- 4 Mart 2014
- 874
- 459
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
hanımlar iyi akşamlar , sorun şu ki elektrik faturamız daha önce oturduğumuz evde 80 i hiç geçmemişken şuanda 150 nin altına düşmüyor.. Ev daha büyük ama yine 2 kişiyiz tek fark doğalgazlı olması bu bu kadar elektriği etkilermi ? üstelik bende çalışıyorum akşam 7de evdeyiz ve hadi 12de uyuduk desek 5 saat tv izlemek ve ışık açmakla 150 tl nedir ?
evet ya sormayın uzun uzun gidiyor birde :/Bizede gelmedi daha.Adanada mı yaşıyorsunuz bu aralar sık sık elektrik kesiliyor ama.
tek zamanlıysa her saat aynı katsayıyla çarpılıyor kullandığınız elektrik bizimki 3 zamanlı ve en çok kullandığımız vakit 2 katı ödüyoruz artık dikkat ediyorum bu ay 10dan önce hiç bir şey çalıştırmayacağımIyi aksamlar benim fatiramda 172 tl gekdi tek zamanli mesken tarife yaziyor ne demek oluyor bu
biz aynı evde annemler varken ve gündüz evdelerken toplam 6- 7 kişi 120 ödüyorduk şimdi 150 2 kişiye çok yaa ve sadece 7den sonra evdeyizCnm zam geldi zam. Bizede 27 geliyordu bu ay 59 tl geldi ewde 2 kişiyiz pc yok camasır bulasık makınesı vs hep aynı çalışır bu zamın etkisi işte faturamız 27 iken bu ay 59 oldu yapacak busey yok :/ yenı yık geldı zamlarda geldş
yeni eve taşındığımda 2010 da 300 tl geldi 30-40 gelirken bizde eşimle çalışıyoruz meğerase 1.kattaki bizden evine faz çekmiş ona elektirik sıfır bize dünya 3 tane elektirikli soba yakıyor tabi bizden çekiyor ya bizde klima pat pat şartaller atıyordu sonunda buldurdum evin içi diye tedaş ilgilenmedi kavga dövüş haram olsun zaten alamadımda.Ben de aynı konuda muzdaribim. ;( yeni eve taşındık arkadaşlar elektrik 170geldi 2kişiyiz ve çalışıyoruz...diğer evden fark olan bu evin şohbeni var hani şu her yere sıcak su verenden durmadan su ısıtıyor îçinde derecesini düşürdük ama gene canı istediğin de 60lara çıkıyor derecesi....ne yapsak bu konuda bilemedik 170çok çok fazla bizim için
yeni eve taşındığımdacikarsa da 300 tl geldi 30-40 gelirken bizde eşimle çalışıyoruz meğerase 1.kattaki bizden evine faz çekmiş ona elektirik sıfır bize dünya 3 tane elektirikli soba yakıyor tabi bizden çekiyor ya bizde klima pat pat şartaller atıyordu sonunda buldurdum evin içi diye tedaş ilgilenmedi kavga dövüş haram olsun zaten alamadımda.
oğlu elektirikçiymiş bizden birde 6 numaradan çekmiş 6 no ile bizim fatura 300 altına düşmedi bide ne kadar ayıp eşi rahatsızdı düşüp kalçasını kırmış eve geldik ambulans taşımadılar eşim heman taşıdı ambulansa ailesi alşınmadı onlarıda arkasından hast. kadar götürdü utanmadan bizden çalış ısındılar ama asla helal etmedim.birde o kadar arsızki elek. bakması için indirdiğim sandalyeyi evine götürürken elinden aldım ne bulsa alacak.Inanamiyorum.. insanlar bu kadar mi curetkar oldu yaa?! Hic mi ya ortaya cikarsa diye korkmamislar mi
oğlu elektirikçiymiş bizden birde 6 numaradan çekmiş 6 no ile bizim fatura 300 altına düşmedi bide ne kadar ayıp eşi rahatsızdı düşüp kalçasını kırmış eve geldik ambulans taşımadılar eşim heman taşıdı ambulansa ailesi alşınmadı onlarıda arkasından hast. kadar götürdü utanmadan bizden çalış ısındılar amim sandalyeyi evine götürürken elinden aldım ne bulsa alacak.
Nasıl tesbit ettiniz?oğlu elektirikçiymiş bizden birde 6 numaradan çekmiş 6 no ile bizim fatura 300 altına düşmedi bide ne kadar ayıp eşi rahatsızdı düşüp kalçasını kırmış eve geldik ambulans taşımadılar eşim heman taşıdı ambulansa ailesi alşınmadı onlarıda arkasından hast. kadar götürdü utanmadan bizden çalış ısındılar ama asla helal etmedim.birde o kadar arsızki elek. bakması için indirdiğim sandalyeyi evine götürürken elinden aldım ne bulsa alacak.
Ben de mersindeyim canım burada da hergün kesiliyor günde 5-6 buluyor elektrik kesintisi,hayır günde 5-6 kere kesileceğine 1 kere kessinler gün boyu olsun tamir bakım varsa halletsinler bunlar parça parça kesiyor ama o değilde böyle günde 5-6 kere kese kese elektronik cihazlar bozulacak.evet ya sormayın uzun uzun gidiyor birde :/
tek zamanlıysa her saat aynı katsayıyla çarpılıyor kullandığınız elektrik bizimki 3 zamanlı ve en çok kullandığımız vakit 2 katı ödüyoruz artık dikkat ediyorum bu ay 10dan önce hiç bir şey çalıştırmayacağım
biz aynı evde annemler varken ve gündüz evdelerken toplam 6- 7 kişi 120 ödüyorduk şimdi 150 2 kişiye çok yaa ve sadece 7den sonra evdeyiz
4 elektirikçi getirdim içerden bir şey var dışarıda yok dediler tedaş ev içine karışamayız dedi ev sahibine evi açtırdım elektirikçide bulduNasıl tesbit ettiniz?
bence bu kadar artmaaz mümkün değil...hanımlar iyi akşamlar , sorun şu ki elektrik faturamız daha önce oturduğumuz evde 80 i hiç geçmemişken şuanda 150 nin altına düşmüyor.. Ev daha büyük ama yine 2 kişiyiz tek fark doğalgazlı olması bu bu kadar elektriği etkilermi ? üstelik bende çalışıyorum akşam 7de evdeyiz ve hadi 12de uyuduk desek 5 saat tv izlemek ve ışık açmakla 150 tl nedir ?
Aksam yazdigunuzi okudum o hizla bugun buzdolabi aldik insalla bizimde ayni sekilde olurBizim buzdolap 20 yıllıktı yenileyince %30 azaldı
Aksam yazdigunuzi okudum o hizla bugun buzdolabi aldik insalla bizimde ayni sekilde olur
Bugun bize 221 tl fatura geldi.hanımlar iyi akşamlar , sorun şu ki elektrik faturamız daha önce oturduğumuz evde 80 i hiç geçmemişken şuanda 150 nin altına düşmüyor.. Ev daha büyük ama yine 2 kişiyiz tek fark doğalgazlı olması bu bu kadar elektriği etkilermi ? üstelik bende çalışıyorum akşam 7de evdeyiz ve hadi 12de uyuduk desek 5 saat tv izlemek ve ışık açmakla 150 tl nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?