- 10 Ağustos 2009
- 26.199
- 18.342
- 823
- Konu Sahibi Hanzade Alya
-
Fantom sanırım aynen öylemarkası güzükmyo ? ufak olması güzel taşıması daha kolay oluyo
bnde Philips FC9924 almayı düşünüyorum ama anneler gününü beklicem indirim olur mutlaka eşime sipariş verdm bana anneler gününde bunu al diye :) umarım çok iyi çıkar gerçektn süpürge bir kadın için çoook önemli...Ben de philips marathon FC 9912 almıştım bayağı da para verdim bir ay olmadan bozuldu çekiş gücü düştü. Allahtan kampanyası varmış da iade aldılar. Onu gonderdigimizden beri süpürge arıyorum ezberledim artık hepsini ama karar veremiyorum
hmm. şimdi yeni bişy çıkmş 1600w dan fazla süpürge üretmi olmuyomş sanırım yanlş değilse öyle biliyorm uzun zamandırda araştıryorm en iyisi bu süpürge birde dyson var ama çoook pahalı alsam kullanamam evin baş köşesie koyarm herhlde9924 A sınıfı olduğu için çekim gücü 9912den yarı yarıya daha düşük
hmm. şimdi yeni bişy çıkmş 1600w dan fazla süpürge üretmi olmuyomş sanırım yanlş değilse öyle biliyorm uzun zamandırda araştıryorm en iyisi bu süpürge birde dyson var ama çoook pahalı alsam kullanamam evin baş köşesie koyarm herhlde
Sulu süpürge kesinlikle tavsiye etmem. Ben uzun süre kullandım ve hiç memnun kalmadım. 10 dk da evi süpürürken yarım saat süpürgeyi temizlemek gerekiyor. En sonunda senin gibi günlerce süren uzun arayışlardan sonra Philips Marathon süpürgede karar kıldım. Hepa filtreli, toz torbasız. Yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ve oldukça memnunun. Hala canavar gibi süpürüyor. Hepa filtresinin yılda bir değişmesi lazım. Ben 2 yılın sonunda değiştirdim ve bir sorun olmadı. Filtre fiyatıda öyle çok pahalı birşey değil. Benim kullandığım modeli 9205 ve şiddetle tavsiye ederim. Benim tavsiyemle bu süpürgeyi alıp kullanan 1-2 arkadaşımda oldukça memnun.hanımlarr yardımm.. nerdeyse 15 gündür araştırıyorum bir türlü karar veremedim. temizliği kolay emiş gücü kuvvetli fiyatı uygun süpürge arıyorum.. siz geldiniz aklıma kk el atın bu duruma :) işin içinden çıkamadım. eşim dedi bugün aldın aldın yoksa 1 ay sonrayı bekle. 3 aydır kocaa evi bezle temizliyorum. :) hee birde bebişim var o yüzden sulu alayım dedim ama herkes temizliğinden şikayetçi..Bilemedim.. teş. ederim şimdiden
bu mu acabaPhılıps toz torbasız mor olan modeli 230 a almıştım. 9 Aydır kullanıyorum çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı. Hafif süpürge.
Kodu fc8475 canımbu mu acabaEki Görüntüle 1810669
bnde Philips FC9924 almayı düşünüyorum ama anneler gününü beklicem indirim olur mutlaka eşime sipariş verdm bana anneler gününde bunu al diye :) umarım çok iyi çıkar gerçektn süpürge bir kadın için çoook önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?