Ela09'un Diyet Günlüğü

ya bu kadar aksilik olur hoparlör bozuldu off bugün zumba yok, bisiklet ve bant devam... hala başım ağrıyor yanlız hakkaten regl olucam sanırım, sinirim de tepemde... börekleri sardım misafir gelecek geçen gün gittiğimiz arkadaşlar, ıspanaklı yaptım, kendime yarım porsiyon sardım, attım buzluğa. tiramisu da alırım belki küçük bir parça. pzt gelecekler, inş. 67yi görürüm o günde de ödül veririm akşam kendime.
bugükü menü:
sabah: nesfit süt
öğle: mercimek çorbası, salata

akşam: henüz bilmiyorum bakarız:)

çrş gününe cilt bakımı randevusu aldım, 100 tl dedi çok söyledi ama yaptırıcam ya, 10 kilo veremedim ama 6 kilo gitti işte, olsun hem bir ayda 10 kilo çok fazla di mi... belki 1-2 kilo daha gider 31inde başlamıştım diyete kaç günüm kaldı 5-6 filan yani 1 hafta, 1 kilo daha gider belki... gitmese de canım saolsun yaza daha var...

benim zillinin sabotajına uğradım...sen tut cdleri bantın kayan kısmına sok, çatır çutur sesler geldi 20dk sonra, ödüm koptu. cd kırıldı içinde, servisi çağırıp temizletmem lazım, cadı ya ne arada yaptı acaba? yok yok bugün spor yok, yapmak istemediğimden değil yani:) neyse ela uyanır birazdan amma uyudu gene zilli, gece nöbete tutmasa beni gene, ne güzel alışmıştı 9da uyumaya, bakalım inş uyur gene...

kiraz saplı bitki çayı almıştım içinde sinameki varmış , içmem ben bunu ya, okusaydım keşke almadan... yasaklanmamışmıydı ya bitki çaylarında sinameki? off hayat çok zor.

diyette olduğum halde evi cips ve kuruyemişle dolduran eşimi, ve pisboğazımı tutamayarak bir miktar cips yiyenşahsımı eshefle kınıyorum.

bu cips şimdi suyu tutar, yarın 69 çıkarım ve sigortalar atar... kesin...offff...

yanlız bu günlük işi de şizofrenik biraz... kendi kendime konuşup duruyorum

ya bana bişeyler oluyooo( acayip derecede bişeyler yiyesim var tatlı istiyorum, 2 kuru kayısı attım ağzıma sonunda, inş keser. ne güzel gidiyodum ya.

tebrikler,okadar zaman kilonu sabit tutmanda iyi
ama gün boyu nesfit ve labneli ekmek olmamış
montignacı denedinmi onu denesen

irem haklısın, dün cips krizinin nedeni de oydu sanırım. tartı takılıp kalınca sinirim zıplıyor işte. dediğin diyeti araştırdım, gayet makul. yapmaya çalıştığım şeyler genel olarak, ama daha detaylı olarak da inceleyeceğim. teşekkür ederim...

menümü veriyorum:

sabah: yumurta 1 dilim diyet ekmek
öğle: fırında tavuk salata
akşam: balık salata

çok protein oldu di mi? yazınca farkettim. öğleni salatayla tamamlayıp akşama balık yiyeyim ben. evet daha iyi oldu.
şimdi 3 kaşık yoğurt yiyeyim salatayla yiyemem. sirke koymadım salatalara kaç gündür belki de ondan durdu kilo vermem. şimdi sirkeli salata. ve bitki çayı da içmedim. evet çözdüm.

o zman, ustaa bi bitki çayı çek, demli ossun

evet 3 ögün aynı olmuş...
sabahları tam bugday ekmegi dene
ve her ögünün yanında bol yeşillik
,süt veya yogurdu mutlaka tüket ... birde kilo verme durunca detokslar yapılıyor galiba ben fazla bilgi sahibi degilim ama onlarıda arastırsan:)) ben bugun diyeti bozdum
ama yarın devam inşllh((
iradesizim yaaa

dün yazdım iki kez gönderemedim...

iremcim farkettim hatamı bile bile lades oldu ya neyse... tam buğday yoktu markette diyet aldım ben de... detokslara bakıcam canım saol, sanırım ben adet olucam baş ağrısı filan... inşallah hadi bakalım...

papadia ben inceledim onu ama ben beceremem canım ya, size kolay gelsin... serbest otlanan hayvanı nerde bulcam da yicem hep besi çifliği hayvanı bunlar... hiç ekmeksiz 2 yumurta pastırma ve tereyağlı, akşama kadar gözümü açamam ben onu yersem... şary değil biliyorum ama en iyi et pastırma diyor, kokuyo ya çok kuruyemiş var bide ben sivilce dolarım hemen henüz ergenlikte sanıyor kendini benim şaşkoloz bünyem. taze kkırılacak tuzsuz olacak filan işlenmemiş ürün bulmak da zor. bi de günde 45 dk yürüyrbilsem ben zaten zayıflarım da olmuyor işte, e öyle olunca da bana fazla listedekiler, yakamam. evde zeytinyağı ve tereyağı kullanıyorum başka yağ ypk evimde, o konuda mutabıkız kendisiyle... ama zeytinden kastı bizim tuz cenneti zeyitnler olmasa gerek, çünkü 15 zeytin ye diyor kahvaltıda, 3 gün ödem gitmez benden onu yersem. tuzunu al diyo ama... italyada sıfır tuzlu zeytine çok şaşırmıştık nasıl bozulmuyor diye, siyah zetin ama hiç buruşmamış, salamurasız gibi. vakumlu paketle satıyorlardı. bulabilirsem onlardan alırım ne zamandır zeytin yemiyorum.

sıfır karbonitrat sıfır şeker, yok anacım ben ömür bpyu yaşayamam öyle... ama arada gel bi bak, oldu olmadı de, her zaman beklerim çok yanlızım burda, kafama göre takılıyorum sonuçta, kolay demoralize oluyorum o yüzden.

dünkü menü tekrar

sabah 1 yumurta 1 dilim diyet ekmek
öğle: salata bol sirkeli
akşam: balık salata 1 dilim ekmek.

bugün:
sabah: 1 dilim diyet ekmek labneli domates salatalık
öğle: pırasa yemeği yoğurt
akşam:

işte zurnanın zırt dediği yer, akşam misafirim var, ıspanaklı börek, tiramisu, yoğurtlu tavuk salatası kısır var menüde. akşam yemeyip hepsinden azıcık hüpletecem.

rapor veriyorum:
akşam: 1 dilim tiramisu

2 kaşık tavuklu salata
1 gül böreği ıspanaklı

bugün: sabah: 1 dilim ekmek 1 domates,
öğle:tavuklu salata 1 kaşık pilav
akşam: karnıbahar

tartıya çıkmam lazım, çok korkuyorum:)

off çok mutsuzum... dün akşam misafirim vardı yine, ucunu kaçırdım. tamamen unutmuşum allahtan kayınvaldem erken gelip hatırlattıi neuse ne yedim

1 kase mercimek çorbası
2 kaşık pilav 1 minik tavuk but 1 gül böreği ıspanaklı
1 dilim yaş pasta
1 bardak portakal suyu

sabah zorum neyse dolaba saldırdım yine ve 1 koca dilim pasta yedim...7 tane fıstık yedim. yedim de yedim yani. 3 gün yemesem acıkmam gibi geliyor şu an. ama bana belli olmaz ben ve benim bu pis boğazım. 2 gündür isyanlardayım zaten çok mutsuz hissediyorum kendimi, oooofff noldu bana acaba ya? bi sıkıntım da yok çok şükür, nefesim daralıyor böyle, sinirlerim laçka. neyse çıkar kokusu, ,nşallah çok uzun sürmez kendime gelirim. adet filan olacağım da yok anlaşılan yanlış alarm. hala tartılmadım ve çok korkuyorum. bugün cilt bakımına da gitmedim. durup dururken 600 lira çeviri parası çıktı gene yükseklisans denkliği için. fakülteye geçme işi de yalan oldu ALES notumun süresi doluyor, 3 ayda veriyorlarmış denkliği ne halt ediyolarsa 3 ay boyunca... tezi hatim edecekler heralde... bürokrasisine yandığımın memleketi işte. tekrar sınava girmem lazım.

yokmu beni şöyle bi silkeleyip kendime getirecek ya, çok kötüyüm, başa dönücem böyle giderse...

slm

ben çok yaramazlık yaptım bu ara, yarından itibaren yeniden başlıyorum. sabah tartılır yazarım...

günaydın
buraya yazmadım hiç amaaa,günlüğünü açtığın günden beri seni takip ediyordum hep.gayet güzel gidiyordun .1 hafta ara verdin sanırım.bende 71 kiloyum.kilomuz ve hedefimiz aynı.kaldığın yerden devam et bence.başaracağına inanıyorum.biraz irade,biraz hırs üstesinden geleceksin inşallah.diyetinde başarılar diliyorum canım.

saol canım, peş peşe misafir tekrar ders çalışmaya başlamak diyeti sabote etti tabi. napalım, olumlu yönden bakıcaz, ayda 3 kilo vermiş oldum. Bu ay adeti atladık, muhtemelen krizler de bu yüzdendi. şu an rahatım.

Başından beri okuyomuydun, çok mutlu oldum valla şu an aynı kilodayız, hep beklerim, ama yaz olur mu? desteksiz olmuyor...

bugün yediklerim

yarım poğaça, 1 dilim peynir

öğlende karnıbahar akşam salata karnıbahar yemeyi düşünüyorum. malum bir haftadır stok yapıyorum:) kiraz saplı çayı attım, bu hafta bitki çayı içemedim, sinameki olmayan bitki çayı alacağım bugün. doğadan limonlu alırım heralde.

şimdi zumbaaaa:) ela da baya yapmaya başladı, yani kendi çapında tabi:) çok tatlı oluyor ya dans ederken bacaksız:)

Evet canım başından beri hergün okuyordum.hatta şu bir haftadır hep baktım yazmışmı acaba diyee.
menüne öğlen 1 dlm. ekmek ve 2-3 kaşık yoğurt ekle seviyorsan.akşamada ekmeksiz salata karnıbahar yersin. haa bide öğle ve akşam arasına 1 tane meyve sıkıştır.meyve pek yemiyorsun sanırım.

ben öğlen biraz sıkı yiyiyorum.akşam ekmeksiz 1 kase çorba veya sebze yoğurt yiyiyorum.
akşamları pilav,makarna,hamurişi kesinlikle yemiyorum.yiyceksem öğlen yiyiyorum bunları.

sporda yapıyorsun ne güzell. ben masabaşı işte çalışıyorum.hareketsizim.akşamları fırsat bulunca evde kendi çapımda egzersiz yapıyorum.havalar düzelmeye başladı artık.yanıma arkadaş bulabilirsem akşamları yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum bundan sonra.

allah kızına uzun ömürler versin.benimde 1 oğlum var 13 yaşında sıpa.

Son düzenleme:
bitki çayı olarakta biberiye ve kekiği karıştırıp içiyorum çok çokk faydası oluyor,tavsiye ederim. birde elma sirkeli su içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…