- 20 Ocak 2021
- 2.275
- -117
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Adam üstüne basa basa bir sıkıntı olursa beni arayabilir ve mesaj atabilirsin dedi.hakikaten merak ettiğim bir konu var.c.tesi bana ne mesajı geliyor başvurunuz tamamlanmıştır diye.sacma degil mi?ben sürekli gidemem ki oraya.Yok canım ileri gitmek istese gider ..akşam 19 da cevap vermesi de bekâr olduğunu göstermez inan.Sen eğer istiyorsan tekrar yazabilirsin elbette ama cevap gelse de sen yine bu konuyu takıntı haline getirme.. sen sürekli bu konuda mesaj atarsan karşındaki kişi bu kadın neden sürekli bu konuda iletişime geçiyor amma taktı diye de kaygılanır.Bir de küçük bir ilçedeysen sen de kamuda çalışan bir kadın olarak kendi imajını da koruyacak şekilde davran çünkü oğlunla sil baştan bir düzen kurmaya çalışıyorsun durduk yere hayatını zorlaştırma
Yapmadım.hayatimda biri olmadığından hic üstüne gitmedim.fakulteye cinsel psikiyatrist e gitmem gerek.ve benim.11 yaşında çocuğum varBu konuda çalışan bir kadın doğum doktorundan destek aldın mı hiç?
Ilce küçük değil.bayagi buyuk.bir yer. Burada sıkıntı olmazYok canım ileri gitmek istese gider ..akşam 19 da cevap vermesi de bekâr olduğunu göstermez inan.Sen eğer istiyorsan tekrar yazabilirsin elbette ama cevap gelse de sen yine bu konuyu takıntı haline getirme.. sen sürekli bu konuda mesaj atarsan karşındaki kişi bu kadın neden sürekli bu konuda iletişime geçiyor amma taktı diye de kaygılanır.Bir de küçük bir ilçedeysen sen de kamuda çalışan bir kadın olarak kendi imajını da koruyacak şekilde davran çünkü oğlunla sil baştan bir düzen kurmaya çalışıyorsun durduk yere hayatını zorlaştırma
Çok değişik bir kadınsınız, gitsenize doktora sorununuz varsa. Bu bir süreç ve bir anda çözülmeyecek..Önceden başlayın. Çocuğunuzun 11 yaşında olmasının konuyla bağlantısını kuramadım..Yapmadım.hayatimda biri olmadığından hic üstüne gitmedim.fakulteye cinsel psikiyatrist e gitmem gerek.ve benim.11 yaşında çocuğum var
Oğlun gayet büyüdü Pamuk.Artık kendi sorunlarının üstüne düşmek bu konuda kendini iyileştirmek için adımlar atabilecek vakitler yaratabilirsin.Bence önce kadın doğum doktoruna git ..çünkü daha önce tanıştığım bir arkadaşımda sorunun vajinismus değil küçük cerrahi müdehale gerektiren fizyolojik bir sorundan olduğu anlaşıldı.Yapmadım.hayatimda biri olmadığından hic üstüne gitmedim.fakulteye cinsel psikiyatrist e gitmem gerek.ve benim.11 yaşında çocuğum var
Ya bu üyenin eski konularına bir bakın, yorumlarını ciddiye alıyor musunuz hala?Koca kadınsın. Dürtüsel tuhaf bir yapın var. Ay sinir oldum burda be. Herkes yapma etme demiş sen hala bugün belki mesaj atarım diyorsun.
Yahu adam evlidir belki. Eşi meşi okur. Adın çıkar. Küçük bi il orası çok büyük bi yer değil Samsun. Durduk yere boşuna adını mı çıkaracaksın. Dün 1 bugün 2. Uslu dursana biraz. Ne aşkı ne flörtü. Yerleş alış işine evine vs. Bu ne ya. Aklı 5 karış havada insanlara sinir oluyorum. 42 yaşındaki bi insan azcık düşünerek hareket eder. Bu ne.
Korkuyorum inan mantar enfeksiyonlara ilgili vajjnal fitil kullanıyorum.onu kullanmak bile cok canımı acıtıyor.Oğlun gayet büyüdü Pamuk.Artık kendi sorunlarının üstüne düşmek bu konuda kendini iyileştirmek için adımlar atabilecek vakitler yaratabilirsin.Bence önce kadın doğum doktoruna git ..çünkü daha önce tanıştığım bir arkadaşımda sorunun vajinismus değil küçük cerrahi müdehale gerektiren fizyolojik bir sorundan olduğu anlaşıldı.
Yooo o kadar basit değil ki o islerDikkat et çarpılma.
Vajinismus olan birinin çocuğu olabilir mi ki gerçekten bilmediğimden soruyorum kusura bakmayınYapmadım.hayatimda biri olmadığından hic üstüne gitmedim.fakulteye cinsel psikiyatrist e gitmem gerek.ve benim.11 yaşında çocuğum var
Evet var dünyalar güzeli bir oğlum var.kocam da şaşırmıştıVajinismus olan birinin çocuğu olabilir mi ki gerçekten bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın
Sus hafif kadın seniNe bileyim sen estağfurullah efendim deyince ben de gelinliğimi giyip geldim.
Yaaaa ilk başlığı okuduğumda bende bı öyle düşündüm ama yorumlarda hiç kimse böyle anlamamış bende sorun var demek dedimElektrik aldım konu başlığını görünce bende gerçekten bir yerden elektrik mi aldınız çarpılma anlamında sandım
İşte arkadaşımın da bu girişte bir et duvar olduğu anlaşılmış ve cerrahi küçük bir müdehaleyle sorunu çözülmüştü.Kadın doğum doktoruna başvur.İllaha bir partnerinin olması gerekmiyor sonuçta bu senin bedeninKorkuyorum inan mantar enfeksiyonlara ilgili vajjnal fitil kullanıyorum.onu kullanmak bile cok canımı acıtıyor.
Devlet hastanesi fakülteye yonlendirdi psikiyatriste.benim de sorunlarım vardı cok.o kadar sorundan bu soruna sıra gelmedi.cocuga bakıyordum bebekti daha.kocam diyordu ki hadi o işi yapalım, eğer yaparsak ilişkimiz daha guzel olacak diyordu.ve ben onunla o işi de yapmak istemiyordumİşte arkadaşımın da bu girişte bir et duvar olduğu anlaşılmış ve cerrahi küçük bir müdehaleyle sorunu çözülmüştü.Kadın doğum doktoruna başvur.İllaha bir partnerinin olması gerekmiyor sonuçta bu senin bedenin
Eşin de sağlıklı bir adam değildi ondan neden evlilik ilişkin devam ederken destek almadın demeyeceğim..o gün geçti gitti şimdi bu gündesin.İnsanların bildikleri de 10 yılda çok değişti.Sen Google den bile aratıp bu konuda çalışan kadın doğum doktoru araştırabilirsin bulunduğun şehir için.Birlikte yol alırsınız..bak kaç yaşındasın şu konuda sorununu çözmeni tavsiye ederim.Devlet hastanesi fakülteye yonlendirdi psikiyatriste.benim de sorunlarım vardı cok.o kadar sorundan bu soruna sıra gelmedi.cocuga bakıyordum bebekti daha.kocam diyordu ki hadi o işi yapalım, eğer yaparsak ilişkimiz daha guzel olacak diyordu.ve ben onunla o işi de yapmak istemiyordum
Yaz ben arkandayimHayir bana dün onun kurumundan mesaj geldi başvurunuz tamamlanmıştır diye.ne başvurusu onu merak ediyorum baksın.cuma bir islem yaptim ama ne alaka c.tesi bana mesaj geliyor.hem bana yaz ve ara dedi.cevap da verdi.oni soracağım:))))
Yooo gercekten bunu yaşadım.bugun belki 2.mesaj atarım 42 yasindayim.mutlilujk benim de hakkım.hemen cevap yazdi zaten.en kotu ne olabilir ama kazanacağım bir ilişki var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?