Elektrikli Süpürgeler elektrikli süpürge için öneri.. Kararsızım

Hepsini not alıyorum, çok teşekkürler Wolfrog

Benimki bu 300falan fiyatı hatta belki daha az küçük ve canavar gibi cekiyo hem hafif

Eklentiler

• image.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 805

Benım kı bu hem hafif hemde temızlığı çok kolay ..
filtresını 6 ayda bır mı yıkaman yetıyo..
Geçenlerde senelik bakıma gönderdım tertemiz geri geldii..
Şunuda söylemeden geçemicem kedılerımın korkulu ruyası Çok korkuyolar

oyle guzel yazmissinki :))) aynen dedigin gibi,

Su hazneli süpürgelerden uzun dönem kullanmış birisi olarak kesinlikle su hazneli almayın derim,
Birincisi , her süpürmeden sonra kirli suyunu döküp güzelce yıkansa bile bir koku oluşuyor zamanla ve bu koku da süpürürken rahatsız ediyor ,
İkincisi ve en önemlisi , çocuklu bir evi baz alırsak , sürekli yerlere dökülen kırıntıları suya çekip, sonra o ekmek dolu suyu tuvalete dökmek çok büyük vicdan azabı oluyordu benim için,
Ve son olarak , siz uygun fiyatlı olsun diye belirtmişsiniz, pek uygun olmayacak benim önerim fakat kesinlikle evladiyelik denilen uzun ömürlü ve halıyı yerden tutup çeken güce sahip , aynı zamanda antialerjik tek toz bırakmıyor , dyson, ben evcil hayvan besleyenler için olan animal modelini kullanıyorum , bir kere alın rahat edin derim naçizane ..

fakir veyron ... 7 yıllık evliyim 3 kere süpürge değiştirdim düşün. kesinlikle çok memnunum bu sefer..

Kesinlikle ihlasın sulu süpürgesini tavsiye ederim, evimde ekmek kırıntısı olmuyor ama ona rağmen klozete dökmüyorum, süzgeç üstüne döküp pisliğini alıyorum ben onsuz temizlik yapamıyorum Halılar bile tertemiz oluyor.

Bosch un toz torbalısını kullanıyorum.2400watt cok memnunum ablam ve annemde kullanıyor. Fıyatıda uygun 250tl idi en son

Süpürge bir evde en çok kullanılan eşya insanın eli ayağı oluyor o yüzden imkanlarınız doğrultusunda iyi bir şey almanızı tavsiye ederim. Dyson öneririm.

oyle guzel yazmissinki :))) aynen dedigin gibi,
bu msj dan
Süpürge bir evde en çok kullanılan eşya insanın eli ayağı oluyor o yüzden imkanlarınız doğrultusunda iyi bir şey almanızı tavsiye ederim. Dyson öneririm.
bnde baktm gerçektn çok güzel ama çok pahalı :) evin baş köşesine koyarım :)

Fakir prestige 2000 kullanıyorum ben çok memnunum. Sesi daha az. Etmiş gücü kuvvetli ve çok yer kaplamıyor.

Fakir power Max 2200 cyclonic kullanıyorum,hepa filtreli gayet memnunum. Evde kirby süpürgemde var ama koltuk,yatak vs temizlemek için açıyorum onu sadece,fakir gayet işimi görüyor, tavsiye ederim.​

Morphy Richards, 1800W torbasız süpürge kullanıyorum. Feci memnunum. Ne kadar bütçe ayırdınız bilmiyorum, bu süpürgenin fiyatı 400 lira civarı. Kesinlikle tavsiye ederim.

markası güzükmyo ? ufak olması güzel taşıması daha kolay oluyo

Benim çevremde sulu kullananlar memnun.2 arnica bir beko kullanan var sulu. Diğer kutulu veya toz torbalılar da boşaltırken yine yutuyorsun tozu. Bence su bu yönde avantaj. Günlük Fantom marka bir süpürgem var onun haricinde Arçelik s7422 hepafiltreli toz hazneli süpürgem var. Evet çok güzel çekiyor memnunum. Ama hazne doluyor boşaltırken yine tozla muhatap oluyorsun, hepafiltrenin aralarını temizlemek gerekiyor en iyi çekiş gücü için bazende yıkamak. Şahsen o tozla uğraşacağıma su boşaltmaya razıyım. Bir daha alırsam sulu düşünüyorum.

baktm şimdi nettn gerçektn güzel not aldım teş. edrm :)
valla ben torbalıda kullandım , suluda kullandım en iyisi bu. hem çok kolay temizleniyor hazneyi çıkar dök klozete bas sifona bitti gitti. içinde keçeden filtresi var 2-3 kullanımdan sonra yıkıyorum onları canavar gibi çekiyor. mayıstan beri kullanıyorum çok memnunum. tavsiye ederim canım. ki ben neredeyse hergün makina kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…