yumurta 2 kaşık. 1 domates 1 salatalık
öğle: kelem kökü:) 1 kaşık tiramisu kreması (kayınvaldemde gün var yarın, ona yaptım olmuşmu diye baktım kremasına sadece).
1 portakal
bol sirkeli salata
akşam: kelem yoğurt

yarın eşimin doğum günü o yüzden bugün biraz dikkat etmem lazım. bu arada tartı 70.6 gösterdi. bu hafta kilo gitmedi yani. ama arada kaçamaklarım oldu, normal. 2 hafta oldu daha başlayalı yaza kadar incecik olucam

ya bu zumba müthiş hakikaten, şimdilik takipte biraz zorlanıyorum, kalas gibiyim ama çok eğlenceliiiiiii budur ya...

aaayyyy bu resmini gördükten sonra merak ettim acaba ilki nasıldı diye baya farketmiş tebrik ederim seni bende ilkgün diyete başladığımda çekmiştim inşallah bende güzel güzel resimlere kavuşurum

saol canım böyle 3-4 kilo gittikçe ekleyeceğim tekrar tekrar...

sen ne zamandır diyettesin? dur bakam günlüğün var mı:)

ayçiçek yağını tamamen bıraktım, sadece zeytinyağı kullanıyorum. kızartmaları bile zeytinyağıyla yapıyorum, onları ben yemiyorum tabi, ama allahtan ela da yadırgamadı eşim de.

Hep aynı kıyafetle fotoğraf çek, 10 kilo gidince bakalım nasıl oluyooor
Ben de çekeyim çekeyim diyorum unutuyorum hep

tamam canım, niyetim o. inşallah 10 kiloyu görürüm. unutma ya hadi çek şimdi... önce sonra yapcaz yine beklerim yanlız bırakmayın beni

Bırakmam canım takibimdesin
Tamam çekip biriktireyim fotoğrafları ben deeee, sonra başarı öyküsü paylaşırız inşallah

slm

69 kiloyum çok mutluyum... çünkü akşamki menüden sonra almışımdır bile diyordum bu hafta. çerez çilek muz tavuk 2 kadeh şarap... abarttım yani. ama tickerı değiştirmiycem hemen yarın da aynı çıkarsa o zaman değiştiririm.

tebrik ederim canım :)

evet menü

sabah: domates salatalık
1 portakal
1 şinitzel
1 elma
salata booll sirkeli

akşam dışardA yeriz muhtemelen, büyük ühtimalle de balık yerim ama bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…