- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi Hanzade Alya
-
Hepsini not alıyorum, çok teşekkürler WolfrogHepalar dışarı toz vermiyor ve sadece arada bir filtreyi suyun altında temizliyorsun, o da en son 6 ay önce falan temizlemiştim. Onların da temizlenmeyen ama her defasında parayla alman gereken filtrelileri oluyor. Onları değil de elde temizlenebilenlerden al. Bu arada büyük süpürgeye üşendiğim zamanlar için bende de fantom var.
oyle guzel yazmissinki :))) aynen dedigin gibi,Ben ilk evlendiğimde kaynanam kendi kullanmadığı sulu süpürgeyi vermişti. İnan bana birine çaktırmadan işkence yapmak istiyorsan bundan ver bi tane. Şuraya birşey dökülmüş süpüreyim bitsin gibi bir lüksün yok. Halının köşesini bile süpürsen önce makineye su doldur, sonra süpür, sonra içindekileri klozete dök, İçine yapışmış kılları pislikleri elinle temizle, duşlukta süpürgenin içini yıka, sonra duşluğu çamaşır suyuyla ovala...
Klozette ekmek kırıntısı görünce vicdan azabı çekip defalarca tövbe et...
fakir veyron ... 7 yıllık evliyim 3 kere süpürge değiştirdim düşün. kesinlikle çok memnunum bu sefer..hanımlarr yardımm.. nerdeyse 15 gündür araştırıyorum bir türlü karar veremedim. temizliği kolay emiş gücü kuvvetli fiyatı uygun süpürge arıyorum.. siz geldiniz aklıma kk el atın bu duruma :) işin içinden çıkamadım. eşim dedi bugün aldın aldın yoksa 1 ay sonrayı bekle. 3 aydır kocaa evi bezle temizliyorum. :) hee birde bebişim var o yüzden sulu alayım dedim ama herkes temizliğinden şikayetçi..Bilemedim.. teş. ederim şimdiden
Sulu alma tek süpürge olacaksa
Yere bir şey döküldü süpürdün o
Arada bebişe baktın kaldı bir kaç saat iğrenç bir koku oluşuyor
Onu her seferinde döküp yıkayıp kurutmak lazımmış pratik değil ancak büyük temizlikte olur
Kendi Hafif emiş gücü yüksek al
Ben Bosch tavsiye ederim pahalı gelirse de o model ve bütçene uygun kaplumbağa diyorlar galiba yerde yuvarlak gibi benim modelini biliyomusun nettn baktım ama bulamadm
bu msj danoyle guzel yazmissinki :))) aynen dedigin gibi,
bnde baktm gerçektn çok güzel ama çok pahalı :) evin baş köşesine koyarım :)Süpürge bir evde en çok kullanılan eşya insanın eli ayağı oluyor o yüzden imkanlarınız doğrultusunda iyi bir şey almanızı tavsiye ederim. Dyson öneririm.
baktm şimdi nettn gerçektn güzel not aldım teş. edrm :)fakir veyron ... 7 yıllık evliyim 3 kere süpürge değiştirdim düşün. kesinlikle çok memnunum bu sefer..
markası güzükmyo ? ufak olması güzel taşıması daha kolay oluyoBen arnica bora kullanıyorum sulu olduğu için temizliği çok zor hiç tavsiye etmem.ablam geçenlerde bi süpürge almış hem ufak hemde temizliği çok kolaymış doldukça içindeki pisliği çöpe döküp geri takıyormuşsun çok pratik tavsiye ederim fotoğrafını yükleyebilirim
valla ben torbalıda kullandım , suluda kullandım en iyisi bu. hem çok kolay temizleniyor hazneyi çıkar dök klozete bas sifona bitti gitti. içinde keçeden filtresi var 2-3 kullanımdan sonra yıkıyorum onları canavar gibi çekiyor. mayıstan beri kullanıyorum çok memnunum. tavsiye ederim canım. ki ben neredeyse hergün makina kullanıyorum.baktm şimdi nettn gerçektn güzel not aldım teş. edrm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?