elektrik faturası

Cnm zam geldi zam. Bizede 27 geliyordu bu ay 59 tl geldi ewde 2 kişiyiz pc yok camasır bulasık makınesı vs hep aynı çalışır bu zamın etkisi işte faturamız 27 iken bu ay 59 oldu yapacak busey yok :/ yenı yık geldı zamlarda geldş

Bizede gelmedi daha.Adanada mı yaşıyorsunuz bu aralar sık sık elektrik kesiliyor ama.
evet ya sormayın uzun uzun gidiyor birde :/

Iyi aksamlar benim fatiramda 172 tl gekdi tek zamanli mesken tarife yaziyor ne demek oluyor bu
tek zamanlıysa her saat aynı katsayıyla çarpılıyor kullandığınız elektrik bizimki 3 zamanlı ve en çok kullandığımız vakit 2 katı ödüyoruz artık dikkat ediyorum bu ay 10dan önce hiç bir şey çalıştırmayacağım
biz aynı evde annemler varken ve gündüz evdelerken toplam 6- 7 kişi 120 ödüyorduk şimdi 150 2 kişiye çok yaa ve sadece 7den sonra evdeyiz

yeni eve taşındığımda 2010 da 300 tl geldi 30-40 gelirken bizde eşimle çalışıyoruz meğerase 1.kattaki bizden evine faz çekmiş ona elektirik sıfır bize dünya 3 tane elektirikli soba yakıyor tabi bizden çekiyor ya bizde klima pat pat şartaller atıyordu sonunda buldurdum evin içi diye tedaş ilgilenmedi kavga dövüş haram olsun zaten alamadımda.

Inanamiyorum.. insanlar bu kadar mi curetkar oldu yaa?! Hic mi ya ortaya cikarsa diye korkmamislar mi

Inanamiyorum.. insanlar bu kadar mi curetkar oldu yaa?! Hic mi ya ortaya cikarsa diye korkmamislar mi
oğlu elektirikçiymiş bizden birde 6 numaradan çekmiş 6 no ile bizim fatura 300 altına düşmedi bide ne kadar ayıp eşi rahatsızdı düşüp kalçasını kırmış eve geldik ambulans taşımadılar eşim heman taşıdı ambulansa ailesi alşınmadı onlarıda arkasından hast. kadar götürdü utanmadan bizden çalış ısındılar ama asla helal etmedim.birde o kadar arsızki elek. bakması için indirdiğim sandalyeyi evine götürürken elinden aldım ne bulsa alacak.

Allah kurtarmis valla.. nasil rahat uyku uyuyor bu insanlar yataklarinda anlayamiyorum

Nasıl tesbit ettiniz?

Ben de mersindeyim canım burada da hergün kesiliyor günde 5-6 buluyor elektrik kesintisi,hayır günde 5-6 kere kesileceğine 1 kere kessinler gün boyu olsun tamir bakım varsa halletsinler bunlar parça parça kesiyor ama o değilde böyle günde 5-6 kere kese kese elektronik cihazlar bozulacak.

bence bu kadar artmaaz mümkün değil...
kaç kere çamaşır ya da bulaşık yıkamak için makine çalıştıryorsunuz bi bakın?

Bir evde kullanılan elektrik sarfiyatı bizim okul kantininde ödediğimizden fazla olması inanılmaz birşey.
Bizim işyerinde her şeyimiz elektrikle çalışıyor, 80 bardaklık çay otomatımız, tost makinemiz, buzdolabımız ve aydınlatmalarımızın toplam sarfiyatı aylık 150 TL olmuyor.
Sizin hattan birisi kaçak olarak kullanıyor olabilirmi ?

Biz daha önce klimayla ısınıyorduk 140 filan geliyordu bayada çamaşır,bulasik makinasi çalışıyordu...doğal gazlı şimdi ev ilk ay 130 tl geldi , doğal gaz hep acik ondan kaynaklı mı bu kadar fazla

Bugun bize 221 tl fatura geldi.
Neymis arada bir ufoyu actigim icin..
Haram zikkim olsun.

Izlemedigim kanala bile para kesiyolar.trt payiymiş.diger kanallar reklamla ayakta dururken.trt kesintisiz yayin yapiyor.eee reklama gerek yok nasil olmasa bizim sirtimizdan dönuyor kanal..
Gece gece tepem atti yine

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…