- 22 Ağustos 2008
- 4.117
- 2.651
- 448
- Konu Sahibi Hanzade Alya
-
Hepsini not alıyorum, çok teşekkürler Wolfrog
ben arçelik aldım fiyaskohanımlarr yardımm.. nerdeyse 15 gündür araştırıyorum bir türlü karar veremedim. temizliği kolay emiş gücü kuvvetli fiyatı uygun süpürge arıyorum.. siz geldiniz aklıma kk el atın bu duruma :) işin içinden çıkamadım. eşim dedi bugün aldın aldın yoksa 1 ay sonrayı bekle. 3 aydır kocaa evi bezle temizliyorum. :) hee birde bebişim var o yüzden sulu alayım dedim ama herkes temizliğinden şikayetçi..Bilemedim.. teş. ederim şimdiden
Sizde sanırım almayı düşünüyorsunuz. Neyde karar kıldığınızı buraya da yazarsanız sevinirim. Fikir olur bana da
%100 katılıyorumMarka öneremem belki ama teknik olarak ben bin pişmanım toz torbalı almadığıma. en temizi yani. illa torba dolana kadar beklemedende sık değiştirerek aynı çekiş gücünü yakalayabilirsin. torbasızdı suluydu muluydu hiiiiiç heves etme bence. klasik tekniğe yönel canım :)
Ben torbasız kullanıyorum ve çok pişmanım yani. emiş gücüymüş hızıymış geç yani. deviri yüksek torbalı al oh mis. Annemin makinesi phlips senelerdir taş gibi kullanıyor maşallah ve aynı çekiş gücü ile.
Miele complete C3 ecoline plus kullanıyorum muhteşem ötesi, hafif, güçlü ve çok sessiz. Fiyatı 800 TL civarıhanımlarr yardımm.. nerdeyse 15 gündür araştırıyorum bir türlü karar veremedim. temizliği kolay emiş gücü kuvvetli fiyatı uygun süpürge arıyorum.. siz geldiniz aklıma kk el atın bu duruma :) işin içinden çıkamadım. eşim dedi bugün aldın aldın yoksa 1 ay sonrayı bekle. 3 aydır kocaa evi bezle temizliyorum. :) hee birde bebişim var o yüzden sulu alayım dedim ama herkes temizliğinden şikayetçi..Bilemedim.. teş. ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?