- 15 Şubat 2013
- 26.193
- En iyi cevaplar
- 1
- 101.252
- 798
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
42 yaşında cinsellik yaşamayacağım adamı napayım, pişpirik mi oynıycam? Şerefimle kahveye giderimCinsellik istemiyorum.olmaz yani

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
42 yaşında cinsellik yaşamayacağım adamı napayım, pişpirik mi oynıycam? Şerefimle kahveye giderimCinsellik istemiyorum.olmaz yani
Biraz büyük mü yaşıyorsunuz Pamuk hanım hele bismillah.
Bir kere ben olsam beni zerre kadar tanımayan bir adamın (kurumunda evrak işine yardımcı olmuş olabilir bu herhangi bir anlama gelmez) verdiği telefon numarasını almam, alsam da yazmam.
Biraz kontrolsüzce dalıyorsunuz mevzulara. Ne çayı ne kahvesi yahu, elin herifiyle ne konuşacaksınız?
Libidonuz yükselmiş sadece.
Cinsellik hemen olacak bisi degil.mumkun degil yapamam.zaman.lazim42 yaşında cinsellik yaşamayacağım adamı napayım, pişpirik mi oynıycam? Şerefimle kahveye giderim![]()
Tamam zaman lazım de, asla olmaz deme.Cinsellik hemen olacak bisi degil.mumkun degil yapamam.zaman.lazim
Yasayacagim ilişki belli bir boyuta geldiğinde yaşayabilirim.ama tanışır tanışmaz da cinsellik yaşamam.Tamam zaman lazım de, asla olmaz deme.
Yahu siz sıkıntılı ve gergin ortamlardan uzaklaşmaya ihtiyacım var deyip tayin almadınız mı?Yasayacagim ilişki belli bir boyuta geldiğinde yaşayabilirim.ama tanışır tanışmaz da cinsellik yaşamam.
Kız bırak yaşasın, niye yaşamasın?Yahu siz sıkıntılı ve gergin ortamlardan uzaklaşmaya ihtiyacım var deyip tayin almadınız mı?
Macera aramayın.
Ben de Pamuk’ta biraz avellik sezdim. Bu kafada giderse çok üzerler onu.Kız bırak yaşasın, niye yaşamasın?
Aklı başında olsa yaşasın da değil.Kız bırak yaşasın, niye yaşamasın?
Bu uye adeta dizi film gibi siraliyor konularini. Pamugun hikayeleri. Arkasi yarin.. Hicbirine inanmiyorum. Kafa buluyor milletle bence. Bi gun ortaya cikacagini dusunuyorum bir sekilde.pamuğun olaysız bi konusu var mi diye baktım yokmuş![]()
Ayninisyerinde degilimAdamın evli olup olmadığını bile bilmiyorsun ve aynı iş yerindesin?? Ne diyeyim 110 kg olmak bir şey değil çok ama 100 kilo olup neşeli mutlu fingirdek bakımlı kadın dolu senin konulardan da sıkıntılı olduğun belli, bari aynı iş yerinde yapma dedikodudan uzak dur
Ne kadar büyük bir hata. Daha once yasadiginiz sehirde insanlarla sorunlar yasayip sehir degisikligine gittiniz. Simdi kimdir, nedir bilmeden hemen ilk gördüğünuz kisiyle bag kirmaya calisiyorsunuz. Izmir, istanbul gibi buyuk kentler haricinde herkes birbirini biryerden tanir, bilir, eski komşusunun komsusudur hic bir bagi yoksa :) ihtiyatli davranin. Biraz gozlemleyin. Zaten cocugunuz var, yalniz degilsiniz. Kendinizi bilinmeze atmayin.Bunları yapmam.oylw birine benzemiyor şehire yeni geldim.birileriyle bağımlı kurmak istiyor kalbim
Sonra biz dinleyip sinir olacağız.Kız bırak yaşasın, niye yaşamasın?
Ya kotu bisi yapmadım ben...sadece onun ilgisi hoşuma gittiNe kadar büyük bir hata. Daha once yasadiginiz sehirde insanlarla sorunlar yasayip sehir degisikligine gittiniz. Simdi kimdir, nedir bilmeden hemen ilk gördüğünuz kisiyle bag kirmaya calisiyorsunuz. Izmir, istanbul gibi buyuk kentler haricinde herkes birbirini biryerden tanir, bilir, eski komşusunun komsusudur hic bir bagi yoksa :) ihtiyatli davranin. Biraz gozlemleyin. Zaten cocugunuz var, yalniz degilsiniz. Kendinizi bilinmeze atmayin.
Ya rezil oldum ben ya.canim acayip sıkılıyor bu konuyu unutmaliyim...bence de mesaj atmayacak. Ama hos bir macera oldu diye de düşünüyorumSuanda ilgiye ihtiyacınız var ondan bu hisleriniz. Cok normal , bir kadın yalnızken kibar bir erkekten hoşlanabilir bir kaç guj içinde unutursunuz. Ben adamin mesaj atacağını sanmiyorum.bazi insanlar kadin -erkek karsisindakine nazik davranır, görevini severek yapar. Siz yanlış anladınız. Oule anlamak istediniz. İnş karşınıza sadece kısa flort isteyeceğiniz biri değil, aşık olacağınız biri çıkar. Ve istediğiniz her doyumu yasarsiniz