Elalem ne der

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Elalem neder diye guvenmediginiz sevmediginiz istemediginiz uyusmadiginiz biriyle evli kalirmisiniz? Cocuklarda var is meslek yok arkamda duracagini dusundugum bir ailem var.

Elalem neder diye guvenmediginiz sevmediginiz istemediginiz uyusmadiginiz biriyle evli kalirmisiniz? Cocuklarda var is meslek yok arkamda duracagini dusundugum bir ailem var.
neden evlendiniz evlendikten sonra mı ortaya çıktı huyları ? elalem ne derse desin hayatta sadece sen önemlisin elalem herşeye edecek laf arıyor zaten

Beni annem boyle buyuttu
bosanmaktan okadar korktuki ben asla oyle olmicam derdim ama annem gibi oldum senelerdir bosanmaktan cok korktum

olumsuzluklarla yaşamınızı sürdüren sizssiniz, al alem değil..
çokta önemli değil ne düşündükleri
kendimde ayrılma gücünü bulduğumda el alemin ne düşüneceği umrumda olmaz .

Elalem her zaman bir şeyler der.
Boşanmazsan aciz der, boşansan dul der. (ben böyle düşünmüyorum)
Yani elalame göre hayatınızı şekillendirmeyin. Ne yaparsanız yapın elalem hep konuşacak bir şey bulur.

Tabikide Elalem ne der diye düşünmek doğru degil elalem her halukarda birsey der.
Ama çocuklar hassas nokta en buyuk hasarı onlar alır.
Ben olsaydım çocuklar için biraz daha dişimi sıkardım bazen sabrın sonu selamet oluyor, zamanla düzelmeyecekse de noktayı koyardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…