Elektrik faturası KDV si???

Komik yani dış ülkelerle kıyaslanmamız onlar aldıklarını fazlasıyla veriyo bak sokaklara bak evlere bak hizmetlere bak milli gelire bak asgari ücrete bak otomobil telefon benzin fiyatlarına nasıl bi düşüncedir bu yani

Onların yaşadıkları kalite burda yok o ayrı ama
e canım uyuyan bi tolumuz işte benim arkadaşım yabancı ülkeye yerleşti bizim kadar geliri orda bahçeli villa tipinde oturuyor tek kişi çalışıyo düşün.kalkıp şimdi dış ülkeyle kıyaslama yap bakalım bu kafayla daha ne günler bekliyo bizi cahillik başka bişey değil okadar harcarsan gelir diyo lafa bak bunlar laftan anlamaz çok şükür der

Hee onun için villa gibi evde oturuyorlar dimi ya ne harcarsam o gelir tamammı devlet fazla harcadım diye fazla para alamaz benden tabiki sinirlenirim devletin bana sağladıkları ortada yani 800 liralık bir işçi neyapsın peki ne yicek ne içicek hakmı bu para benim oturduğum yer hamam gibi biliyomusunda burda beni suçluyorsun

Ben sizi suçlamıyorum sadece kendi ülkemizi bu kadar küçümsemenizi kaldiramiyorum bende avrupada kalıyorum avrupadan gelipte atıp tutanlara kanmayın onlarda kaşıkla verip kepçeyle alıyorlar villami dediniz burada iki oda bir evin kirası en az 700 euro

Evet ama dedimya çok harcadım diye çok KDV çok saçma yani benzinin durumu ortada eşim 6sene önceki parayı kazanıyor yani zengin milletimiz diyorlarya bende bunu anlamıyorum ama herşey zamlı gidiyor benim kuzenim çalışmıyor ve devletten yıllardır maaş alıyor saymaya gerek yok ama gelir kadar zam yapılması gerekiyor.ben hastanede işe başladım aman Allahım asgari ücret ee gider neolucak pazara her hafta 50lirayla çıksan market yağ et deterjan peynir kardeş faturanın KDV sine paramı kalıyor ya.bak burda yapılandırma çalışması var istanbulda eski evler yıkılıyor ve evler 1400 liradan başlıyor ondan az fiyatlı olanlar ya eski püskü yada çok kötü mevkide yada çok uzakta yol parasıyla aynıya geliyor.Ülkemi seviyorum ama azıcık rahatıma düşkün olucam diye devletemi çalışıcam hele asgari ücretliler neyapsın ben bu faturayı öderim 800lira alıp geçinmeye çalışan ne yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…