- Konu Sahibi kelebekse38
-
arkadaşlar iyi akşamlar benim derdim şu:elektrik faturası yüzünden eşimle her ay tartışıyoruz bugün yine fatura geldi ve kaçınılmaz son yaklaştı anlayacağınız.313 lira gelmiş yani düşünüyorum ne var elektirikli diye.herkes ne yapıyor diye bulamıyorum.bizim evde hergün bir kez bulaşık makinesi çalışır çamaşır 2-3 güne bir çalışır.termosifen var onu da ne zamandır ekonomikte kullanıyorum.neler elektiriği çok yakar?nasıl tasarruf edebilirim?bi yardımcı olur musunuz bana?teşekkürleer şimdiden
bende size sorayımmm
haftada 3 kez çamaşır makinası
haftada 4 kez bulaşıkmakinası
haftada 2 kez yarımşar saatlik ütü
belki haftada 2 kez fırın
fatura genelde 65 civarı
eşimde söyleniyor çok diyeee
gece herhangi bir ışık olmadan yatamam o yüzden tasarruf lambasını yakıyordum.baktımki en sonunda onada söylernmeye başladı en sonunda onuda kapattım
bakalım şimdi neye söylenecek
ona göre 35 falan gelmeliymiş
eşim bazen 65 tl falan geldiğinde bile söyleniyo, canım kendini akü gibi elektiriğe falanmı takıyosun napıyosun diyo,:
ya arkadaşlar çıldırıcam bende anlamıyorum termosifen sürekli kullanıyorum ama bulaşığı sudan gecirirken falanda onun dışında tv gün boyu,pc gün boyu açıktır.eşimde sürekli termosifon suyunu açık bırakıyormuşum ondan diyor.suçu bana atıyor.fırın çok çalışmaz bizde.başkada bişey bulamıyorum
Canım hiç düşünmedin mi sayaçta problem olabileceğini,hala kendi kullanımında arıyorsun sorunu.
Hadi iki aylık maksimum 150 gelsin eğer sürekli termosifon kullanıyorsan.
Bence de elektirik idaresine faturalarını ve saatini incelettir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?