• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens Elegance soft colors yeni !

bendede 3 tone grey var ama siyah gözümde hiç belli olmuyor nerdeyse mavimsilik katıyor evet ama çok koyu oldu ve koyu olduğu içinde çok doğal oldu:) bir kez taktım çıkardım,hiç kullanmadım,boşu boşuna yer kaplıyor:(
 
nilcim herkeste ne kadar farklı değilmi lensler insanın inanası gelmiyor benimde gözlerim baya koyu kahve freshlook dimensions aldım o kadar açtıki anlatamam şaka gibi şeffaftan bi tık önde olan bi lens ama çok ilginçtirki yeşil gözlü oldum fazla açtığı için bende takamıyorum 110 tl bayıldım kenarda duruyor :(( şans işi işte çok açsın diyene de kopkoyu lens gelir :)
 
vetman o fıyata getırıyor onu..baska yerlerdede oyle pahalı bı lens..bu arada green oceanın haresızını getırttım.elımde ıkı tane var bırını satıyorum bılgınıze 185 tl.

hangı marka olursa olsun su goruntuyu bı yakalasam eskı quartzolara benzıyo azbıraz
 
Son düzenleme:
Back
X