ben 3 ayda 1 regl olduğum için hiç kansız kalmadım, bende şiştikçe şişiyorum işte adet olamadıkça. hap kullanmakda istemiyorum artık bizde bütün sülale böbreklerden muzdarip. herkesin derdi ayrı... Allah dermansız dert vermesin, olsun, derdimiz bunlar olsun.
demir hapları iştah yapıyor kızlar, annemden biliyorum, ama o yemesine dikkat ederek formunu koruyor banda çıkıyor 1 saat yürüyor maşallah. 62 kilo ben kendimi bildim bileli, 1 2 kilo oynar, sinir oluyorum bazen
kadrolu diyetisyenimiz evde, diyetisyen lafına tahammülü yok hiç, tut boğazını diyecek ne diyecek diyor
yani dikkat ediyosunuz zaten kilo yapmaz illa, yeter ki iştahınızı dengelemeye dikkat edin... diyene bak di mi:) o kilolar gökten indi sanki az nutella bitirmedim kavanoz kavanoz:) evde varken nasıl durulur acaba ya, o bitmeden oturamam ki ben
elysion folik asit niye? saç vitamini e vitamini mi onu bari dışardan takviye etsen olmamı?
pekmez şişmanlatmaz be onu nerden çıkardın:) oturup kaşık kaşık yenmez ki meret acı:) günde 3-4 kaşık yesen yeter, ye bence. kara erik de kan yapar diye biliyorum hem metabolizmanı hızlandırır bi araştır istersen. en önemlisi siyah çaydan uzak durabilmek sanırım... ben bu kadar biliyorum...