- 16 Ocak 2022
- 7
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi gulsum1995
-
Eşim kırılacak darilacaklar diye bişey diyemiyor ortada kalıyorOnlara ne ki. Ayda bir az bile. Evlenince onların tapulu malı olmuyorsun. Aklın var, fikrin var. Beyinleri miladdan öncede takılı kalmış. Mesafeni koru. Eşin halletsin, sen yüz göz olmaz. Taviz asla verme.
Evet çünkü onlara kalırsa 6-7 ayda bir gel. Bunu düşünmemin sebebi aynı mahalle ortak komşular ve o komşularin lafını bana tasimalariAilesi laf söylüyor diye eşinizden boşanmayı mı düşünüyorsunuz? E olmamış sizin evlilik o zaman pek.
Aynı mahallede oturduğumuz için annmde kalmam bile laf oluyormuş ya sürekli kırıcı konuşmalarıEşinizle sorununuz yoksa boşanmayı neden düşünüyorsunuzki? Gitmeyin onun ailesine. Bu kadar sık gelme demişler zaten. Koyun mesafeyi. Gittiğinizde annenizde kalın.
Evet düşünüyorum çünkü çok baskıcı bir aile evlenmeden önce böyle değillerdi evlendikten sonra herşeye karismaya başladılar. Benim memleketime gitmem annemde kalmam daha neler nelerBöyle bir sebepten boşanmayı düşünmeniz manidar.. Bence hiç görmeyin duymayın, tv izler gibi yapın.. Bi süre sonra yüz göz olursunuz..
Evet düşünüyorum çünkü çok baskıcı bir aile evlenmeden önce böyle değillerdi evlendikten sonra herşeye karismaya başladılar. Benim memleketime gitmem annemde kalmamBöyle bir sebepten boşanmayı düşünmeniz manidar.. Bence hiç görmeyin duymayın, tv izler gibi yapın.. Bi süre sonra yüz göz olursunuz..
Diyemiyor kırılacak darilacaklar bende ortada kalıyorum diyor çünkü biliyorki o lafı dediğinde babası ipleri tamamen koparacak belki deEşiniz ne diyor?
Babasına "karımın ne zaman nereye gideceğine siz karar veremezsiniz" demiyor mu?
Desin.
Böyle çünkü.
Hemen de boşanmak nedir yahu
Adamı seviyorum ama oda ailesine bir laf diyemiyor. Babasına kalırsa 6-7 ayda bir gel kalmadan git bunları yüzüme dedi.Esını hıc mı sevmedin adamın hatası yokken sildin adamı haber verde bosanacagını bılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?