Ela09'un Diyet Günlüğü

slm,

merhaba serenay, giremedim kaç gündür, amcamı kaybettim, cenaze mevlüt derken geçti zaman işte. Çınarlar gidiyor tek tek, dua etmekten başka bişey yapamıyoruz işte. Rabbim mekanını cennet etsin, güzel adamdı amcam. Valla ne yalan söyleyeyim bu gün de bakayım serenay yazmış mı diyerek girdim:)

bugün sabah salatalık domates 1 dilim peynir yedim. nöbetçiyim bugün, öğleyi atladım yine, eve gidince yiyeceğim. annemlerdeyim bugün, menüyü akşam yazarım bakalım ne pişirmiş:)

grş...

merhaba canım
başın sağolsun,amcanın mekanı cennet olsun.zamanı dolan tek tek gidiyor iştee.hayatın düzeni bu olsa gerek.sen yazmayınca bende yazmadım canım,bakıp çıktım sadece.
öğlen birşeyler atıştırabilseydin keşke.neyse akşama telafi edersin artık.devam et yazmaya. takipteyim seni canım.
benimde günlüğüm vardı ama hiç yazmıyorum oraya sıkıcı geliyor tek başıma.ijlalin günlüğüne yazıyorum bende.

ben geldimm,

merhaba canım, geldim:) evi döktüm tertemiz oldu, yarın spora başlıyorum tekrar. tabiki zumbaa:)

dün akşam fırında tavuk yedim, yanında salata.

bugün, sabah melemen öğle bezelye 2 kaşık bulgur akşam 2 dilim kek yedim ve 7de günü kapattım. fena değil keke dayanabilsem daha iyi olacasktı ama napalım artık olan oldu:)

yarın tekrar ve tüm hızıyla rejime devam, 2 gün tartı yok zira fena tırsmış durumdayım. ilk fırsatta da jinekoloğuma gidiyorum, baya gecikti gene... biraz da ondan bu krizler.

slm günlük...

geri döndüm, çook oldu yazmayalı... tahmin edeceğin üzre kilolar geri geldi... jinekolog hormon hapları delirmiş bir iştah ve hayal kırıklığı.... of tamam sadede geliyorum, 76 kiloyum, mutsuzum ve tekrar başlamam lazım. jinekoloğum şeker isteği bastıran bir ilaç verdi, polikistiklere yazabiliyorlarmış. iştahım baya azaldı.sigarayı bıraktım, normalde çok iştahlı olurdum sigarayı bırakınca. bikaç gündür 15-20dk bisiklet sürüyorum.

Slm
Çok olmuş yazmayali son durum 71 kg, 3 gün önce spora başladım, spor salonuna yazıldım bu sefer, zumba başkalarıyla daha keyifli.1 saat yürümeye gayret ediyorum bantta, salona da yürüyerek gidiyorum. Diyet için ekstra bir şey yapmıyorum, az ve sık yemeye çalışıyorum, yediklerimi yazmaya çalışacağım buraya. Yaş 30, kızım artık büyüdü, son yazdığımdan sonra 3-5 sınav maratonu daha anlattım ve en az 1 yıl daha ekstra bir şey ile uğraşmaya düşünmüyorum işim dışında. 2 aylik abonelik yaptırdim, bitince yıllık yaptıracağim.

Kahvaltı ile başlayalım,

1 şekersiz kahve,
1 dilim mozzarella peyniri
1 haşlanmış yumurta
Ince 1 dilim kaşar
1 salatalık

Geç kalktım bu gün dün geç geldik eve. Sabah daha erken kalkmalı.
Akşam spora... step yapacağım bu gün.

Evet, bu gün 40 dk bisiklet, 40 dk yürüyüş bandı, 1 saat pilates ile günü kapattım. Tatilden sonra bu kadar vaktim olmayacak, fırsat bu fırsat yüklendim biraz. Gerçi pilates pek yapamadım sanırım hoca taktı bana
1 sporcu içeceği içtim 125 cal
1 tabak beyaz lahana
1 tabak yoğurt
Biraz makarna
2 top diyet dondurma
1.5 lt su
0.5 lt gazlı su

Öğün atladım bugün, yarın erken kalkmam lazım. Bu yorgunlukla iyi uyurum sanirim

Bu arada bioderma yüz yıkama jeli ve Clinique anti blemish set kullanmaya başladım. yağlı ve sivilceli bir cildim var . Gözenekler açık ve beyaz yağ butonları var. Comedon deniyor sanırım. İnat ettim sıkmak yok bu sefer. Spordan önce ve sonra yıkıyorum salonda. Evde de sabah akşam yazdıklarımı kullanıyorum. 1 hafta oldu başlayalı. Bakalım ise yarayacakmi... Yaş 30 hala taze ergen gibi sivilce atıyorum

bu günlük bu kadar....

Oy oyy her yerim ağrıyor benim ya hocaaaa Yaktın beni Yaktın beni ağrıyla bıraktın beniiii ne güzel arkada çaktırmadan takılacaktim ben yok omzunu düzelt, yok devam et bırakma! nasıl uyuyacağım ben şimdi?
Yazdıklarımı dışında bişey yemedim hatta makarna yi da yemedim, onun yerine tam buğday ekmeği yedim 1 dilim boş kalori ne gerek var... çektiğiM kas ağrısına değsin bari... teşekkürler Gaddar hoca, daha da pilatese gitmem yok ya giderim hocanın da inadına sağlık başka türlü alısmaz bu hantal vücut. .. insan hocasının adını öğrenir ya bide çemkiriyorum!

O değilde bi hatunlar vardı bugün salonda ağzım açık kaldı valla, dal gibi ama o kadar sağlam duruyorlar ki.; dinç, sağlıklı. hatlar fıstık gibi, ciltler pürüzsüz, büyük ihtimal benle yasitlar ama yan yana koyma bizi o derece, deli kıskandım ben de istiyorum ya bi de 50 yaşlarında bir kadın vardı bugün pilateste belli ki uzun zamandır yapıyor yüzünü görmeden 20-25 anca der insan... işte bunlar hep alın teri nazar etme nolur çalış senin de olur. Olur tabi... mizmizlanmak yok.

Eski yazdıklarımı okudum, sirke iyiydi hem cildimë de ii geliyordu yarın itibariyle tekrar itinayla sirkeli salatalar hazırlanır afiyetle yenir efenim. Azcık da tavuk koyayım ona ben. Hatta yarının menüsünü yazayım

1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 dilim mozzarella limonlu Kekikli
1 domates
1 kahve sütlü sekersiz

Beyaz lahana 1 tabak
1 kase yoğurt

1 paket form bisküvi

1 kase tavuklu bol yeşilli sirkeli peynirli zeytinli salata.

Sporun durumuna göre listeye ilave olabilir.

Az bişeyler okuyayım ben uykum gelir belki

Slm
Hala her yerim ağrıyor spora gidicem birazdan. Listede yumurta yerine hindi füme yedim 1 tane. Gerisi aynı şimdilik. 1,5 saat yürüyüş yaptım yavaş yavaş. Salonda da banda çıkarım biraz. Sh'bam ya da zumba varsa ona girerim cardio step filan yapamam bu gün. Regl oldum biraz o yüzden ağrılar heralde.

Pazartesi tartı günü, bakalım ne cikacak cilt bakımı da ii gidiyor, sanırım Gözenekler küçülmeye başladı. Sivex krem sürdüm dün gece, doktor yüzüne de kullanabilirsin demişti. Peeling niyetine sürerim haftada 1kez. Vücut için Bebe yağı kullanmaya başladım.

Hedef? Ilk hedef 10 kilo olsun, sonra bir dönem sabitleme yapmaya çalışırım, sonra Bakarım kalana, ama 10 elzem, bi 61 görelim tartıda. Hayret bu ay tatlı krizi olmadı, şimdilik. Dudak kenarında ufak bir sivilce çıkmış, patladı tonik sürerken. Şu cildi de toparlayabilsem. Fotoğraf çekicem şimdi, önce sonra yaparım istediğim kiloya gelince.
Yarın köşe bucak temizlik yapıcam. Spora da giderim heralde 1 saat de olsa.

Yarının menüsü
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 dilim mozzarella peyniri limonlu
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Çayları yazmıyorum şekersiz zaten.
1 dilim hindi füme

Öğle
Ton balıkli makarna
Salata

Aksam
Pırasa yemeği

Allahtan kızım yemek secmiyor; )

Slm

Ton balıkli makarna yok yerine yoğurt ve 1 avuç ceviz. Kapanış 2 top Dondurma.2 dilim tam buğday ekmegi 1 sabah 1 akşam.

Peeling yaptım bu gün Nivea 3u bir arada biraz sert tanecikler fazla ovmadim çıkarırken o yüzden. Clinique in setinde en çok tonik i sevdim peşpeşe yıkadıktan sonra bile çok kir çıkarıyor yüzden.

Spor yok bu gün malesef. Bütün evi kose bucak süpürdum sildim mutfağı döktüm, banyoyu tavana kadar sildim tüm esyalarin tozunu aldım çamaşır yıkadim çekmeceleri döktüm alışverişe gidip geldik vs vs yani nerdeyse tüm gün ayaktaydim. Yarına kaldı camlar...

Yarın?
Menemen
Mozarella kaşar beyaz peynir 1 er dilim
3 zeytin
1 salatalık
1 dilim ekmek

Pırasa
Yoğurt

Bezelye yemeği
Pilav 4 kaşık

Suyun miktarını Tutamıyorum hiç. Bu şişe benim diyorum tınlayan yok basim içine karbonati da görün siz

2 lt buluyor sanırım su.

Gayet enerjim sağlamdi bugün.

En dar olanı giydim aynı kıyafetlerle cekerim. Anam pehlivan gibiyim hakkateeen biraz uzak olmuş foto neyse bunu silmem zaten, öncesi sonrası diye tekrar eklerim. Bu sefer oldu bu is

Hosbuldum Hosbuldum, sen de hosgeldin

Ya 2 defa yazdım gönderemedim niye anlamadım

Listede sorun yok, 1 avuç ceviz 4 badem 1 meyveli yoğurt eklemeyi unutmayalım tabi.

Yarın tartı günüm kilo gittiğini sanmıyorum ama ciddi bir enerji artışı var. Bundan sonra pizzalarin çerez kuruyemiş pasta cipslerin dibine vurmak yok. nutellalardan aldigim kalori yle Afrika doyardi be.

Hayat ne acayip, ben burda 3 kişilik yediklerimi eritmek için kendimi paralarken, birileri hatta bir çocuk, hatta bir bebek ölüyor açlıktan.

Keyfine yemek yemek ne büyük lüks düşününce. Insan ne ilkel ve tuhaf,ne bencil bir Mahlukat ...

Insan melek olsa dünya cennet olurdu.

Mucizevi ve lanetli Nefsimiz.

ee? ben uyuyamadim gene sabah oldu döndüm durdum yok ıste

Elysion hep beklerim; kusura bakma yaz sıl derken sacma bisey olmus sonunda bi usttekı mesajhosbuldum hosbuldum ne ya hadı cnm hadi cnm der gibi, valla hiç oyle bir nıyetım yoktu. gel arada cısss de, hoop de, hadı de, yaparsın de, olmaz oyle de

sorunu anladım sanırım bu arada telden yazdım. tus takımınfakı smıleylerı tanımıyor sanırım sıstem. tamamen benım uydurmam da olabılir bu bittabiki.
off uyumam lazım ya napsam dus aldım, kıtap okudum muzık de dınledım bende numara kalmadı... fılm acmaya kalksam 7 olur saat 8-8;30da cazı kalkar zaten.

yarın spora gıtmem lazım 2 gundur gıtmedım salona. ben bı daha denıyım uyumayı

ii ceceleerrrr

ılk tartı: 70.1

900 gr:) acelem yok yavas yavas, suyu deil yagı yakarak...

her pzt ac karnına tartı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…