Gidiş dönüş kargo parası içindir o. Yakında trendyol, hepsiburada vs de böyle bir sisteme geçecek. Satıcı kusuru olmadan yapılan iadelerde kargo parasını alıcıdan alacaklar. Hatta belki geçmişlerdir bilmiyorum yeni yılda hiç iade yapmadım.Arkadaşlar bir instagram sitesinden elbise siparişi verdim. Değişim yapmak istediğimde 130 lira değişim ücreti istediler. Ben ilk defa böyle bişey duydum. Bu normal bişey mi ona göre hakkımı savuncamda.
Hayır sordum kargo parasınıda karşılayacakmışım. Ayrıyetten değişim ücreti adı altında bu parayı ödeyecekmişimGidiş dönüş kargo parası içindir o. Yakında trendyol, hepsiburada vs de böyle bir sisteme geçecek. Satıcı kusuru olmadan yapılan iadelerde kargo parasını alıcıdan alacaklar. Hatta belki geçmişlerdir bilmiyorum yeni yılda hiç iade yapmadım.
İade edin o zaman böyle bir şey olmaz. Ayrıca asla instagramdan alışveriş yapmayın. Hep söylüyoruz bunu. İnstagram bir e ticaret sitesi değil ve hiçbir güvenceniz yok. Dolandırılsanız paranız iade edilmez. E-ticaret sitelerinden yapın alışverişiHayır sordum kargo parasınıda karşılayacakmışım. Ayrıyetten değişim ücreti adı altında bu parayı ödeyecekmişim
Hayır geçmediler. Geçileceğini de sanmıyorumGidiş dönüş kargo parası içindir o. Yakında trendyol, hepsiburada vs de böyle bir sisteme geçecek. Satıcı kusuru olmadan yapılan iadelerde kargo parasını alıcıdan alacaklar. Hatta belki geçmişlerdir bilmiyorum yeni yılda hiç iade yapmadım.
Diğer siteleri bilmiyorum ama tr..yolda böyle bir şeye geçilmedi hem ben kargo ücreti ödemiyorum elitmişimGidiş dönüş kargo parası içindir o. Yakında trendyol, hepsiburada vs de böyle bir sisteme geçecek. Satıcı kusuru olmadan yapılan iadelerde kargo parasını alıcıdan alacaklar. Hatta belki geçmişlerdir bilmiyorum yeni yılda hiç iade yapmadım.
Hayır geçmediler. Geçileceğini de sanmıyorum
Mesafeli satış sözleşmeleriyle ilgili yönetmelik değişti ve satıcı kusuru yoksa iadede alıcının kargo bedelini ödeyeceği hükmü getirildi. Daha çok yeni ama. Ne zaman uygulanmaya başlar bilmiyorum.Diğer siteleri bilmiyorum ama tr..yolda böyle bir şeye geçilmedi hem ben kargo ücreti ödemiyorum elitmişim
Valla bu uygulanırsa online alınan ürüne değişim hakkı veren markalar dışındakilerin satışları yarıya iner.Mesafeli satış sözleşmeleriyle ilgili yönetmelik değişti ve satıcı kusuru yoksa iadede alıcının kargo bedelini ödeyeceği hükmü getirildi. Daha çok yeni ama. Ne zaman uygulanmaya başlar bilmiyorum.
böyle yerlerden alışveriş yapmayın
t..yol neyimize yetmiyor ki her şey var zaten içinde
zaten normalde de değişim diye bişi yoktur internet alışverişinde.
iade vardır, aldığın ürünü iade edersin , almak istediğini sipariş verirsin. bu şekilde değişim yapmış olursun
yani adam sana kalkıpta x ürününü senden geri alıp yerine y ürünü yollamaz
o saçma sapan intstagram butiklerinde iade falan da almıyorlar aslında
iade almamak yasal değil
iadelerde kargo ücreti konusuna gelince
açıkçası t...yolu tercih etmemdeki en önemli etken, iade konusundaki kolaylığı
ürünü beğenmezsem sorunsuz biçimde iade edebileceğimi bilmek çok daha rahat alışveriş yapmamı sağlıyor
alıyorum 2 farklı bedeni, uymayanı iade ediyorum. veya aldım, uymadı. iade ediyorum, başka alıyorum
ama yine ordan alıyorum yani
üstelik ayağıma kadar geliyorlar iade paketini almak için
şimdi böyle bi kolaylık varken ben neden t..yoldan vazgeçip avm avm gezeyim ki ? yada neden başka siteden alışveriş yapıp risk alayım ?
sağladıkları bu kolaylık yüzünden dolabı baştan dizmiş bi müşteriyim ben bu sene
yani bu kargo ücreti muhabbetini devreye sokarlarsa benim gibi müşterileri kaybederler
o sizin tercihinizBen T..yol u da kullanmiyorum. Oradan sadece toka aldim.
Kiyafet, kozmetik alacaksam direkt magazanin kendi orjinal sitesinden sipariş veriyorum.
T..yol reklami gibi yorum yazmissiniz da kolay ve ucretsiz iade her magazanin online alisverişinde var oraya özel değil.o sizin tercihiniz
Ama şöyle bir şey var mesela gratisin kendi sitesinde atıyorum 100 TL olan bir ürün trendyoldaki gratis mağazasında 80 TL oluyor. Bunun gibi çok fazla örnek gördüm. Kıyafet, kozmetik, parfüm vs vs. Pek çok defa denk geldi o yüzden trendyoldan alışveriş yapmak daha kârlı geliyor bana daT..yol reklami gibi yorum yazmissiniz da kolay ve ucretsiz iade her magazanin online alisverişinde var oraya özel değil.
Gecmediler bu yıl için ertelendi o karar.Gidiş dönüş kargo parası içindir o. Yakında trendyol, hepsiburada vs de böyle bir sisteme geçecek. Satıcı kusuru olmadan yapılan iadelerde kargo parasını alıcıdan alacaklar. Hatta belki geçmişlerdir bilmiyorum yeni yılda hiç iade yapmadım.
Ama şöyle bir şey var mesela gratisin kendi sitesinde atıyorum 100 TL olan bir ürün trendyoldaki gratis mağazasında 80 TL oluyor. Bunun gibi çok fazla örnek gördüm. Kıyafet, kozmetik, parfüm vs vs. Pek çok defa denk geldi o yüzden trendyoldan alışveriş yapmak daha kârlı geliyor bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?