Elektrik faturası KDV si???

Canım önceden KDV yoktu faturada baktım en alt solda önceki faturalarımda yok yani

Dogrudur klima olunca çok gelir gerçekten. Benim evim pufur pufur estiği icin klimaya hic ihtiyaç duymuyorum. Neyse kışa az kaldi. O zaman az gelir insallah..
Aman ya taşınıyoruz zaten iyi oldu ev hamam gibiydi kışın doğalgaz yazın klima illallah geldi :) Oh sen şanslıymışsın ne güzel

yaklaşık %18 kdv ekliyorlarsa 250 tl'lik bir fatura 45-50 tl gelebilir tabi. He bu normal birşey mi? tabiki de değil, yukarıda bir yorumda denildiği gibi bunlar daha iyi günlerimiz. Türkiye uçacak!

Yuzde 18 civari kdv 250 tl normaldir 50 tl olmasi donumuzq kadar soyup vergi diyolar niye boyle sasirdin ki , ben memurum gunde sadece 6 saat elektrik kullaniyorum o da bitek tv zaten saat ondan sonra indirimli oluyor elektrik, sofben kullanmiyorum unes enerjisi var kisin da kalorifer isitiyo suyu ne hikmetse bizim elektrik 50 70 gunduz bizim evi cinler kullaniyo sanirsam 70 tl lik ne elektrigi kullanicam kardesim ben ama yok geliyo yani ev hanimi filan olsam 300 400 gelir heralde

yaklaşık %18 kdv ekliyorlarsa 250 tl'lik bir fatura 45-50 tl gelebilir tabi. He bu normal birşey mi? tabiki de değil, yukarıda bir yorumda denildiği gibi bunlar daha iyi günlerimiz. Türkiye uçacak!
Cop vergisi katma deger vergisi trt vergisi kacak kullanim vergisi cart vergisi curt vergisi vatandasa hasirt the blackboard vergisi :)

Kdv nin olmadığı devletmi var sizin avrupadaki vergilerden haberiniz varmi olsaydı kendi devletimizi bu kadar aşağılayıcı konusmazdiniz bedavaya hizmet hiç bir yerde yok tüm gün klima açık oturuyorsaniz faturayida vergiyide göze almış olmanız lazim

sıkıntı verilen vergi değil bence, sıkıntı çok fazla 'ek' paranın ödenmesi..
Başka ülkelerle ilgili örnekler vereceksek eğer, en basitinden şuanda dünyanın en pahalı benzinini kullanmaktayız. Çoğu zaman, alınan maaşlara oranla ödenen vergiler malesef denk değil..

A
Aynen öyle malesef herşey KDV ya marketten bişey alırsın KDV ödersin fatura falan derken aldığımız gidiyo işte gelde tasarruf yap

Sen bence bi şikayet et yada evde buzdolabı yada başka bişey a enerji değişse iyi yakıyo onu biliyorum annemin buzdolabı eski çok geliyo elektrik kadın tek başına ama yine fazla geliyo

Pardon ama oradaki işçi parasıyla bizimkisi aynı değil birde orda devlet insanlara sahip çıkıyor çocuk parası bile alıyorlar klima açık oturucam diye devlete fazla para ödemek ne demek ya benim oğlum bile bunalıyor kendi açıyor kimseye düşmez tasası işte bu kafayla bukadar oluyor

Baksana tatlım bu millete koymuyor onun için bu haldeyizya bu kafayla daha ne günler bekler bizi malum artık

Kacak elektrik kullananların faturalarınıda bize ödettikleri söyleniyor
Vergi vere vere anamızı ağlattılar

Buradaki işçi parası turkiyeyle denk olmayabilir ama emin olun kira vergi zorunlu sigorta v.s bunlarda denk değil belki sizin odediginizin 2-3kati fazlasini ödüyoruz hani o ödedikleri
çocuk parası bilmem ne parasınında
acısını fazlasıyla cikartiyorlar .ayrıca faturanizin tasası bana düşmedi siz bayağı taşa yapmissinizki burada konu acmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…