- Konu Sahibi kelebekse38
-
İlk işiniz eve bir elektrikçi çağırmak olsun.
Bizimde eve ilk taşındığımız 2ay faturamız 170 lira geldi,baktık olacak gibi değil acaba kaçak kullanan mı var diye elektrikçi çağırdık.
Kaçak kullanan yokmuş ama otuma odası ve mutfağın avizelerindeki ampüllerin çok elektrik yaktığını söyledi adam,değiştirdik .
Yaklaşık 65 lira düştü faturamız.Sizin evdede vardır bir eletrik canavarı, lamba veya termosifon olabilir.
Buda sacmalık...
İki ampul her ne olursa olsun nerdeyse %200 fark ettirmez...
Başka nednelerden olmustur...
arkadaşlar iyi akşamlar benim derdim şu:elektrik faturası yüzünden eşimle her ay tartışıyoruz bugün yine fatura geldi ve kaçınılmaz son yaklaştı anlayacağınız.313 lira gelmiş yani düşünüyorum ne var elektirikli diye.herkes ne yapıyor diye bulamıyorum.bizim evde hergün bir kez bulaşık makinesi çalışır çamaşır 2-3 güne bir çalışır.termosifen var onu da ne zamandır ekonomikte kullanıyorum.neler elektiriği çok yakar?nasıl tasarruf edebilirim?bi yardımcı olur musunuz bana?teşekkürleer şimdiden
Komik bir söylemmiş. :) Anca yetişiyorum sana, saçlarımı süpürge yapmaktan iyidir deseydiniz. :)
şofbeniniz elektrikliyse gelen fatura normaldir,çünkü 2 aylık faturanız.
kızkardeşime aylık 200 lira geliyordu araştırdı şofbenden kaynaklanıyormuş.
ikiniz kavga ediceğinize birlik olup kurumla kavga edin daha iyi
arkadaşlar iyi akşamlar benim derdim şu:elektrik faturası yüzünden eşimle her ay tartışıyoruz bugün yine fatura geldi ve kaçınılmaz son yaklaştı anlayacağınız.313 lira gelmiş yani düşünüyorum ne var elektirikli diye.herkes ne yapıyor diye bulamıyorum.bizim evde hergün bir kez bulaşık makinesi çalışır çamaşır 2-3 güne bir çalışır.termosifen var onu da ne zamandır ekonomikte kullanıyorum.neler elektiriği çok yakar?nasıl tasarruf edebilirim?bi yardımcı olur musunuz bana?teşekkürleer şimdiden
eee ne yaptınız şarteli kapatıp sayacı kontrol ettiniz mi?????
yanliz konu sahibi bu faturanin 2 aylik oldugunu soyledi ara sayfalarda//ka.iranlar i.in tekrar belirtme ihtiyaci duydum//yani ayda 150 civari oluyor//o bile cok ama imkansiz degil tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?