eLBİSE SEÇİMİİİ :)

Tabii ki altta ki .
Doğum gününde yeğenime giydirmiştim ben öyle bir elbise 4 yaşında

Elbiselere tekrar baktim simdi.
Alttaki elbise gunluk tarzda, isyerinde falan giyiliyor o tarzlar.
Baska bir kombin dusunmez misin? Mini etek ustune salas sifon bluz gibi. Onlar da hos duruyor.

pembe baloya giden liseli kıyafeti gibi geldi bana.
ama 2. bence tam bir genç kadın giysisi

yaşınızı bilmiyorum ama tahminim 20 üstüsünüzdür o yüzden 1.elbiseyi eleyin
daha çok lise balosu yada 15-16 yaşında cici bir kızın en yakınının düğününde giyebilecegi bir elbise

2.elbise de pek sıradan
daha vamp bir model seçmeniz
şöyle yarasa kollu falan yada bir omuzu düşük falan bir kaç örnek yükledim mesela

tabiki 2. çok çk güzelmiş çokta seksi bnce. nerden alcaksın elbiseyi linkini verir misin bende alayım çok begendım açıkçası :)

Ben ilk fotoğraftaki lacivert uzun kolluya bayıldım. Ayrıca esmer tenliler için de tek kollu krem rengi elbise çok hoşmuş.

Sevgili osgex, 2 elbise de hiç uygun değil gerçekten. Sen bu fotoğraftakilere bak. :)

Artık siyah dışında bir sürü renk giyiliyor böyle gecelerde tabii, o yüzden özellikle üstte arkadaşın paylaştığı bordo ve laciverti de düşünebilirsin onlar da şıkmış bence.

Yılbaşı modası da ilginç bir şey. düğüne gider gibi olmayacak, günlük de olmayacak,çok iddialı değil ama şık da olacak :)

Bende sdktm ın yüklediklerinden lacivert ışıltılı elbiseyi beğendim. Şimdiden iyi eğlenceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…