melisa bilmiyorum eşimin azolu olması beni çok düşündürüyor ama ankara bana çok uzak geliyor birde eşim ilki tesa olmuştu onun için mikro tesadan iyi anlayan biri olmasını istiyorum birde şans var biz ilki ankarada anatolyada doktorumuz bülent tıraştı onun üzerine doktor yok dediler ama nasip olmadımı olmuyor
canım benim eşimdede aynı sorun var ve bizde ankda kaan aydos hoca ile irtibata geçtik,şimdi maille haberleşiyoruz..Ama kendisi ank ünv tıp fakültesindeymiş, herkes çok memnun hocadan yalnız tüp bebek merkezi hakkında pek bilgi edinemedim..burda bazı arkadaşlar önermemişler..acaba elazığamı gitsek diyorum..birde yolda önemli..benim ailem ankda, dinlenme falan olabilir ama elazığda nasıl yaparız bilmiyorum..eşimle bi karara varacağız artık..
aylardır tüp bebek forumlarında ve tüp bebek yaptıranlarla görüştük onlara göre
bence biz çok şanslıyız hem maddi açıdan hemde çok daha kolay burada
teknoloji açısından emin değilseniz hiç bir eksiklik yok drda çok iyi işinde
aylardır tüp bebek forumlarında ve tüp bebek yaptıranlarla görüştük onlara göre
bence biz çok şanslıyız hem maddi açıdan hemde çok daha kolay burada
teknoloji açısından emin değilseniz hiç bir eksiklik yok drda çok iyi işinde
benim tüpler kapalıydı laparoskopi oldum evet 3 sene kadar önce eşimde sorun yok bi kızım var benim sonradan yapışıklık olmuş.
buradada imsi kullanılıyor
bugün ufuk tıpı aradım, görüştüm..ekim sonuna kadar tüp bebek ilaçlarda içinde olmak üzere 3750 tlye yaparız dediler..Dondurma üniteside varmış..ekimden sonra ilaçsız şekilde 4500-5500 arası olacak dedi..belki ben ekimde gitmeyi düşünüyorum bakalım..
nonay hamilelik devam ediyormu merak etim inşallah devam ediyordur bebişin seni bırakmamıştır yahut kimyasal degildir inşallah[/QUOTEayın 17sinde doktora gidecegim ozamana kadar bekliyecegim benimde bi fikrim yok inş herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?