- 14 Şubat 2016
- 66
- 11
- 18
- 36
- Konu Sahibi Hanzade Alya
-
Kesinlikle hepafiltreli olsun mikeeemmmeel ötesii.Marka birşey diyemem ama alacaksan hepa filtreli al. Hem dışarı toz vermiyor hem de usul süpürgeler gibi lağımla uğraşmak zorunda kalmıyorsun.
Ben arnica bora kullanıyorum sulu olduğu için temizliği çok zor hiç tavsiye etmem.ablam geçenlerde bi süpürge almış hem ufak hemde temizliği çok kolaymış doldukça içindeki pisliği çöpe döküp geri takıyormuşsun çok pratik tavsiye ederim fotoğrafını yükleyebilirimhanımlarr yardımm.. nerdeyse 15 gündür araştırıyorum bir türlü karar veremedim. temizliği kolay emiş gücü kuvvetli fiyatı uygun süpürge arıyorum.. siz geldiniz aklıma kk el atın bu duruma :) işin içinden çıkamadım. eşim dedi bugün aldın aldın yoksa 1 ay sonrayı bekle. 3 aydır kocaa evi bezle temizliyorum. :) hee birde bebişim var o yüzden sulu alayım dedim ama herkes temizliğinden şikayetçi..Bilemedim.. teş. ederim şimdiden
Kesinlikle hepafiltreli olsun mikeeemmmeel ötesii.
Bak ben sana kendı makinamı önereyım 2 kedım var tuylerı de maşaallah epey var. bir süpürüyorum bu evde kedı var deemezsinn :)
Fakir commander 2400 biraz pahalı ama bence sonuna kadar değer..
Süper özetlemişsin,Ben ilk evlendiğimde kaynanam kendi kullanmadığı sulu süpürgeyi vermişti. İnan bana birine çaktırmadan işkence yapmak istiyorsan bundan ver bi tane. Şuraya birşey dökülmüş süpüreyim bitsin gibi bir lüksün yok. Halının köşesini bile süpürsen önce makineye su doldur, sonra süpür, sonra içindekileri klozete dök, İçine yapışmış kılları pislikleri elinle temizle, duşlukta süpürgenin içini yıka, sonra duşluğu çamaşır suyuyla ovala...
Klozette ekmek kırıntısı görünce vicdan azabı çekip defalarca tövbe et...
Ben ilk evlendiğimde kaynanam kendi kullanmadığı sulu süpürgeyi vermişti. İnan bana birine çaktırmadan işkence yapmak istiyorsan bundan ver bi tane. Şuraya birşey dökülmüş süpüreyim bitsin gibi bir lüksün yok. Halının köşesini bile süpürsen önce makineye su doldur, sonra süpür, sonra içindekileri klozete dök, İçine yapışmış kılları pislikleri elinle temizle, duşlukta süpürgenin içini yıka, sonra duşluğu çamaşır suyuyla ovala...
Klozette ekmek kırıntısı görünce vicdan azabı çekip defalarca tövbe et...
Süper özetlemişsin,annemin 3 süpürge fiyatına aldığı süpürgeyi aynı sebeple kullanmıyoruz
Bende dandik tipli, ucuz bir fantom var, hani tipine bakınca bu ne dersin, boru falan plastik, ama parkeye yapıştımı çekemiyorum ya, emişi güzel yani. Torbalı olanlar zaten favorim.
Şu hepi filtre olayını araştıracağım, happy filtre, happy Samsonn
Evlenmeden önce annemın evınde vardı ne çekmiştim ondan o yuzden çok araştırarak aldım şükür çok memnunum
ne pisliğine elim deyiyo ne tozunu dumanını çekiyorum nede kokusunu.
Doldumu kardeşim al eline poşeti baş açma düğmesine sallaBitti gitti ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?