Elektrik aldim...

Yap kız ben arkandayım

Evet ya insanın çocuğu varken nasıl bu kadar rahat davranabilir

Küçük yerde napıyosun bi gören oldu mu
Olmamıştır diye düşünüyorum. Çok küçük bir yer değil ama gören olduysa ne azgın kadın bak hele eve su söylemiş adama da teşekkür ediyor utanmadan diyebilir. Amaaaan gelmişim 37 yaşına, o kadar da sefamız olsun.

Sefa dediğin de böyle bi şey gerçekten kfkfk oh iyi yapmışın kız bi daha mı gelicez dünyaya. Böyle maceralar da olmasa hayatın ne anlamı kaldı
Evet ya. Ama su söyleyerek biraz aşırıya kaçmış olabilirim. Yanıyorum söndürün der gibi olmamıştır değil mi? Bir daha on gün su istemem artık. Sık aralıklarla isteyince adım çıkabilir. Bakkaldan aldırayım kocama o arada.

Aklıma ne geldi? Geçen sene hamileyim. Normalde çok su içen biriyim, daha çok içiyordum. Bir de yaz. O ara da bayiiler bizim tarafa su servisi yapmıyor. Eşim yakındaki bakkaldan 2 tane 5 lt alıp geliyor her akşam. Adam bir gün dayanamayıp sormuş, abi bu kadar suyu ne yapıyorsunuz? diye. Bizimki elllerini iki yana açıp, eşim içiyor demiş. Lan bunun çayı çorbası, yemeği, kahvesi var. Neyse, adam beni günlük 10 lt su içiyor sanıyor hala muhtemelen.

Ya anladim benim için azmış diyorsunuz ki azmış da olabilirim ve bu doğal değil mi?

Benim hayatımda yılardır bir. adam yok.ihtiyacim olduğunda kimse yoktu.dogal degil mi birine ihtiyaç duymam.adam cevap vermezse zaten ilerlemem

Ya anladim benim için azmış diyorsunuz ki azmış da olabilirim ve bu doğal değil mi?
Yok sizin için demedim. Siz gayet normal bir şekilde günlük iletişim kurmanızın azgınlık olarak algılanabileceğini söylemişsiniz ya, onu tiye alıyorum aslında. Yani ben eve su söyledim diye ne kadar azmış görünüyorsam siz de normal bir soru sordunuz diye o kadar azmış görünürsünüz. Abartıyorsunuz yani. Abartmayın. Normal gündelik konuşmalar, işler, olaylar bunlar.

Ayrıca yazmadı ben de yazmam olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…