Elektrikli Süpürgeler elektrikli süpürge için öneri.. Kararsızım

Aaa bu konu çok iyi oldu. Benim de son zamanlarda süpürge derdim var.
Evdeki süpürmüyor adeta kirletiyor artık öyle hissediyorum. Bende Araştırıyorum konuyu takip edeceğim...

Araştıran,karar veren olursa lüften buraya yazsın.
Bende şu hepa filtreli dediklerinden düşünüyorum ama hangi marka biraz araştıracağım.

ben miele celebration c3 aldim dun geldi gayet memnunum torbali
TR de varmi bilmiyorum
piyasadaki en kaliteli markalardan biri

ben arçelik aldım fiyasko sonra phlips aldım başta süperdi sonraları cozuttu tam ev taşıdığım gün bozuldu kaldım öylece.ablam sağ olsun ev hediyesi almış gelmiş ertesi gün hemencik. bosch sepera modeli yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum süper maşallah deyim nazar deymesin.şiddetle tavsiye ederim. annem ablam ve ben aynı model aynı renk kullanıyoruz süperrrrrrr.

Dyson kullanıyorum çok memnunum, epey pahalı ama tavsiye ederim bütçesine uyanlara

Para varsa en mantıklısı Rainbow almak. Geçen hafta kampanya varmış 9000 e aldı arkadaşım. Normalde 16bin civarı. Astım hastaları raporlu ise yarı fiyata alabiliyorlarmış. Bir araba parası olmasa Rainbow bence en iyisi

Marka öneremem belki ama teknik olarak ben bin pişmanım toz torbalı almadığıma. en temizi yani. illa torba dolana kadar beklemedende sık değiştirerek aynı çekiş gücünü yakalayabilirsin. torbasızdı suluydu muluydu hiiiiiç heves etme bence. klasik tekniğe yönel canım :)
Ben torbasız kullanıyorum ve çok pişmanım yani. emiş gücüymüş hızıymış geç yani. deviri yüksek torbalı al oh mis. Annemin makinesi phlips senelerdir taş gibi kullanıyor maşallah ve aynı çekiş gücü ile.

%100 katılıyorum

Balkonunu rahat rahat kullanıosan toz torbasız al eğer kullanamıosan torbalı her zaman en temizidir. Bn fakir heroic kullanıyorum tamam çekiş gücü çok iyi toz canavarı ama o filtre bi dolsun onu temizlemek işkence bana, her yer toz duman oluyor özellikle filtre süngerini silkelediğinde . Nasıl yusuf yusuf temizlediğimi gör ondan sonra karar ver milletin çamaşırı var mı yok mu diye sağa sola bakmaktan önce bi boyun tutulması yaşarsın yani

Ya bide bnde bişey sorayım , makinanın teleskopik borusu durmuyor kilitlenmiyor uzatamıyorum. 2 gündür ufacık sapla ev süpürüyorum belim ağrıdı ,nasıl düzelir o bilen var mı?

bende fakirin clyde 2400 w aldım 3 ay önce çekim gücü emiş gücü şahane ama arkadaşların dediği gibi filtre temizleme işkence toz torbasız olduğu için

o yüzden genelde balkonda geceleri temizliyorum içini

Miele complete C3 ecoline plus kullanıyorum muhteşem ötesi, hafif, güçlü ve çok sessiz. Fiyatı 800 TL civarı

Arcelık kanguru 8 senedir kullanıyorum cok memnunum kardeşim ceyizine annem evine aldı.sululara özenip rowenta aldık geçenlerde çmpe gitti iğrendik resmen cocugum var 1-2 saat su kaldımı offf diyorum iğrenç.kayınvalidemde yine arçelik hepa filtreli var 1 sene oldu oda cok memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…