Elektrik aldim...

Adam üstüne basa basa bir sıkıntı olursa beni arayabilir ve mesaj atabilirsin dedi.hakikaten merak ettiğim bir konu var.c.tesi bana ne mesajı geliyor başvurunuz tamamlanmıştır diye.sacma degil mi?ben sürekli gidemem ki oraya.
 
Ilce küçük değil.bayagi buyuk.bir yer. Burada sıkıntı olmaz
 
Yapmadım.hayatimda biri olmadığından hic üstüne gitmedim.fakulteye cinsel psikiyatrist e gitmem gerek.ve benim.11 yaşında çocuğum var
Çok değişik bir kadınsınız, gitsenize doktora sorununuz varsa. Bu bir süreç ve bir anda çözülmeyecek..Önceden başlayın. Çocuğunuzun 11 yaşında olmasının konuyla bağlantısını kuramadım..
 
Yapmadım.hayatimda biri olmadığından hic üstüne gitmedim.fakulteye cinsel psikiyatrist e gitmem gerek.ve benim.11 yaşında çocuğum var
Oğlun gayet büyüdü Pamuk.Artık kendi sorunlarının üstüne düşmek bu konuda kendini iyileştirmek için adımlar atabilecek vakitler yaratabilirsin.Bence önce kadın doğum doktoruna git ..çünkü daha önce tanıştığım bir arkadaşımda sorunun vajinismus değil küçük cerrahi müdehale gerektiren fizyolojik bir sorundan olduğu anlaşıldı.
 
Ya bu üyenin eski konularına bir bakın, yorumlarını ciddiye alıyor musunuz hala?
 
Korkuyorum inan mantar enfeksiyonlara ilgili vajjnal fitil kullanıyorum.onu kullanmak bile cok canımı acıtıyor.
 
Ne bileyim sen estağfurullah efendim deyince ben de gelinliğimi giyip geldim.
Sus hafif kadın seni
Yav saçma sapan kendi kendine triplere giriyorsun yok mesaja bakmam yok bu kadar yeter adamda seni bekliyordu çünkü sanki ne yazmişsa adam gercekten sende bi sıkıntı var
 
Korkuyorum inan mantar enfeksiyonlara ilgili vajjnal fitil kullanıyorum.onu kullanmak bile cok canımı acıtıyor.
İşte arkadaşımın da bu girişte bir et duvar olduğu anlaşılmış ve cerrahi küçük bir müdehaleyle sorunu çözülmüştü.Kadın doğum doktoruna başvur.İllaha bir partnerinin olması gerekmiyor sonuçta bu senin bedenin
 
Devlet hastanesi fakülteye yonlendirdi psikiyatriste.benim de sorunlarım vardı cok.o kadar sorundan bu soruna sıra gelmedi.cocuga bakıyordum bebekti daha.kocam diyordu ki hadi o işi yapalım, eğer yaparsak ilişkimiz daha guzel olacak diyordu.ve ben onunla o işi de yapmak istemiyordum
 
Eşin de sağlıklı bir adam değildi ondan neden evlilik ilişkin devam ederken destek almadın demeyeceğim..o gün geçti gitti şimdi bu gündesin.İnsanların bildikleri de 10 yılda çok değişti.Sen Google den bile aratıp bu konuda çalışan kadın doğum doktoru araştırabilirsin bulunduğun şehir için.Birlikte yol alırsınız..bak kaç yaşındasın şu konuda sorununu çözmeni tavsiye ederim.
 
Yooo gercekten bunu yaşadım.bugun belki 2.mesaj atarım 42 yasindayim.mutlilujk benim de hakkım.hemen cevap yazdi zaten.en kotu ne olabilir ama kazanacağım bir ilişki var

Uff pamuk ya çocuk olmasa ne halin varsa gör diyeceğim ama senin yaptıkların o çocuğu etkiliyor. Tanımadığın bir yerde, tanımadığın bir adama daha ilk günden mesaj atman hata. Adam sana telefon vererek yem atmış bence, yemişsin. 42 yaşındasın ve oğlun var. Mutluluk senin hakkın evet ama senden daha çok oğlunun hakkı.

Adam sapık mı, evli mi, manyak mi belli değil. Haberleri hiç izlemiyor musun? Adam iki gün sonra kapıya dayansa ne olacak? Ya benimsin ya toprağın dese ne olacak? Belki de adamın tek derdi cinsellikte. Onca kötü ihtimal, kötü örnek varken, bundan etkilenecek küçücük bir oğlun (aynı yaşta kızım var) 16 yaşındaki genç kız gibi davranamazsınız.

Kendine zaman tanı. Psikolojik destek al, spora git zayıfla. Ama saçma sapan davranma. İşe başka belki iş yerinden düzgün birisini bulursun.

Birisi bana bı şekilde telefon verse benim gözüm korkar. Hemde bana telefon veren herkese verir diye düşünür adama asla güvenmem.

Ya adam bana asıldı diye iftira atsa küçücük yerde rahat edemezsiniz.

42 yaşında bir kadın olarak istediğinizi yapın tabiki ama öncelikle oğlunuz olmalı. Sizin hayatınızdan en çok zararı görecek.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…