Benim bacaklarım da çok ince ama pentide kalın ten rengi çorap buldum aynı o ince ten rengi çoraplar gibi duruyorrr kamuflajjjaslında ikiside güzel elbise ama vücut ölçülerine göre değişir benim mesala bacaklarım çok çok ince olduğundan bana kabarık bi elbise yakışmıyo dar olması gerek
Canım ben alttakini begendim hem bence daha rahat olur diğerinde ise bütün gece çekiştirme yaşabilirsin.
Benim bacaklarım da çok ince ama pentide kalın ten rengi çorap buldum aynı o ince ten rengi çoraplar gibi duruyorrr kamuflajjj
Kalın gösteriyor
Ben de öyle düşünmüştüm en başta ama ablam herkes öyle giyinir bence farklı giyin falan dedi bu modeli aklıma soktu kafamı karıştırdııı
aRKADAŞLAR yılbaşını sevgilim ve arkadaşları ile (20-25kişi) Marmaris'te kutlayacağız.Gitmeye niyetim yoktu bazı ama gitmeye karar verdim.İlk kez böyle beni elbiseyle falan görecek.O yüzden çok heyecanlıyım.
Sizce model olarak üstteki gibi prenses tipi elbise mi giyeyim yoksa alttaki gibi dar mı ?
Sadece model soruyorum buradaki elbiseleri kast etmiyorumm
kesinlikle pembe olan. O tip eteklere bayiliyorum. Ama yilbasi gecesi icin fazla iddiali bi renk ve kumas. Zaten sen de sadece modeli sormussun. O model belinde taslar olmayan siyah bi elbise muthis olur ustu de straplez degil de atlet kesim olsa tadindan yenmez, hatta bahsettigim formda bi elbise bulursan nolur bana da haber ver ben de arayistayim da
Gecen gun firuze dizisinde ceyda ates bu kesim bahsettgim formda deri harika bi elbise giydi dur hatta bulursam fotografi ekliyim ik dk
Bence ilk resim düğüne gider gibi kusura bakmayın.
İkincisi şık duruyor.
buldumm! Bozsisters tasarimiymis
Eki Görüntüle 903510 Eki Görüntüle 903511
Telefondan giriyorum insallah yuklenmistir. Fotolarda cok iyi gorunmuyo ama vucudu cok iyi gosteren bi elbise ozellikle bacak boyun inanilmaz uzun gosteriyo, cryda ates cok kisa bi kiz ama elbiseyle 1.80 gibi duruyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?